Şimdi Ara

3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
23
Favori
22.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam zaten indirdim dersleri dediğiniz gibi 1$ olan versiyondan aldım. ancak benim sorum pc deki sıralamaya göremi çalışacağım yoksa mobile de olana göre mi ikisi birbirinden farklı hocam gördüğünüz gibi. artı hocam bahsettiğiniz sitede 49$ diyor nasıl bunu ücretsiz indirebileceğim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhatCares -- 1 Ocak 2016; 14:56:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatCares

hocam zaten indirdim dersleri dediğiniz gibi 1$ olan versiyondan aldım. ancak benim sorum pc deki sıralamaya göremi çalışacağım yoksa mobile de olana göre mi ikisi birbirinden farklı hocam gördüğünüz gibi. artı hocam bahsettiğiniz sitede 49$ diyor nasıl bunu ücretsiz indirebileceğim ki?

Siz şuan dersleri düzenleyebildiniz mi?
    Düzenleyemediyseniz ben ücretsiz üyelik alıp resimlerle size anlatayım.O 49 dolar olanı 1 dolar üyelik alırken bedavadan indiriyorsunuz.Cevap bekliyorum ona göre anlatayım sıralamayı.Çalışma sıralaması ise
    1.İntroduction(İçinde bir sürü ders var.Birinden başlayın.)
    2.Absolute beginner
    3.beginner
    4.intermediate
    5.Advanced
    6.Bonus courses
    7.News and announcements(bunlar ders değil yeni çıkan derslerin tanıtımı vs var.Önemli bir bölüm değil.)

• aynen hocam ben onları indirdim ve düzenledim. aşağıda klasörün toplam boyutunu ve düzenlediğim şekillerini paylaşıyorum hocam. hepsinin içinde alt klasörleri var. ben sitedeki sıralamaya ve alt klasörlere göre düzenledim. sizin vermiş olduğunuz şeklin üzerine bir çok yeni klsör geldiği için hocam onu yaptım. birde elimde ekram uzbay hocanın proficiency kitabı mevcut. bir diğer elimde mevcut olan kitap ise Barons'un 501 english verbs ün son baskısı(CD li)bana nasıl çalışmam gerektiğini ve sıralamayı anlatırsanız hocam ona göre çalışırım. örnek veriyorum Introduction ın içinde All about 1 kısmına başladım ses videosunu dinledim. tüm sesleri dinledikten sonramı video kısmına geçip videoları dinleyeyim? ve bu kitabı nasıl bu sistemle çalışayım. çok teşekkür ederim hocam
    333

• quote:

aynen hocam ben onları indirdim ve düzenledim. aşağıda klasörün toplam boyutunu ve düzenlediğim şekillerini paylaşıyorum hocam. hepsinin içinde alt klasörleri var. ben sitedeki sıralamaya ve alt klasörlere göre düzenledim. sizin vermiş olduğunuz şeklin üzerine bir çok yeni klsör geldiği için hocam onu yaptım. birde elimde ekram uzbay hocanın proficiency kitabı mevcut. bir diğer elimde mevcut olan kitap ise Barons'un 501 english verbs ün son baskısı(CD li)bana nasıl çalışmam gerektiğini ve sıralamayı anlatırsanız hocam ona göre çalışırım. örnek veriyorum Introduction ın içinde All about 1 kısmına başladım ses videosunu dinledim. tüm sesleri dinledikten sonramı video kısmına geçip videoları dinleyeyim? ve bu kitabı nasıl bu sistemle çalışayım. çok teşekkür ederim hocam
    333

Tamam sıralama doğru olmuş.
    Çalışma sırası şu şekilde:

1.İntroduction
    2.Absolute beginner
    3.beginner
    4.intermediate
    5.Advanced
    6.Bonus courses
    7.News and announcements

Önemli olan sıralama budur.Alt klasörlerde bir sıralamaya ihtiyaç yok.Fakat ben oradada sıraya göre gitmek istiyorum derseniz bu üstte verdiğim sıralama dosyalarına girdiğinizde alt klasörler açılıyor.O alt klasörlerde diyelim ki 5 tane ders var.Sırası da şu şekilde:
    a-English home
    b-English home 2
    c-Pharases
    d-Pronunciation-2
    e-Pronunciation-1

Diyelim ki alt klasörler bu şekilde sıralanmış olsun.Siz derslere a'dan değil e'den başlayın.Bunun nedenini soracaksınız biliyorum.Çünkü dersler eklenirken bu şekilde eklenmiş.Yani derslerin yükleme tarihi bu şekilde.Bunu birçok kişi farkında olmamıştır.Dediğim gibi bu mantıkla sıralayarak çalışırsanız daha iyi olur.

Ama sadece üstte verdiğim 7 ana klasöre göre bir sıralama yapıp alt klasörlerde sıralama olmadan da çalışabilirsiniz.Bunun bir zararı yok.Bende bu şekilde çalıştım.

Gelelim çalışma yöntemine:
    Şimdi elinizde olan 501 English Verbs kitabı çok kaliteli bir kitap.Onu sakın kaybetmeyin.Tüm bu podcast dersler bittikten sonra en son ona çalışacaksınız.
    Ekrem Hoca'nın kitabı ise çok iyi bir seçim.İlerleyen zamanlarda başka bir gramer kitabı almanıza gerek yok.Çünkü bu kitap gerçekten yeterli.
    Podcast derslere çalışırken her dersin pdf içeriğinde Grammar bölümü var.O bölümde o derste geçen gramer konularını İngilizce olarak anlatıyor.Bu anlatıma bakılarak da gramer öğrenilebilir.Zaten basit anlatmaya çalışmış.Ama daha önce de dediğim gibi Türkçe bir kitaptan bu konulara çalışmak daha mantıklı.İşte siz her derste geçen ilgili o gramer konusuna o pdf den çalışmak yerine elinizde olan bu kitaptan açıp bakacaksınız.Sanmayın ki bir kere bakmakla bunu öğreneceksiniz.Her derste bazen eski konuları unuttuğunuzu fark edeceksiniz.Ama ilerleyen derslerde unuttuğunuz derslerle bağlantılı dersler olacak.O nedenle yine o unuttuğunuz konuya bakacaksınız.Bu şekilde konular aklınıza kazınacak.Aynı sorunları bende yaşadığım için en baştan size zorlandığım kısımları yazayım ki siz de benim gibi umutsuzluğa düşmeyin.Bakın şu ayrıntıyı dil öğrenenler fark etmezler.Eğer siz yabancı dil çalışıyorsanız ama her şeye rağmen ilerlemediğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Siz bunun hemen farkında olmazsınız.Ama yılmadan devam ederseniz öğrendiğiniz fark edeceksiniz.Ben de bu derslere çalışırken upper-intermediate'ye kadar olan derslerde çok zorlanmıştım.Ama bu seviyeden sonra gerçekten çok şey öğrendiğimi fark etmeye başladım.Çünkü dil öğrenmede en kritik eşik intermediate seviyesidir.Bu seviyeden bir üst seviyeye yükselirseniz dil öğrendiniz diye düşünün.O kadar kesin konuşuyorum.Dünyada yabancı dil öğrenen insanların çok büyük bir bölümü öğrendikleri yabancı dili öğrenmekten intermediate seviyesindeyken bırakır.Çünkü bu seviyede çok çalışmak gerekir.İlerlediğinizin farkında olmazsınız.Çoğu insan umutsuzluğa kapılıp bırakır öğrenmeyi.
    Siz dediğim gibi tüm dersleri bitirin.Bu arada şunu söylemeyi unuttum.Her ay sonunda o ay çalıştığınız tüm dersleri tekrar dinleyin.Tüm dersleri bu şekilde bitirin.Hepsi bittikten sonra tüm dersleri en az 3 kere dinleyin.
    Önemli Uyarı:Bu derslere çalıştıktan sonra gidip ek olarak İngilizce radyo dinlemeyin.İngilizceyi geliştirmek için bir şeyler çevirmeyin.Filmleri çevirmeye çalışmayın.Tabiki film izleyebilirsiniz.Ama çeviri gibi bir alıştırma falan yapmayın.Seviyelendirilmiş hikaye kitapları bile okumayın.Önce sadece bu derslere çalışın.Bu dersleri bitirin.Bu derslere her gün en az 2 saat ayırmaya çalışın.Ara vermemeye çalışın.
    Dediğim gibi yaparsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.Çok iyi İngilizce öğrenirsiniz.Başarılar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

