Öncelikle herkese merhabalar dilerim...Sistemim Htpc tarzında olucak ve ben şimdiden power konusunda bir destek istiyorum...Normal psu kullanmak daha mantıklı diyenler olacaktır elbette ama merak ettim ve internetten araştırdığım kadar ile htpc sistemlerde bu gibi powerları kullananlar mevcut...kasa boyutum ps3 yada xbox kasası gibi dikey slim kasalar var bulabilirsem onlardan olucak....sistemim zotac mini itx anakart dualcore işlemci maksimum e8000 serisi 4gb ram 1tb hdd ekran kartı terciha göre güç tüketimi açısından ( 9600gt hd 4770 hd 4830 olmadı hd 4850 ) bu sistemde bunları kullanıcam.... power örnek resim :
kasa örnek resim :
kasa sadece örnek resim ama boyut dediğim gibi ps3 yada xbox tarzında slim ve ufak kullanışlı bir model var aklımda...bu powerlar hakkında bilgisi olan kullanan yada bana tavsiye edebilcek değerli üyelere şimdiden teşekkürler dilerim....saygılarımla...iyi forumlar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme