Şimdi Ara

3.000 TL Bütçeli Sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: !~~BoNx~~!

işte benimde yarın siparişi vermem gerekiyor.şuanda sli 4890 ile gtx295 arasında gidip geliorum.Napsam bilmiorum sizin kadarda iyi bilmiyorum

Dostum eğer anakartın 16X-16X hızında CF desteklemiyorsa hiç uğraşma tek HD4890 yada almak istiyorsan GTX 295 almalısın.

Tabi GTX 295 alırsan yeni modelinin olmasına dikkat et bu modelde TEK PCB var ve çok daha serin.

Temsili resmi:

3.000 TL Bütçeli Sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: ali277

quote:

Orijinalden alıntı: !~~BoNx~~!

işte benimde yarın siparişi vermem gerekiyor.şuanda sli 4890 ile gtx295 arasında gidip geliorum.Napsam bilmiorum sizin kadarda iyi bilmiyorum

Dostum eğer anakartın 16X-16X hızında CF desteklemiyorsa hiç uğraşma tek HD4890 yada almak istiyorsan GTX 295 almalısın.

Tabi GTX 295 alırsan yeni modelinin olmasına dikkat et bu modelde TEK PCB var ve çok daha serin.

Temsili resmi:

3.000 TL Bütçeli Sistem

Modelin tam olarak adı ne oluyor Nvidia GTX 295 V2 mi ?yeni model dediğiniz

• Adı öle değil yani bildiğim bir adı yok yalnız fan tasarımına dikkat edersen yanılmazsın çünkü yeni modelde fan resimdeki gibi orta kısıma alındı
  • @ ali277

Hocam 16x-8x ile pek bir farkı yok onların, kendimden biliyorum. En fazla %5-belki 10, tabii buna değer veriyorsanız tabii ki önemseyin.
    Zaten i7 anakartları genelde ikili kullanımda 16x-16x desteği sunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferruh Ferman

@ ali277

Hocam 16x-8x ile pek bir farkı yok onların, kendimden biliyorum. En fazla %5-belki 10, tabii buna değer veriyorsanız tabii ki önemseyin.
    Zaten i7 anakartları genelde ikili kullanımda 16x-16x desteği sunuyor.

%10 gibi birdeğer az değil !~~BoNx~~! arkadaşımızın anakart modelini bilmediğim için yorum yapamıyorum

Gerçi maliyeti düşünürsek HD4890CF her anlamda karlı çıkıyor
  • Alacağım anakart gigabyte EX58-UD4P
  • !~~BoNx~~!

Karar senin ama bana soracak olursan HD4890 CF kurmanı tavsiye ederim.

Test sonuçlarında gördüğün gibi çözünürlük arttıkça GTX 295 -HD4890 CF arasındaki fark artıyor üstelik daha ucuza geliyor.

Karar senindir dostum gerçi tek başına HD4890'da yeter ama dediğim gibi karar senin
  • peki teşekkr ederim yardımların için çok saol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.