Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

2x2 Gb Nvidia Geforce Gt755m SLI Ekran Kartı oyun performası arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarımda 2x2 Gb Nvidia Geforce Gt755m SLI Ekran Kartı var 16 gb ram var. Bugün Bf4 multi denedim bilgisayarda ve full ayarlarda 30-40 arası fps aldım. Acaba oyun ayarlarını düşürmeden daha fazla arttırabilir miyim fps 'yi arttırabilirsem nasıl arttırırım?

• ekran kartlarına overclock yaparak artırabilirsiniz.
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
    Overlock nedir ben onu duydum ama bilmiyorum, teşekkürler.
  • Çözünürlüğü 1680x1050 yada 1440x900 ayarlarına getirirseniz küçük bir ekrana sahip olduğunuz için öyle çok bir görüntü kaybı yaşamazsınız, hemde vramler rahatlar 2gb her türlü yeter bu sayede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trewdx

Çözünürlüğü 1680x1050 yada 1440x900 ayarlarına getirirseniz küçük bir ekrana sahip olduğunuz için öyle çok bir görüntü kaybı yaşamazsınız, hemde vramler rahatlar 2gb her türlü yeter bu sayede.

Hocam 2x2=4 gb var zaten şu an.Hem öyle yapınca sanki görüntü kalitesi düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercix44

Merhaba bilgisayarımda 2x2 Gb Nvidia Geforce Gt755m SLI Ekran Kartı var 16 gb ram var. Bugün Bf4 multi denedim bilgisayarda ve full ayarlarda 30-40 arası fps aldım. Acaba oyun ayarlarını düşürmeden daha fazla arttırabilir miyim fps 'yi arttırabilirsem nasıl arttırırım?

Çözünürlüğü ASLA 1920x1080 den alta almayın (ekranınızın Full HD olduğunu varsayarak söyledim) yani en üst çözünürlükte kalsın...

Diğer ayarları da Ulrtada kullanıyorsanız High e alın düzelecektir... Overclock, LAptop... Aynı cümlede bile tehlikeli duruyor denemenizi önermme...
  • Hocam sli sistemlerde toplam vram kartlar ayni anada kullanildigi icin sadece tek kartin vrami kadar oluyo diye biliyorum. Yani 2gb. Ama gb ta 1080 cozunurluktede oksa her oyuna yeter gibi.

Cozunurluk dusurdugunuzde goruntu kotulesiyorsa yapacak pek bir sey yok o zaman. Gerekli programlari yukleyip hiz asirtma yapin ama ondada isi probleminiz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birşey yapmana gerek yok OC e felanda asla girişme laptopta kendi ömrünü tamamlaması için dua et üstelik.

zaten çok ısınıyorlar ve buna bağlı fps düşmeleri oluyor birde oc yaparsan nasıl soğutacaksın o sistemi 2 saat sonra kapanır. birde çok bilmiyorsun herhalde yapacağım diye zarar verebilirsin dediğim gibi birşey yapmana gerek yok.

birde 2x2gb değil o :)

• SLI modunda 2x2gb=2gb birincisi
    ikincisi bende notebookta uzun yillar nasil performans artırırım oc yparım araştırmalarına girdim işin özü artıramazsın
    oyunları ultrada oynamak bir hastalık görüntü daha iyi olacak diye bir şeyde yok ben her zaman optimize ederim gereksiz toz blur motion efeklerini kaparım çizim mesafesini düşürürüm çünkü uzağı zaten göremiyorsun boşuna rederlatmana gerek yok.
  • Laptoplara dokunmayın hacı
  • eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

SLI modunda 2x2gb=2gb birincisi
    ikincisi bende notebookta uzun yillar nasil performans artırırım oc yparım araştırmalarına girdim işin özü artıramazsın
    oyunları ultrada oynamak bir hastalık görüntü daha iyi olacak diye bir şeyde yok ben her zaman optimize ederim gereksiz toz blur motion efeklerini kaparım çizim mesafesini düşürürüm çünkü uzağı zaten göremiyorsun boşuna rederlatmana gerek yok.

Hocam ezmeyin öyle :( Bilmiyoruz napalım. Şimdi yapılacak bir şey yok mu? Ya hiç bi oyunda sıkıntım yoktu, Ryse- Son of Rome indirdim daha başında hayvan gibi kasıyor , ben de nasıl olur dedim :) Kolaylıkla yapabileceğim şeyler nedir?
  • omercix44 O kullanıcısına yanıt
    Kolayca yapabilecegin seyler oyun ayarlarini dusurmek ayarlari tek tek dene zamanlanhangileri gereksiz anliyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

Kolayca yapabilecegin seyler oyun ayarlarini dusurmek ayarlari tek tek dene zamanlanhangileri gereksiz anliyorsun

Laptopun markası ne hocam ?
  • SyLvEsTeR61 S kullanıcısına yanıt
    konunun sahibi ben değilim
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam bi yanlışlık olmuş herhalde kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercix44

Merhaba bilgisayarımda 2x2 Gb Nvidia Geforce Gt755m SLI Ekran Kartı var 16 gb ram var. Bugün Bf4 multi denedim bilgisayarda ve full ayarlarda 30-40 arası fps aldım. Acaba oyun ayarlarını düşürmeden daha fazla arttırabilir miyim fps 'yi arttırabilirsem nasıl arttırırım?

Hocam laptopun markası ?
  • SyLvEsTeR61 S kullanıcısına yanıt
    lenovo y510p
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.