Şimdi Ara

3.0 kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

3.0 için mobileinstallation çıktı diye biliyorum.
  • nedir bu 3 olayi anlamadim zaten.onceden versiyon duyuruluyordu resmi olarak ,1 kac gun pwn edilmesini bekliyorduk sonra hep beraber yeni versiyona geciyorduk.guzel gunlerdi o gunler.şimdi ... yok 3.0 beta 1 ,2 ne bu ya agzimiz acık bakiyoz.benim 2g ve fake imei şimdilik 3e gecemiyoruz.yani mecburen tamamlanmiş halini bekliyoruzm.tek korkum fake imei kulandigimdan dolayi 3.0 a gecmemin mumkun olmamasi.boyle bir ihtimal var mi acaba cok merak edıyorum.ha bir de arac icin fm transmitter olarak kullanılabiliyormuş diye duydum ama pek ihtimal vermedim kendi kendime acaba buoyle birşey var mi?
    darisi biz 2g lilerin başina. 3,0 a gecenlere mutluluklar
  • 3.0 için mobielinstallation çıktı.bir haftadan fazladır başka forumlarda dolanıyor.% lik batarya olayına gelince 2.2.1 den 3.0 a geçerken sbsettings ve türevi uygulamalar kullanıyorsanız backup tan sync yapınca % 20 gibi gösteriyo.ben ilk geçtiğimde böyle olmuştu.ama sonra restore edip tekrar yükleyince baktımki işaret yok.zatn menüsünde de ayarlarda da öyle bişey yok.ayrıca 3.0 da ne sbsettings ne de boosprefs çalışmıyor arkadaşlar.şu an için cydia çalışmıyor.icy ile idare ediyorsunuz.ifile dışında işe yarayacak lazım olan hiçbir cydia uygulaması çalışmıyor.
  • Ben beta2 icin cikti diye biliyorum. beta3 icin Mobile Installer patch i bilen varsa yardimci olabilirmi?
  • ya ne olur kesin bişey soyleyin gecelimmi bizde beta 3.0 a.. link vs nasıl yapıcaz
  • ben os 3.0 beta 3 ciktigindan beri kullaniyorum son derece stabil safaride guzel degisiklikler var suan tek eksik terminal calismiyor herkese tawsiye ederim 2g imei kayitli
  • Beta 4 çıkmıştır...
  • arkadaşlar bizim developer şifremiz yok 3.0 yüklesek jb yaparsak eğer yine developer şifresi gerekecekmi...
  • bir developer tarafından aktive edilmesi gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.