aynen hocam ben onları indirdim ve düzenledim. aşağıda klasörün toplam boyutunu ve düzenlediğim şekillerini paylaşıyorum hocam. hepsinin içinde alt klasörleri var. ben sitedeki sıralamaya ve alt klasörlere göre düzenledim. sizin vermiş olduğunuz şeklin üzerine bir çok yeni klsör geldiği için hocam onu yaptım. birde elimde ekram uzbay hocanın proficiency kitabı mevcut. bir diğer elimde mevcut olan kitap ise Barons'un 501 english verbs ün son baskısı(CD li)bana nasıl çalışmam gerektiğini ve sıralamayı anlatırsanız hocam ona göre çalışırım. örnek veriyorum Introduction ın içinde All about 1 kısmına başladım ses videosunu dinledim. tüm sesleri dinledikten sonramı video kısmına geçip videoları dinleyeyim? ve bu kitabı nasıl bu sistemle çalışayım. çok teşekkür ederim hocam
    333

Tamam sıralama doğru olmuş.
    Çalışma sırası şu şekilde:

1.İntroduction
    2.Absolute beginner
    3.beginner
    4.intermediate
    5.Advanced
    6.Bonus courses
    7.News and announcements

Önemli olan sıralama budur.Alt klasörlerde bir sıralamaya ihtiyaç yok.Fakat ben oradada sıraya göre gitmek istiyorum derseniz bu üstte verdiğim sıralama dosyalarına girdiğinizde alt klasörler açılıyor.O alt klasörlerde diyelim ki 5 tane ders var.Sırası da şu şekilde:
    a-English home
    b-English home 2
    c-Pharases
    d-Pronunciation-2
    e-Pronunciation-1

Diyelim ki alt klasörler bu şekilde sıralanmış olsun.Siz derslere a'dan değil e'den başlayın.Bunun nedenini soracaksınız biliyorum.Çünkü dersler eklenirken bu şekilde eklenmiş.Yani derslerin yükleme tarihi bu şekilde.Bunu birçok kişi farkında olmamıştır.Dediğim gibi bu mantıkla sıralayarak çalışırsanız daha iyi olur.

Ama sadece üstte verdiğim 7 ana klasöre göre bir sıralama yapıp alt klasörlerde sıralama olmadan da çalışabilirsiniz.Bunun bir zararı yok.Bende bu şekilde çalıştım.

Gelelim çalışma yöntemine:
    Şimdi elinizde olan 501 English Verbs kitabı çok kaliteli bir kitap.Onu sakın kaybetmeyin.Tüm bu podcast dersler bittikten sonra en son ona çalışacaksınız.
    Ekrem Hoca'nın kitabı ise çok iyi bir seçim.İlerleyen zamanlarda başka bir gramer kitabı almanıza gerek yok.Çünkü bu kitap gerçekten yeterli.
    Podcast derslere çalışırken her dersin pdf içeriğinde Grammar bölümü var.O bölümde o derste geçen gramer konularını İngilizce olarak anlatıyor.Bu anlatıma bakılarak da gramer öğrenilebilir.Zaten basit anlatmaya çalışmış.Ama daha önce de dediğim gibi Türkçe bir kitaptan bu konulara çalışmak daha mantıklı.İşte siz her derste geçen ilgili o gramer konusuna o pdf den çalışmak yerine elinizde olan bu kitaptan açıp bakacaksınız.Sanmayın ki bir kere bakmakla bunu öğreneceksiniz.Her derste bazen eski konuları unuttuğunuzu fark edeceksiniz.Ama ilerleyen derslerde unuttuğunuz derslerle bağlantılı dersler olacak.O nedenle yine o unuttuğunuz konuya bakacaksınız.Bu şekilde konular aklınıza kazınacak.Aynı sorunları bende yaşadığım için en baştan size zorlandığım kısımları yazayım ki siz de benim gibi umutsuzluğa düşmeyin.Bakın şu ayrıntıyı dil öğrenenler fark etmezler.Eğer siz yabancı dil çalışıyorsanız ama her şeye rağmen ilerlemediğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Siz bunun hemen farkında olmazsınız.Ama yılmadan devam ederseniz öğrendiğiniz fark edeceksiniz.Ben de bu derslere çalışırken upper-intermediate'ye kadar olan derslerde çok zorlanmıştım.Ama bu seviyeden sonra gerçekten çok şey öğrendiğimi fark etmeye başladım.Çünkü dil öğrenmede en kritik eşik intermediate seviyesidir.Bu seviyeden bir üst seviyeye yükselirseniz dil öğrendiniz diye düşünün.O kadar kesin konuşuyorum.Dünyada yabancı dil öğrenen insanların çok büyük bir bölümü öğrendikleri yabancı dili öğrenmekten intermediate seviyesindeyken bırakır.Çünkü bu seviyede çok çalışmak gerekir.İlerlediğinizin farkında olmazsınız.Çoğu insan umutsuzluğa kapılıp bırakır öğrenmeyi.
    Siz dediğim gibi tüm dersleri bitirin.Bu arada şunu söylemeyi unuttum.Her ay sonunda o ay çalıştığınız tüm dersleri tekrar dinleyin.Tüm dersleri bu şekilde bitirin.Hepsi bittikten sonra tüm dersleri en az 3 kere dinleyin.
    Önemli Uyarı:Bu derslere çalıştıktan sonra gidip ek olarak İngilizce radyo dinlemeyin.İngilizceyi geliştirmek için bir şeyler çevirmeyin.Filmleri çevirmeye çalışmayın.Tabiki film izleyebilirsiniz.Ama çeviri gibi bir alıştırma falan yapmayın.Seviyelendirilmiş hikaye kitapları bile okumayın.Önce sadece bu derslere çalışın.Bu dersleri bitirin.Bu derslere her gün en az 2 saat ayırmaya çalışın.Ara vermemeye çalışın.
    Dediğim gibi yaparsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.Çok iyi İngilizce öğrenirsiniz.Başarılar dilerim.

