Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 2tb - 6tb - 8tb harddiskler 1tb samsung ssd 980 Satın Al 5 Ekim 2024 19:18 1 1 2tb - 6tb - 8tb harddiskler 1tb samsung ssd 980 Disklerin garantileri yoktur. Uzun zamandır kasada takılı olarak depo film dizi arşiv için kullanıldı. 6 tb ve 8tb sağlam herhangi bir sorunları yoktur. Fiyatlar aşağıdadır. Diskler hakkında bilgi2 tb seagate harici harddisk kutusu arıza yaptığından çıkartıp dahili olarak kullandım. Sentinel programında sağlık yerlerde binlerce bad sektör var diyor. Fakat hd tune yavaş test yapıldı ve bad sektör yok. Bu testi düzenli aralıklarla yaparım. Ayrıca bu konu hakkında seagate ile mail üzerinden görüştüm kendi test programlarını verdiler ve sonuç başarılı olarak geçti kendilerine peki bu programda neden böyle görünüyor dedim biz kendi programımıza bakarız diğerleri bizi ilgilendirmez diye cevap aldım. Garip bir durum aslında sonuna kadar kullanma niyetindeydim fakat yeni kasamda yer yok. Artık harici harddisklere geçmek lazım. 2 tb wd de ise kafasına göre beliren bazen 2 bazen 6 bad sektör var yazılımsal olabilir bilemiyorum. Elektrik kesintisi olmuştu sanırım ondan oldu uzun yıllardır bu şekilde kullandım. İçinde oyun yedeklerini vs tutuyordum. Şuan low level format atıyorum. Düzelme olmazsa bu haliyle satılık ek: Şuan düzeldi hd tune resimleri ekliyorum2tb hitachi sıfır anti statik poşetinde hiç kullanılmadı garanti yoktur diye tahmin ediyorum6tb seagate st6000vn001-2bb186 ##### 4000TL8tb seagate st8000vn004-2m2101 ##### 5000TL2tb seagate st2000dl003-9vt166. ##### 750TL2tb western digital wd20purx-64p6zy0 ##### 1000TL 2tb hitachi sıfır ##### 1500TL1tb samsung ssd 980 ##### satıldı 21.03.2024 faturalı2tb larda ufak bir pazarlık olabilir. Harici ve yüksek kapasiteli harddiskler dışında takas düşünmüyorum. Takas sadece şehir içi olur. Altı üstü konuşulur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.[simage][/simage] Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana, Çukurova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 27" Acer rg271 monitör 165hz Corsair h150 rgb [SATILDI] Ryzen 5700x. Satıldı. 2tb - 6tb - 8tb harddiskler 1tb samsung ssd 980