Şimdi Ara

2si1:Yeni Haber ve Teknoloji Programı 1. Bölüm! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
25.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi ya hadi bakalım büyük keyif alacağıma eminim :)

• videoda ses kayması var :(

• İpad stream yuklerseniz memnun olurum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ne kadar mutluyum anlatamam

• quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

videoda ses kayması var :(

Merhaba,

Ses kayması tarayıcı kaynaklı olabiliyor. Tüm sürümlerini test ettik bu tip bir hata görünmüyor.

Tarayıcıyı kapatıp tekrar denerseniz düzelecektir.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Öncelikle hayırlı olsun. Güzel bir program olmuş 1e1 gibi sıkılmadan izledim. Devamını bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Herkese Merhaba,

Yeni bir programla daha karşınızdayız :) Umarız beğenirsiniz.

iPad ve Cep telefonu sürümleri hazırlanmaya devam ediyor. 1 saat daha beklemeniz gerekecek.

Anlayışınız için teşekkürler.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Kaç yıllık avatar nerelere gitti hocam?

Video için teşekkürler bu arada. Özlemişiz cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 15 Eylül 2012; 0:25:32 >
  • Merakla bekliyorum :)
  • @Cehennemden_Cennete

Uyarı için teşekkürler %99 Citizen'in yaptığın bir değişiklik nedeniyle haberim olmadan avatarsız seçime geçmişim :D
  • @Speed-Step ; Aman aman şimdi tamamdır. Bir yabancı gelmiş gibi hissettim avatar olmayınca. Citi'ye selamlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 15 Eylül 2012; 0:31:56 >
  • vay be gözlerim yaşardı 2 dk ağlıyayım sonra izlerim

• 1e1 in başlangıcı bile bir ayrıydı be. artık nostalji oldu gitti :(

• yeni program süper olmuş hayırlı olsun. uzun ömürlü olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 15 Eylül 2012; 1:19:52 >
  • Hayırlı olsun. Bolumsonucanavari ve donanimhaberi aynı programda görmek çok güzel.:)

• Yeni ortam çok hoşuma gitti... Sohbet sıcaklığı video.ya yansımış... :)

Ellerinize sağlık...

• erdinç in verdiği tat yok ama, güzel olmuş inşallah devamı gelir. iphone u baya kötülemişsiniz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 15 Eylül 2012; 1:02:05 >
  • İlk kez Apple layıkı vechiyle eleştirilmiş.

Sırf bunun için bile teşekkür edilir :)
  • donanim haberi yok muydu bana mi oyle geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu program bir harika dostum

• Gerçekten iyi bir haber, bu haber programının olması. Uzun zamandır özlemiştik yeni sezonu açmak güzel oldu.. :)
    Öncelikle özel ve yaratıcı bir ortam seçilmiş olamsı çok güzel. Her zaman olduğundan yine daha sıcak bir ortam olmuş.

Tartışılan ve yorumlanan haber menüsü yine dolu. Özelikle Nokia'nın Lumıa 920 için çektiği reklam videosunu ilk defa burada izlediğim içim çok şaşırdım ve güldüm. :) Aslında bakıldığında gerçekten Nokia yetkililerinin ve çalışanlarının yada video ile alakalı görevlilerin gözünden bu ufak ayrıntının kaçması zor gibi geliyor ama olabiliyormuş demek. :)

iPhone 5 konusu benim ve bir çok insan için çıkışı hayal kırıklığı oldu. Ben kendi açımdan değerlendirdiğimde aklıma şunlar geliyor; aradan geçen zaman 1 sene, Apple'ın yenilikçi çalışmaları ve tabletini gördükten sonra özellikle iPhone'a olan merak iyice arttı. Zaten iPhone 4 ile olan ve eklenmiş özellikler ile gelen 4S'in benzer tasarımı bir çok dedikoduya, eleştiriye konu oldu. iPhone'un 5. yılı ve 5. cihazı, merakları nasıl bir zihaz geleceği üzerine iyice yoğunlaştırıyor. Gelen ve konuşulan iddalar özellikle iPhone parçaları ve hangi malzemeden üretileceği fazlasıyla dedikodu malzemesi oldu. Bunun yanında ezeli rakibi Samsung'un yaptığı muthiş atılım olan S 3'ü gördükten sonra pürdikkat ilgi odağımız iPhone oldu ama o gün geldiğinde bunu görmek gerçekten kötü. Apple çalışanlarınında belirttiği gibi sade. Elbetde eklenen özellikler var ileriye yapılan adım "0" değil ama bu olmamalı... Benim aklıma bu telefondan sonra gelen tek şey, yeni bir iPhone 5... gelmesi.

Wii U'nun hem konsol gücüne hem satış başarısına tanık olmayı gerçekten çok isterim. Çünkü gerçekten sıradışı bir konsol, farkını ortaya ilk bakışta ve kullanım sırasında ortaya koyuyor. Geriye uyumlu olamsı artısı ancak dezavantajlarını konuşmak istemiyorum onu görüceğiz.. :)

Microsoft Windwos 8 ile iyi ve sağlam bir şekilde geliyor. Geliştiricilere de sunduğu imkan seçenekli bol bir sanal market olmasını kolaylaştırır hem daha iyi olur, hemde Türk geliştiricilerin emeklerinide daha yakından görmüş oluruz.
    Microsoft'un aldığı patent konusunda Mesut Çevik gerçekten çok iyi bir yorum yaptı :) Zaten düşününce cihazınızdan tam verim alabilmek için çok geniş ve duvarları boş olan bir odanız olması lazım. Bu her insana göre mümkün olamıyabiliyor.

Samsung'un vaad ettiği satış rakamlarına ulaşabileceği potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Ancak aklımada iPhone 5'in karşılaştırıldığı üst seviye telefonlara göre olan düşük donanımı bunun yanında elbetde fiyat düşüklüğünüde getirir.. Ve belki buda iPhone 5'in her zamankinden daha fazla kişiye hitap etmesine neden olur. Zaten bunun sonucunda milyonlar satar.

Google geliştirdiği ve üzerinde ilgilerin yoğun olduğu gözlüğü bencede fazlasıyla yararlı olucak.. Gözlüğe sahip olucaklar bu teknoloji ile gösterilen ve vaad edilen şeyleri yapabiliyor olucaksa bu Google için bir devrim hatta çağ olur. Gözlüğe eklenicek olan yeni teknolojiler ve boyut konusunda atılan teknolojik adımlar ile Google gerçekten beklenenden fazlasını sunabilir. Bu fikir bir çok insana ilham kaynağı olup daha iyisi daha yararlısı veya Google ile olan ortak çalışmalar sonucu insanlığa ayrarlı atılımlar, projeler çıkabilir. Dolu dolu bir program olmuş, emeği geçenlere en başta Mesut Çevik ve Ersin Kılıç'a,DH. ve BSC. yetkiililerine çok teşşekkür ederiz. Her zaman olduğu gibi yine yine açık yürekli, cesur ve bağımsız yorumlarda bulunulmuş bunun içinde teşşekür ederiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.