çok teşekkür ederim hocam bilgileriniz ve yönlendirmeniz için. dediğiniz şekilde çalışmaya başlıyorum. umarım sizinde dediğiniz gibi sıkılmadan o kritik eşiği atlayıp ingilizcemi iyi seviyeye getiririm :)

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Mac için olan bu programa da 50 dolar fiyat istiyor ama??
    Ben tablete indirdim, ipad app. ile herşeyi çok düzenli indirdi. Fakat 1 ay sonra üyeliğim bittiğinde app. üzerinden indirdiğim arşive ulaşabilir miyim? onunla ilgili sitede herhangi bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airwalker7 -- 1 Ocak 2016; 19:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airwalker7

Mac için olan bu programa da 50 dolar fiyat istiyor ama??
    Ben tablete indirdim, ipad app. ile herşeyi çok düzenli indirdi. Fakat 1 ay sonra üyeliğim bittiğinde app. üzerinden indirdiğim arşive ulaşabilir miyim? onunla ilgili sitede herhangi bir bilgi bulamadım.

Program olduğu için tüm derslere ulaşabilirsiniz.Zaten tüm dersleri indirmiş oluyorsunuz o zaman.Fakat bu program windows'ta çalışır mı TAM OLARAK BİLMİYORUM.Çok büyük ihtimalle çalışır.Bu gibi uyumsuzluklar için programlar yapıyorlar.
    50 dolar değil hocam yılbaşına yakın 1 dolara düşmüştü üyelik.O zaman alırsanız 1 dolara bu da dahil oluyor.Yani toplam 149 dolar olan seti siz 1 dolara almış oluyorsunuz.
    Üyelik aşamasında gelen maillerde "iphone ve ipad app. free" şeklinde uyarı vardı. Bu mac programı ile ilgili bir ibare göremedim, şimdi mailleri kontrole ettim hatta. Ben mac kullanıyorum zaten, eğer yolunu bulur da bu programı indirebilirsem arşivleme açısından iyi olacak. Ama ipad appplication üzerinden indirdiğim arşive üyelik bitince de dediğiniz gibi erişebileceksem sorun değil.
    Bu arada ilgilenen arkadaşlar için şunu söyleyebilirim, Apllication üzerinden çalışmak daha verimli geldi bana, ayrı yerlerden pdf filan açmak zorunda kalmadan dinlerken anında tüm notlara ulaşabiliyorsun. Her zaman yanında olması da ayrı avantaj.
    Son olarak konu rosetta stone'dan englishclass101'e doğru kayıyor gibi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: airwalker7

