Şimdi Ara

2si1 'Yasaksız' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• oleyyyyyyyyyyy

• oleyyyyyyyyyyy

• Güzel bir program olmuş bence, Alkan'ın da muhabbeti gayet iyi.

Mortal Kombat'ın parayla bazı karakteri satması ise akıl alır gibi değil kesinlikle, zaten bana oyunda sunduğu tek şey karakterler ve onların kendilerine has dövüş dinamikleri, başka bir şey yok.Benim bu oyunu alma amacım zaten bu karakterleri kullanmak.Şimdi sen gidiyorsun bana bunu parayla alıcaksın diyorsun.Yani resmen millete kazık atıyorlar.Açıkçası alıcak olsam bile gidip almam ben hayatta.
  • ah o aralın oyunların steam fiyatlarını yükseltmesi yok mu programda keyfimi kaçıran tek şey
  • Ülkelerin gelişmişlik ve özgürlük düzeylerini incelediğimizde ne kadar politik/basın/internet özgürlüğü o kadar gelişmişlik, refah durumu söz konusu. Mesut'un video başında "ucuz atlattık" minvalinde bahsettiği ve kısaca geçtiği internet özgürlüğünü video sonundaki oyun/teknoloji geliştiriciliği ile konular birebir aynı olmasa da doğrudan iliştirebiliriz. ülkemizde stüdyo açmak isteyenler mevcut basın/yayın özgürlüklerini göz önüne alarak rahatlıkla aleyhimizde karar verebilirler. gene ülke içerisindeki mevcut üreticiler yenilikçi fikir ve ürünlerden uzak durup gene oto sansür uyguluyor kendilerine. geçtiğimiz haftalarda minecraft'ın acınası derece komik bir şekilde yasaklanması gündemimizdeydi. aynı yasakçı zihniyetin ürünü bu. yasakçılık önceden de vardı, bu mevcut hükümete ait değil. youtube yıllarca yasaklıydı önceden atatürk ile ilgili videolardan dolayı. sadece yönetimler değil halk da kendi düşüncesine ait şeylerin yasaklanmasına taraftar. 2014 yılında mayo reklamları sansürlendi istanbul billboardlarında. gelişmişlik sadece bilişim sektörünün üretim kapasitesiyle de ilgili değildir demeye getiriyorum. bunlar hep birbirlerini etkileyen hususlar. yasaklarla ilgili konuşmalar daha sonra telif haklarına geçti, o kısımlara katılıyorum elbette.

• arkadaş tamam korsana karşı çıkıyoruz da CNBC-e de öyle saçma sapan sansürleme yapıyor ki adamın kılıcı saplanmasından tutunda ağızdan fışkıran ufacık kan damlasına kadar her şeyi sansürlüyorlar.sonra korsanla baş edemedik diye yakınıyorlar.bilen biriniz varsa söyleyebilir mi?yabancı dizileri (Game of Thrones,Hannibal,True Detective...)ufacık bir sansür olmadan izleyebileceğim bir platform varsa lütfen söylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painteam -- 11 Nisan 2015; 0:56:36 >
  • Mobil oyunlarda bu miktarda paraların dönmesi beni üzüyor. Hiç kullanıcı dostu oyun yok zaten. PC gelişsin kaliteli grafikler görelim yada konsol gelişsin güzel yapımlar görelim ama mobil oyunların vaad ettiği hiç bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painteam

arkadaş tamam korsana karşı çıkıyoruz da CNBC-e de öyle saçma sapan sansürleme yapıyor ki adamın kılıcı saplanmasından tutunda ağızdan fışkıran ufacık kan damlasına kadar her şeyi sansürlüyorlar.sonra korsanla baş edemedik diye yakınıyorlar.bilen biriniz varsa söyleyebilir mi?yabancı dizileri (Game of Thrones,Hannibal,True Detective...)ufacık bir sansür olmadan izleyebileceğim bir platform varsa lütfen söylesin.

Eğer o sansürlemeleri yapmazlarsa RTÜK'ten ceza yiyorlar. Yabancı dizileri orjinal kanallarından ya da satın alıp izleyebilirsiniz. Tabi hepsi Türkiye'de satılmıyordur muhtemelen, onları da online olarak satın alabilirsiniz belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Güzel bir program olmuş bence, Alkan'ın da muhabbeti gayet iyi.

Mortal Kombat'ın parayla bazı karakteri satması ise akıl alır gibi değil kesinlikle, zaten bana oyunda sunduğu tek şey karakterler ve onların kendilerine has dövüş dinamikleri, başka bir şey yok.Benim bu oyunu alma amacım zaten bu karakterleri kullanmak.Şimdi sen gidiyorsun bana bunu parayla alıcaksın diyorsun.Yani resmen millete kazık atıyorlar.Açıkçası alıcak olsam bile gidip almam ben hayatta.

Tekken de o yolu izlerse sıkıntı.
    zaten sözde bir sürü oyun ücretsiz. Bölüm geçmek için gereken araçlar ise paralı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternet insanları bu kadar rahata alıştırmışken burdan dönüşü yapılamaz.5-6 senedir televizyon izlemiyorum ve bazı eklentiler sayesinde internette hiç reklam görmeden gezinti yapabiliyorum bu kadar rahatken neden televizyon'dan sansürlü ve reklamlı şekilde izleyeyim ?

Bethesda oyunlarını aralın dağıtacak olması çok kötü oldu neyse ki artık kutulu oyun almıyoruz.

Little Devil Inside adlı oyun çok hoşuma gitti.Steam Greenlight'da şuan arkadaşlar izlerseniz videolarını bence türü sevenler beğeneceklerdir.

GTA V'de GTA V şu oyun çıksa da haberleri bitse artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreD34 -- 11 Nisan 2015; 9:52:28 >
  • Umarım Crytek mali krizi kısa süre içinde atlatır.

• izleyeceksen siteden izle kimsenin hakkını yeme;ben donanım haberi sitesinden izlerim

• Kesinlikle bu arkadaş talhadan daha iyi. talhada erdinçin yerini kapmıştı onlar arasında dönüşüm çok kalp kırıcı olmasa gerek. kısacası sürekli sabitleşmiş aynı yüzlerle sıkmak yerine dönüşüm yenilenme iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 11 Nisan 2015; 13:32:32 >
  • 55 TL'ye oyunu nereden aldınız site ismini yazılı olarak verirseniz sevinirim king win tarzında bişey dediniz ama öle bi site bilmiyorum sitenin tam adresini yazarsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ckutluk

55 TLye oyunu nereden aldınız site ismini yazılı olarak verirseniz sevinirim king win tarzında bişey dediniz ama öle bi site bilmiyorum sitenin tam adresini yazarsanız çok sevinirim.

kinguin

• Ooo birilerinin maaşı tehdit altına girince yasakçı ve YouTube düşmanı oluvermiş.

Her insanı satın alabilirsiniz, sadece bedeli farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Ooo birilerinin maaşı tehdit altına girince yasakçı ve YouTube düşmanı oluvermiş.

Her insanı satın alabilirsiniz, sadece bedeli farklıdır.

Senin fiyatın kaç para? Kaça satıyorsun sen kendini?
  • 16.29 ulliminati :D

• Geçilemeyen reklamı ben İsveç'te gördüm. Ancak elbette ki geçilemeyen değil. Sayfayı yenilemeniz gerekiyor aksi takdirde 3 dakikaya kadar olan reklamları izlemek zorunda kalıyorsunuz :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.