Şimdi Ara

2si1 Yeni Nesil 'Teknoloji' Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski hali güzeldi her iki ayrı pilatformun birbirine yorumları güzel oluyordu

• Böyle ayrı gayrı olmamış :(

• bu şekilde iyi olmamış... bir oyun, bir teknoloji haberi daha iyiydi, daha izlenebilirdi.

format değişikliğine şiddetle karşı çıkıyorum.

• 1i1 "Teknoloji ve Teknoloji Programı"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 5 Ağustos 2017; 19:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

şu talha ve mesutun beraber olduğu bölümler çok iyiydi türkiyede talha aynacı ayarında birtek enis kirazoğlu ve dost kayaoğlu var kimse kusura bakmasın yeni 2si1 lerde oyun tarafı sarmıyordu zaten talha aynacıyı izlemek istiyosanız gamecell kapandıktan sonra konsoloyuna geçti bu formatı da sevmedim oyun ve teknoloji yoksa neden adı ikisi 1 onu çözemedim bence dh ın enis kirazoğlu dost kayaoğlu veya talha aynacı ile çalışması gerekiyor oyun tarafında.

dediklerine katılıyorum ama enis kirazoğlu konusunda katılmıyorum bi incelemesini izlemiştim önceden oyunda olan basit bir şeyi bilmiyor incelemedeki diğer arkadaşı açıklıyordu ona. yani daha yaptığı incelemeden bir haberi biri.

bsc Talhayı kaçırarak çok büyük bir hata yaptı. Talha gibi yenilikçi biri zor gelir artık bscye, yaptığı incelemeleri hatırlayanlar bilir, paper please incelemesi olsun, fallout belgeseli olsun, gta 5 incelemesi olsun, hep yenilik katmıştır incelemelere.

Zaten izlenmelerden de bu hatanın kaybını biliyorlardır kanımca. talahanın olduğu eski bir 2si1, 30 bin falan izlenirken şu anki 2si1leri 1500 kişi anca izliyor.

ne olurdu talhayı yönetici yapsaydınız, o zaman kim yapmadı bilmiyorum ama o yapmayan kişi vizyonsuzun teki bence, her şey ortada.

iyi de enis kirazoğlu konuşunca insan hiponotize olmuş gibi perde hakkında konuşmasını bile dinliyor adam çok sade kendini kasmıyor millete cana yakın geliyor.

• İki video bir yani ikisi bir olsun.

• Spotify müzik servislerinin Selpağı gibidir.
    -Erdi Özüağ

• Erdinç İyikul ile olan 2si1 efsaneydi o zamanlar program çok iyiydi.
    Bu arada bence böylesi iyi olmuş.
  • Kazık tırtsell milleti yemek için bulmuş bir yol, yoluyor tavukları! Tırt Telekom da aynı ormandan arkadaşı. Hepsi bir köstebekgiller ailesi olarak Tırtiye deki masumların kanını sömürerek yaşamlarına devam ediyorlar.

Sonuç;
    Türk Türk’ü kazıklar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 6 Ağustos 2017; 11:53:16 >
  • Ben de sevmedim bu formatı. Ne teknoloji bölümünü ne oyun bölümünü izledim
  • 2si1 olmamış, bir oyun haberi bir teknoloji haberi iyiydi sıkmıyordu şimdi sıkılıyorum

• Bbence oyun ve teknoloji aynı programda olmalıydı.
    Hem teknoloji hemde oyun serverlerde var sizi izleyen kimseler arasında.

Bilin istedim, sevgiler

• vallahi ben bu konsepti çok beğendim önceden haberleri aşağıya yazar ordan bağlantılı bir link verirdiniz bende onda basar oyun haberlerini atlardım sonra talha geldi iyi muhabbeti sardı çünkü oyun zevkinin grafikten ibaret olmadığını savunanlardandı benim gibi şimdi gelen arkadaş gerçekten çok bilgili ona sözümüz yok eminim başarılı bir editördür lakin kendisine yazılı içerik üretmesini tavsiye ederim çünkü videoda kendini göstermek kendini izlettirmek herkesin yapıcağı şeyler değil ben donanım haberi 4 yıldan beri takip ediyorum emin olun kimler geldi geçi mesela ender yıldız ve erdiq özüağ'ın sunduğu mobilite programları ondan sonra mesut çevik ve erdinç iyikul'un sunduğu 2si1 programları kendini gayet güzel izletiyordu lakin şu anda bakıyorum içerik olarak dolu olsada izlenebilietisi çok düşük programlar çıkıyor ...

• ilk defa yorum yazıyorum programın yarısı bitti sadece ekran kartı çekirdekler çipler bla bla bla başka bişey yok sizin için teknoloji sadece oyun çünkü geçim derdiniz olmadığı için dünyanız sadece sanal bidaha seyretmicem hara rayzın intel x99 anakart yaşasın TEKNOSEYİR

• olmamış bu. eski sistem çok daha iyidi

• bence olmamış çok sıkıcıydı diğerini izleten aranızdaki münakaşaydı tartışmalardı çünkü çeşitliliği arttırıyordu
    bu bildiğiniz şeyleri birbirinize anlatıp düz basit bir muhabbet yaratmış OLMAMIŞ

yapabiliyorsanız TALHA reisi konuk ünlü olarak almanız :D çünkü gökhan çok geri planda zorla konuşuyormuş gibi sanki zoraki senaryomu ezberletiyosunuz anlamadım :)
    tunahan da aynı

• bende malesef beğenmedim bu konsepti

• Merhaba,

Bu yeni yayın formatını denediğiniz için yenilikçilik anlamında tebrik ederim ama beğenmedim. Çünkü; Oyun ve teknoloji içi içe olunca izlenirlik artıyor. Sıkıcı olmuyor. Misal; F/P Ekran kartı anlattıktan sonra yeni çıkacak oyundan bahsettiğinizde, izleyici acaba bu oyun bu kartta nasıl performans verir diye kendi kendine veya size soruyor. Anlayacağınız, güzel bir kombinasyon oluyor.

Ayrıca Programı Erdi, Mesut ve Gökhan Bey birlikte sunması ve Tunahan Bey in arada konuk olarak veya zorunlu durumlarda katılması daha iyi olur. Tunahan Bey de işinde tecrübeli ve iyi birisi ama kamera önünde yeterince rahat değil.

Teşekkürler.

İyi yayınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 7 Ağustos 2017; 13:14:25 >
  • Eski format daha iyiydi. Oyun ve donanım-teknoloji haberleri birbirine paralel giden konular genelde. Birisine meraklı olan genelde diğeriyle de ilgilidir. Haberlerin bir konsültasyon havasında irdelenmesi daha iyi oluyordu. Ayrıca programın adı "ikisi bir" zaten. Özgün bir format, bir markaydı. Bozmayın bence.

• Mobilite'nin aynısı olmuş, gereksiz bence.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.