Şimdi Ara

2x6800gt SLI yapmak veya tek bi son nesil kart ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sizce arkaaşlar hangisi aha ii bi sonuç verecekir6800GT 350$ civarı olan bi kart sonuçta 2 kart ı sli yapmak baya bi pahalıya mal olacaktır ama bu fiyatı hak eden bi performans verecekmidir? yada tek bi 7xxx serisi kart veya atinin 1800 serisi kartlarından biri daha ii bi performansı verecektir ?

• 7800GTX almak daha mantıklı
  • Bencede 7800gtx bide o SLI sistemin güç kaynağına para vereceksin
  • 7800gtx al bencede,ileride bir tane daha takarsın
  • 7800 gt veya gtx daha mantıklı bi secim zaten o sli lar 7800 cıkmadıgı için yapılıyodu
  • bence her halikarda 2 tane 6800 daha iyi perf verir.. fakat psu gibi bi konu var.. ve bunun yaında bir tane 7800 almak, diger sli slotunun boş durması demek.. yani bi tane daha takabilirsin daha sonra.. bencede 1 7800 daha mantıklı ...
  • psu sorunu olarak feel huricane 2 kasa almayı üşünüoum 550w ama şimi ek bi kart alacam sanırım ama 7800gtx mi olsun yaa yeni nesil atilerin gelmesini bekleyemmi yarın alacam gibi bi acelem yok 1-1.5 ay aha beklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi yerde okuımuştum tyek 6800 çift 6800 den bazı oyunlarda daha hızlıymış. tam komedi.
  • düşük çözünürlüklerde aa/af kapalıyken bu olası ama yüksek çözünürlüklerde aa/af full iken fark cok fazla.zaten öyle bir sisteme sahip olanlar gidipte 1024 te oynamaz.tabi bu birazda monitöre bağlı,o yuzden lcd ler hala pek cazip değil
    quote:

Orjinalden alıntı: emreyildirimgs

bi yerde okuımuştum tyek 6800 çift 6800 den bazı oyunlarda daha hızlıymış. tam komedi.
  • 7800gtx al 2x6800gt alacağına
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouloknightZ

psu sorunu olarak feel huricane 2 kasa almayı üşünüoum 550w ama şimi ek bi kart alacam sanırım ama 7800gtx mi olsun yaa yeni nesil atilerin gelmesini bekleyemmi yarın alacam gibi bi acelem yok 1-1.5 ay aha beklerim

psu olarak feel2'nin 550 sini kullanma,psu'suz al feel2'yi,gerçek 400-500w psu ayrıca al...
  • hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouloknightZ

hort

Ban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adminlerden ve forum sakinlerinden özür dilerim ama dayanamadım :D
  • 6800GT 350$ vereceğine 200$ a bırakayım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouloknightZ

adminlerden ve forum sakinlerinden özür dilerim ama dayanamadım :D

İşin enteresan tarafı 10 yılda 4 mesaj attığın bir sitede kullanıcı adın ve Şifreni nasıl hatırlıyorsun? Gerçekten tuhaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye eksiliyorsunuz ayıp değil mi ,hey gidi günler hey şimdi 3x 980 ti SLI sistem var

şaka, şaka anca gtx 970
  • poyraz_371 kullanıcısına yanıt

Zaman göreceli bir kavram

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.