Üyelik aşamasında gelen maillerde "iphone ve ipad app. free" şeklinde uyarı vardı. Bu mac programı ile ilgili bir ibare göremedim, şimdi mailleri kontrole ettim hatta. Ben mac kullanıyorum zaten, eğer yolunu bulur da bu programı indirebilirsem arşivleme açısından iyi olacak. Ama ipad appplication üzerinden indirdiğim arşive üyelik bitince de dediğiniz gibi erişebileceksem sorun değil.
    Bu arada ilgilenen arkadaşlar için şunu söyleyebilirim, Apllication üzerinden çalışmak daha verimli geldi bana, ayrı yerlerden pdf filan açmak zorunda kalmadan dinlerken anında tüm notlara ulaşabiliyorsun. Her zaman yanında olması da ayrı avantaj.
    Son olarak konu rosetta stone'dan englishclass101'e doğru kayıyor gibi:)

Ama ipad appplication üzerinden indirdiğim arşive üyelik bitince de dediğiniz gibi erişebileceksem sorun değil.

Yanlış anladınız sanırım.Mac versiyonu için hazırlanmış olan programı indirirseniz ki o da 15-20 gb bir şey.O zaman tüm dersleri tek tek indirmeye gerek kalmıyor ve ömür boyu kullanırsınız.Zaten o nedenle normal üyeliğe göre pahalı o.80 dolardı daha önce.

• hocam bir sorum daha olacaktı. şimdi dersleri dinlemeye başladım. ancak dinlerken pdfi de açıp aynı anda takip ediyorum. bu şekilde daha mı yararlı yoksa sadec dinleyim hiçbirşey yapmayım mı?
  • quote:

hocam bir sorum daha olacaktı. şimdi dersleri dinlemeye başladım. ancak dinlerken pdfi de açıp aynı anda takip ediyorum. bu şekilde daha mı yararlı yoksa sadec dinleyim hiçbirşey yapmayım mı?

Fark etmez.Ama orada olan kelimelerin telaffuzunu öğrenin.
    çok teşekkür ederim hocam. telaffuzlarına özellikle dikkat ediyorum. pdf dende takip etmeye devam edeyim o zaman :) göz aşinalığı olur aynı zamanda diye düşünüyorum
    Konuyu ilk defa gördüm ve çok faydalı.

Seviye testimi yaptım.

Oxford B1.1
    EF %45 B çıktı.

Yabancı forumlarda yazılan bazı yazıları yarım yamalak, yabancı dizi/filmlerdeki kısa cümlelerin bir kısmını anlayabiliyorum.
    Eylüle kadar günde 5 saatin altına düşmeyecek şekilde çalışıp gelebileceğim en iyi duruma gelmek istiyorum.
    Öğrenci olduğum için rosetta almam şuan biraz sıkıntılı. Zaten okuduğum kadarıyla az çok kelime ve yapılara hakim olanlara rosettayı önermiyorsunuz.
    EnglishClass101'in 1$'lık üyeliğini alıp tüm dersleri indirip oradan çalışmayı düşünüyorum. Bu halimle bana ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz ? İzlemem gereken yöntem sizce ne olmalı ?

Ayrıca elimde İrem Yayıncılık Smart Grammer kitabı var ne kadar işe yarar bilmiyorum ama içinde bolca paragraf falan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikmadde -- 4 Ocak 2016; 21:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlikmadde

Konuyu ilk defa gördüm ve çok faydalı.

Seviye testimi yaptım.

Oxford B1.1
    EF %45 B çıktı.

Yabancı forumlarda yazılan bazı yazıları yarım yamalak, yabancı dizi/filmlerdeki kısa cümlelerin bir kısmını anlayabiliyorum.
    Eylüle kadar günde 5 saatin altına düşmeyecek şekilde çalışıp gelebileceğim en iyi duruma gelmek istiyorum.
    Öğrenci olduğum için rosetta almam şuan biraz sıkıntılı. Zaten okuduğum kadarıyla az çok kelime ve yapılara hakim olanlara rosettayı önermiyorsunuz.
    EnglishClass101'in 1$'lık üyeliğini alıp tüm dersleri indirip oradan çalışmayı düşünüyorum. Bu halimle bana ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz ? İzlemem gereken yöntem sizce ne olmalı ?

