Şimdi Ara

2si1 | Ucuz benzin ve mazot yolda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Depozitolu şişeler zaten eskiden vardı. Eskiden poşet de yoktu. Millet filelerle kağıt torbalarla gidiyordu alışverişe. Anneannelermiz file dokuyormuş evde.

• Pompacılarda işsiz kalıyor.Her şeyi maliyete vurup robotlar yapsın demekle Dünya kurtulmaz.ABD ile şartlar aynı değil orada insanlar daha modern ve medeni daha da önemlisi akıllı bizde akaryakıt istasyonunu havaya uçururlar...

• 2si1 | Ucuz benzin ve mazot yolda

Kimse birbirine böyle bakmadı...
  • Karton kutu olmayacakmı.
  • insanlari salak yerine koymayın. 6 liralik benzin 5.90 tl oluyor self servislerde, bu mu ucuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s6 edge plus la devam mesut bey hala güzel :D bir batarya değişeyim de 2-3 nesil daha gömeriz

• WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Halen gideri var baya. Batarya sorun değilse uzun ömürlü cihaz aslında 2015 bu yana 2020 kadar gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 Yaşında koca adamım kendi kendime "Merhaba ben mesut çevik" demekten zevk alıyorum :) Cansın Mesut, muhabbetiniz her zamanki gibi hoş, akıcı teşekkür ederim bu güzel program için.

• O değilde dünyayı gasp eden ülke başka ülkeyi hırsızlık ile suçluyor ya şaşıyorum, tamam çin hırsız ve ahlaksız ama amerikanın yanında çin ancak şapka çıkarır önünde eğilir. Amerika ülkeleri topluca soyuyor beyinleri çalıyor kaynakları çalıyor icatları çalıyor çocukları çalıyor yetmezse insanları öldürüp organlarını çalıyor ama sen fikir çalarsan en kötüsü sensin neden adaleti de çalmış...

• Belçika'da uzun zamandır tamamen self servis sistemi geçerli ve bana kalırsa pompacıların olmasını isterim. Nedeni ise insanlar'in çok yavaş olması , ödemeyi bir türlü yapamayanların olması ve pompayı arabaya takip marketten uzun zaman boyunca gelmemesi beni sinir ediyor. Zaten depoyu bir türlü doğru tarafa denk getiremeyenler ve diesel yerine benzin alip motoru yakanları saymıyorum bile. Yani diyeceğim o ki pompacılar iyidir pompacılara sahip çıkın.

• emeklilik bitcoin hikayesine dönüyor gençler :)))

• Sevgili Mesutçevik, "00:35" dediğini yaptım, 1 milyonun üzerinde öğretmenin üyesi olan, eğitimhanede bu videoyu paylaştım.

Link

" Biraz yaşlıyız, hatta bizim ektirdiğimiz dökülmez saçlar bile döküldü. :))"

Ama eski, fanız. Bizdeki samimiyet gerçek. Yanındaki şüpheci adamı her zaman dinleme. ;)

Donanıma, fısıldayan adam kolay gelsin. ;)

• Perpada bina içi navigasyon olursa süper olur. İlk gidenler için içerisi zulüm olabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.