Merhabalar, sonunda parayı toparladık bu ay içinde sistemi toparlayacağım sadece oyun amaçlı olacak bu işlerde acemi olduğum için hata yapmak istemiyorum, rica etsem sizlerinden sistem tavsiyesi alablilirmiyim?
Bu ay içinde sistem toparlanmaz. Ryzen işlemciler bir çıksın hele bakalım neler verebilecek, söylendiği gibi tek çekirdek performansında Intel'e rakip olacak mı bunları görmek lazım. İlla bu ay toplucam dersem 3000$ a kaba taslak şöyle özetliyim;
i7-6700K MSI GTX1080 Gaming X MSI Z170A GAMING PRO CARBON 16GB DDR4 Ram 512GB 850 Evo yada MX300 2 TB HDD EVGA B2/BQ 700-750W 80+ PSU Kasa seçimi kafana göre Klavye olarak K70 RGB
Monitör kesinlikle: Acer Predator XB271HU (800$)
Bu haliyle toplam 2500-2600$ tutuyor.
2-3 dk içinde topladığım ve olup olabileceği en iyi sistem. Daha farklı fanteziler arama
Siyah Kalem
kullanıcısına yanıt
Öncelikle teşekürler cevap için ama ben 2k 144hz monitör düşünüyordum sizce gereksiz mi? Eğer monitör 1k seçersem daha ekonomik 1.500 $ amd tabanlı kuracağım.
quote:
Orijinalden alıntı: forex11
Öncelikle teşekürler cevap için ama ben 2k 144hz monitör düşünüyordum sizce gereksiz mi? Eğer monitör 1k seçersem daha ekonomik 1.500 $ amd tabanlı kuracağım.
Soyledigim monitor de 2k 144hz zaten
Siyah Kalem
kullanıcısına yanıt
Türkiyede bulanileceğim yer var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: forex11
Türkiyede bulanileceğim yer var mı?
Var fakat benim attığım IPS panel olup zor bulunanı. TR de 3500 TL civarına TN panel olanı satıyorlar. Tek seçenek yurtdışından almak