Ayrıca elimde İrem Yayıncılık Smart Grammer kitabı var ne kadar işe yarar bilmiyorum ama içinde bolca paragraf falan var.

Elinizdeki gramer kitabı yeni başlayanlar için uygun bir kitapmış.Fakat seviyeniz ilerledikçe yetersiz gelebilir.Ama size gidip kitap alın demiyorum şu sitedeki gramer konuları gayet yeterli.
    http://www.ekremuzbay.com/kategori/ingilizce-dilbilgisi
    http://www.ekremuzbay.com/kategori/genel

Bu arada sizin elinizdeki kitap şu değil mi?
    http://www.yargiyayinevi.com/Kitabevi/17200-Smart-Grammar-Yeni-Baslayanlar-Icin-Ingilizce-Dilbilgisi-Irem-Yayinlari-kitabi.aspx

Gramer işi tamam.Bu siteler yeterli.Hatta buradaki konuları bir deftere yazarsanız daha iyi olur.

Englishclass101 olmadan da yani para harcamadan da İngilizce öğrenebilirsiniz fakat tam olarak sistemli olmadığı için daha doğrusu herkes sistemli şekilde çalışmadığı için bu siteyi öneriyorum.Hem her şeyi sırasıyla öğreniyorsunuz hem de başka setlere göre konuşma becerisi daha çok gelişiyor çünkü her ders sesli.
    Bu arada 1 aylık üyelik halen 1 dolar mı bilmiyorum.Yılbaşı nedeniyle 1 dolara düşüyor.Normalde 8 dolar.Yeni üye olduğunuzda zaten belli olur o.İndirim varsa ekrana gelecektir.Alırken paypal ile alın.Otomatik ödeme özelliği var.Yani her ay paypal 8 dolar para çekmemesi için paypal hesabınızdan ayarlama yapmayı unutmayın.Bunu her seferinde söylüyorum unutmasınlar diye.Şu konuda anlatımı var.Site güvenli bir site.Ben 4 dilde üyelik aldım.İade garantisi de var.Dersler çok işime yaradığı için iade talep etmedim.
    http://www.r10.net/ipucu/867594-paypal-otomatik-odeme-iptali.html

Şimdi dersleri aldıktan sonra ne yapmanız gerekiyor onu yazayım.En alt seviyeden yani beginner seviyesinden başlayıp en üst seviyeye advanced seviyesine kadar hem sesli mp3 dersler hem de video dersler var.Bu iki dersin de pdf dosyaları oluyor.Bu dosyalarda derslerle ilgili bir sürü bilgi var.O konuda geçen gramer kuralları anlatılıyor.Sözcükler anlatılıyor.O konuyla ilgili ek olarak sözcükler veriliyor.Kültür bölümü var.İfade bölümleri var.Ben çalışanlara özellikle şunu öneriyorum:derslere çalışırken pdf dosyasının içindeki İngilizce anlatımlı gramer konularına çalışmak yerine Türkçe anlatımlı bir kitaptan bu konulara çalışın diyorum.Daha iyi anlarsınız.Her pdf dosyasının içinde geçen gramer anlatımı bölümünün başlığına bakın.O başlık ne ise Türkçe anlatımlı kitaptan o konuyu bulup çalışın bu kadar.
    Tüm dersleri pdf içerikleriyle beraber indirim.20 gb falan yapıyor bu.Tüm dersleri bu şekilde çalışarak bitirin.Ama şunları unutmayın.Her ay sonunda o ay işlediğiniz dersleri tekrar dinleyin.Unuttuğunuz yerlere tekrar çalışın.Ve tüm dersler bittikten sonra tüm dersleri en az 3 kere baştan sona dinleyin.Zaten bunları yapsanız çok iyi derecede anlama,okuma,gramer ve konuşma becerisine sahip olursunuz.
    Bunlar tamamen bittiğinde eğer kelime bilgisini arttırmak isterseniz şu site fazlasıyla yeterli.Seviye seçiminden cümlelerin zorluğunu seçebilirsiniz.Seviyelendirilmiş kitap falan almanıza gerek yok:
    http://etc.usf.edu/lit2go/readability/flesch_kincaid_grade_level/

Eğer ben konuşma becerimi daha çok geliştirmek istiyorum diyorsanız şu site :
    http://www.engvid.com/english-lessons/
    Bu sitede ayrıca dil sınavlarına yönelik dersler var.Bunlara hazırlanıyorsanız bunlara da çalın.Kültür bölümü var.Telaffuz bölümü var.Daha ne olsun!
    Ben bu dersleri çok sevdim ama yetmedi derseniz benzer bir site:
    http://learnex.in/
    Başarılar dilerim.

