Şimdi Ara

3.1 Fw Unlock, Jailbreak Sorunsuz Geçiş Detaylı Anlatım - 2G IPHONE lar için... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşa çok teşekkürler. Emeğine sağlık.

2 sorum olacak kendisine:

3.0 da olduğu gibi, 3.1 de de 2G li iphone da ısınma sorunu yaşanıyor mu?
    1. mesajdaki işlemleri yaptıktan sonra mı itunes dan restore to back yapacağız?

wishcanter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

quote:

Orijinalden alıntı: vdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s
    iphone u yeni aldım o nedenle pek bilgim yok ziphone tam olarak nasıl kullanılıyor yazabilirseniz bende adım adım sayenizde fw yapabilicem cihaza

senin iphone da installer, ve kırılmış oyun program gibi bişeyler var mı?
    yani jailbreak yapılmış mı?

yok sanırım bomboş cihaz

prd installer varmış bir işe yararmı acaba

Atl@s

• arakdaslar cydiaya o linki yazıyorum fakat kabul etmiyoo.
    nasıl düzeltirim

viperboy88
  • dogru yazarak

metinTasci
  • dogru yazıyorum.sorun su:error:Database
    encountered a saection with no package:header

viperboy88
  • selam arkadaşlar...
    çok zor durumdayım 3 gündür 2g 8gb telefonumu kullanamıyorum,itunesla gelen son güncellemeyi indirdim 3.1 ve bunu düşüremiyorum çünkü düşürmek için olan versiyonları indirince itunes kabul etmiyor eski itunesları indiriyorum onlarda itunes versiyonunu güncellemem gerektiğini söylüyorlar şuanda telefonda hattı görmüyor bir usb ve cd işareti var özel aramalara açık sadece çok zor durumdayımm lütfen ne yapacağımı söylesin biri :(
    teşekkürler
    not:buradaki versiyonla alakası yok..

seytantuylu-tr
  • @seytantuylu
    2g için baseband yükselmiyor diye biliyorum. 3.0.1'e downgrade yapman gerekiyor goole da arat bulursun detaylı anlatan bi yer.

peace2life
  • Linkteki içerikler değiştimi acaba.. vdemirci kardeşimizin ilk verdiği günde indirip jb yapmıştım ama elma logosu değildi tekrar elma mı ananas mı tartışması açmak değil amacım. active2gmms yükleyince iphone çöktü.. o zamanki fw hala duruyor bunları yazarken fw yüklemesi de bitmek üzere...

reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: reis

Linkteki içerikler değiştimi acaba.. vdemirci kardeşimizin ilk verdiği günde indirip jb yapmıştım ama elma logosu değildi tekrar elma mı ananas mı tartışması açmak değil amacım. active2gmms yükleyince iphone çöktü.. o zamanki fw hala duruyor bunları yazarken fw yüklemesi de bitmek üzere...

benim custom umda logo ilk günden beri elmaydı arkadaşım.
    şu anki linkler de elma...

vdemirci
  • ben MAC üzerinde kendi firmware imi kendim yaptım ancak
    o sıra elma logusu bulamadım defult yaptım geçtim ananas var halen

tekrar restore etmeden bunu değiştirebiliyormuyuz bilgisi olan varmı

sergeant_sebastian
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergeant_sebastian

ben MAC üzerinde kendi firmware imi kendim yaptım ancak
    o sıra elma logusu bulamadım defult yaptım geçtim ananas var halen

tekrar restore etmeden bunu değiştirebiliyormuyuz bilgisi olan varmı

2g kayıtlı imei ise ilk mesajdaki ile restore et...

vdemirci
  • Arkadaşlar yanlışlıkla 2g telefonu itunesdan 3.1e yükselttik. Şimdi itunes telefonu kabul etmiyor. Nasıl 3.0 a downgrade edebilirim? Unlock ancak orada yapabileceğim galiba? Ya da nasıl unlock yapacağım yolu var mı? Teşekkürler..

