Şimdi Ara

2x1gb dual kit vs. 2 adet 1gb ?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anakartım dual channel destekliyor şu anda oem512 ve veritech512 667mhzlik ramleri sorunsuz dual channel olarak kullanabiliyorum.ama 2gb rame terfi etmeyi düşünüyorum 2x1gblık kitlerle 2 tane ayrı 1gb lık ram arasında yaklaşık olarak yüzde kaç performans farkı söz konusu? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

edit:marka düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLOODorBLOOM -- 27 Ocak 2008; 4:08:43 >

• Valla aralarında bir fark yok diye biliyorum ben, forumda bu dual kitlerin sadece göz boyama olduğuna dair
    yazılar yer almıştı.Şahsen ben ayrı ayrı 1gb alıp dual yapmanı öneririm, be bu şekilde kullanıyorum ve fazla
    para israf etmeye de gerek yok açıkçası.

Saygılar
  • Dual Kit şiddetle tavsiye edilir.
  • hacker683 şiddetle tavsiye ediyosun ama istersen şimşekle tavsiye et bana gerekçesini söylemedikten sonra tavsiyen benim için pek bir şey ifade etmiyor.tavsiye etme sebebini bilmem gerekiyor ki en doğru kararı vereyim
  • Duall Kitlerin enbüyük özelliği sorunsuz çalışacağının firma tarafından test edilip onaylanmış olmadısır. Diyelimki farklı chiplere sahip ram aldınız diyelim frekanslarınız uysa dahi cihp uyumsuzluğu olabilir sorun yaşayabilirsiniz. Ben tek tek almaktansa genellikle Kit kullanırım ki bugüne kadar Kit ramlerde hiç sorun yaşamadım. Biraz daha pahalıya gelir tek tek almaktan ama en azından sorunsuzca kullanabilirsiniz
  • ya zaten kendi ramlerimi çıkartıp yerine aynı yerden alacağım aynı markanın aynı model ramini takmak veya dual kit kullanmak arasında kararsızım yani uyumsuzluk riski minimum seviyede.benim kafamı kurcalayan şey ferformansa olan etkisi çünkü fiyat farkı epey yüksek oluyo
  • evet arkadaşlar ya kingston 2x1 kit(99,25$+kdv) ya da aynı ramin 1gb olanından iki tane(34,99+34,99=69,98$+kdv) alınacak.aradaki neredeyse 50% lik fiyat farkını hangi özelliğiyle hak ediyor merak ediyorum.nasipse önümüzdeki cumartesi hem kendime hem de sistem topladığımız bir tanıdığa aynı şekilde 2gb ram alınacak.fikriniz nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 gb Ddr 3 2400mhz Kitler
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.