• Bu arada yazmayı unuttum.Eğer para harcamak istemiyorsanız şu podcast dersler de işinizi görebilir.Farklı bir yanı yok sadece video dersler yok.Hatta bu daha olumlu.Bu derslerde ayrıca bolca alıştırmalar mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_113187434/tm.htm
    Çok teşekkürler bence forumun en yaralı konusu olarak seçilmeli. çok detaylı ve sabırla herkesle ilgileniyorsunuz helal olsun ne diyeyim

ilk işim bu konu sayesinde İngilizce ile aramı düzeltmek olacak, bir yerden başlamalıyım artık, teşekkürler bizimle paylaştığınız bilgiler için...
    günde ortalama 5 saat çalışma ile bu dersler tekrarlar dahil tahmini ne kadar sürede biter ? Siz ne kadar sürede bitirmiştiniz ?

çalışma şekli nasıl olmalı ? video ve audio'yu beraber mi götürmeliyiz ?

introduction da bulunan culture class, all about lesson gibi çalışmaları belli bir seviyeden sonra mı yapıyoruz yoksa ilk olarak onlara mı başlamamızı tavsiye edersiniz ?

birde açtığımız dersteki grammer'ı kitaptan nasıl takip edebiliriz ? mesela Absolute Beginner->Survival Phrases 1->How To Say Thank You in English dersi için pdf dosyalar ve web sitesinde hangi dil bilgisi konusunu içerdiğini göremedim. Nereden bakıp takip edebiliriz ?

son olarak kitap okuyup çeviri yapmaya çalışmayın diye bir uyarınız var bunun temel sebebi nedir ? sistemi ya da öğrenmeyi mi yavaşlatıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikmadde -- 6 Ocak 2016; 18:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karanlikmadde

günde ortalama 5 saat çalışma ile bu dersler tekrarlar dahil tahmini ne kadar sürede biter ? Siz ne kadar sürede bitirmiştiniz ?

çalışma şekli nasıl olmalı ? video ve audio'yu beraber mi götürmeliyiz ?

introduction da bulunan culture class, all about lesson gibi çalışmaları belli bir seviyeden sonra mı yapıyoruz yoksa ilk olarak onlara mı başlamamızı tavsiye edersiniz ?

birde açtığımız dersteki grammer'ı kitaptan nasıl takip edebiliriz ? mesela Absolute Beginner->Survival Phrases 1->How To Say Thank You in English dersi için pdf dosyalar ve web sitesinde hangi dil bilgisi konusunu içerdiğini göremedim. Nereden bakıp takip edebiliriz ?

son olarak kitap okuyup çeviri yapmaya çalışmayın diye bir uyarınız var bunun temel sebebi nedir ? sistemi ya da öğrenmeyi mi yavaşlatıyor ?

-Siz şuan englishclass101 derslerini aldınız mı? Eğer almadıysanız üstte önerdiğim cbc derslerine çalışın.Aynı mantık.Para harcamamış olursunuz.
    -Dersler en az 6 ay sürüyor.
    -Video ve audio'yu aynı seviyede bitirmeli.Yani beginner seviyesiyesinin audi dersleri bittikten sonra video derslerini bitirmeniz daha mantıklı olur.
    -Sırasıyla çalışınız.
    -Çok basit.Her derste gramer dersi yok zaten.Olanlarda zaten grammar diye yazıyor.Alt başlıklarda konu başlığı yazıyor.
    -Siz yürümeden maratonda koşu yapabilir misiniz?Çeviri size 6 bedeb büyük.Detayını eski konularımda yazdım.

Evet hocam englishclass101'i dün aldım indirip dosyalamak bir günümü aldı bu akşam çalışmaya başlıyorum. Cevaplar için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.