pendam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pendam

Arkadaşlar yanlışlıkla 2g telefonu itunesdan 3.1e yükselttik. Şimdi itunes telefonu kabul etmiyor. Nasıl 3.0 a downgrade edebilirim? Unlock ancak orada yapabileceğim galiba? Ya da nasıl unlock yapacağım yolu var mı? Teşekkürler..

eğer kayıtlı imeisi olan 2g iphone ise;

-http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-6580.20090617.XsP76/iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw
    orjinal 3.0 indir
    - itues ile shift+restore tuşlarına basarak iphone a yükle....
    - redsnow 7.x yada 8.x ile jb ve unlock yap...
    - 3.1 e geçmek istersen ilk mesajdakileri uygula...

vdemirci

• logoya takan arkadaşları öncelikle anlamıyorum (tabiki logoyu kim sorun yapıyorsa) logoda çikita muz olsa ne olur, malatya kayısısı olsa ne olur önemli olan jailbreakı deneyip verimli sonuç almak.

şimdi jeilbrak yapıpta sonuç alan arkadaşlar lütfen yazsınlar sonucu

cemcapar
  • selamlar...

baya bir uğraştım , ancak itunes sadece dfu modda iken recovery olarak algılıyor cihazı, dfu mod değil de recovery moda geçtiğim vakit windowstan usb takma sesi değil de daha farklı bi ses alıyorum, ekranda ise recovery ekranı var ( iphone da ) resimdeki gibi , ve i tunes cihazı görmüyor.

3.1 Fw Unlock, Jailbreak Sorunsuz Geçiş Detaylı Anlatım - 2G IPHONE lar için...

cihaz yanlışlık ile 3,1 e yükseltilmiş , imei kayıtlı , ancak simlock var ,

dfu modda açıp restore yaptığım zaman ise : 1602 hatası alıyorum.

ayrıca dfu modda yeni donanım olarak 2 adet driver istiyor. 1. sini windows kabul ediyor ancak 2.sini kabul etmiyor. o aygıt yöneticisinde ünlemli ( ! ) kalıyor.

çözüm olarak ne önerirsiniz ? cvp larınızı bekliyorum ,

mr.big

• kardes denedım 3 kere dfu mod ,rec mod normal acıkken hıcbirinde de telefon acılmadı,hat gelıyor ama acil aramalar olarak kalıyor,menu falan yok :S
    ooff

Logan
  • Arkadaşlarlar merhaba sizlerin tecrübesine güvenerek yardımınızı istiyorum .
    Ben iphone 2g orjinal imei li bir telefona sahibim dün aksam cydia dan wifi ile mms ile ilgili bir program yüklerken iphonem kapandı power tusuna basınca tel açılıyor 10 sanıye kadar ekranda kalıyor ve tekrardan kapanıyor restart almıyor tamamen kapanıyor.
    İphonda 3.0 yüklüydü ben de hatamı yaptım bilemiyorum ama itunes bağlantısını yapıp retsore ettim belki düzelir diye rstore olayı tamamlandı sonuc ekranda usb kablo isareti ve itunes simgesi var bide acil aramalar sanırım forumlardan çok arastırdım bır sonuca varamadım.Ben xp kullanıcısıyım.

bilen arkadaşlardan yardımını rica ediyorum . tşk ederim..

aktasmrt
  • selamlar,

winrar da açmak isteyince ''CRC failed in 2g31 custom.ipsw. The file is corrupt''

hatası veriyor. her dosyayı tek tek tekrar indirdim hata aynı.

Collega
  • Arkadaşım ellerine sağlık. yalnız part 1 i 9 kere indirdim 9'unda da hata verdi. Bu programı indirebileceğim başka bir yer var mı?

kitmir34
  • Aynı dertten müzdarip biri olara maalesef kimse bir sey söylemedi bana da.
    1.1.4 2G var, 3.0.1 yapmak istyorum ancak galiba önce 2.1.1 yapıp daha sonra 3.0.1 yapmak gerekiyor ta emin değilim.

Bir allahın sevgili kulu, şu işin sıralaması konusunda bilgi verse çok memnun olacağım. Tüm gerekli programları indirdim bekliyorum oylecene.

Yardım lütfen

Murat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.