Şimdi Ara

3.16i mi A3 Sedan mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cla 180 kullandimda arabada konfor namina bisey yok bozuk bi uzun yolda tas dusurtur adama Cla 200 amg ile 180d arasinda yuruyen farki yoktur diye tahmin ediyorum. makyajli w204 konfor ve dayaniklilik konusunda f30 ve cla dan kat kat ustundur yol tutus anlamindada oyle aman aman fark olacagini sanmiyorum volvo s60 larin makyajli r desinglarida sizi mutlu edecektir 1.6 180 hp powershit gayet guzel bi secenek surus dinamikleri f30 dan kotu degil hatta awd si daha iyi bile denebilir ve daha yumusak bi arac s60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 31 Ağustos 2017; 16:52:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

quote:

quote:

quote:

Model yılı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bence.Ama 2. el BMW yada Audi almanızı tavsiye etmem.Malesef bütçeniz sıfır premium araçlara da yetmiyor yerinizde olsam Renault Megane alır keyfime bakardım.

Kendinizi zengin göstermeye çalışmanız çok saçma bence bütçeniz neyse ona göre araç alın bence .

Arkadaş forumda soru sormaktan bile soğuttunuz adamı bak şu yorum bak

2. el bmw audi niye almıyoruz kardeşim anlatsana? 40bin km de 13 model 316i sportline alabiliyorsam bu paraya yetiyor demektir ona göre seçim yaptık herhalde?

Zengin göstermeyle ilgilisini de çözemedim ne yapalım 100bin istedikleri araca 150bin mi verelim?

Konu sahibi bu ne sinir ! Kötü birşey demedim ki sadece bütçeniz sıfır premium araç almaya yeterli degil.2. el BMW yada Audi almanızı tavsiye etmem çünkü sıkıntı yaşama olasılığınız yüksek ama yinede siz bilirsiniz hayırlısı olsun.

Dostum senin yazdığını gözün görmüyor herhalde? "Kendinizi zengin göstermeye çalışmanız çok saçma bence bütçeniz neyse ona göre araç alın bence ."

Şu yazdığınız adamı karaktersiz yerine koyar, bir kişi hakkında bu tür yorumlar yapamazsınız.

Neyse teşekkürler megane kalsın.

Bakın kalbinizi kırmak yada sizi aşağılamak için söyledim ama 100 bin bütçe ile sıfır araç almak varken daha önceki sahibinin nasıl kullamdıgını bilmediğiniz 2.el araç almak niye !

Yapmayın Allah aşkına sırf BMW yada Audi diye 2. el ilanlardaki ahı gitmiş araçlara 100 bin verilmez !

Sanane satış temsilcisi,sen bayiide megane satsana.İşler pek kesat herhalde,gelipte adamın tercihini sorgular olmuşsun.

• quote:

quote:

Model yılı ne kadar yüksek olursa o kadar iyi bence.Ama 2. el BMW yada Audi almanızı tavsiye etmem.Malesef bütçeniz sıfır premium araçlara da yetmiyor yerinizde olsam Renault Megane alır keyfime bakardım.

Kendinizi zengin göstermeye çalışmanız çok saçma bence bütçeniz neyse ona göre araç alın bence .

Arkadaş forumda soru sormaktan bile soğuttunuz adamı bak şu yorum bak

2. el bmw audi niye almıyoruz kardeşim anlatsana? 40bin km de 13 model 316i sportline alabiliyorsam bu paraya yetiyor demektir ona göre seçim yaptık herhalde?

Zengin göstermeyle ilgilisini de çözemedim ne yapalım 100bin istedikleri araca 150bin mi verelim?

Zamanında bu vasıfsız, forumdan soğutan arkadaşı banlatmak için buraya konu açmıştım ama konudakilerin çoğu bu arkadaştan memnun olduklarını vs. söyleyip konuyu şikayet edip kapattırmışlardı. Olgun, ciddi davranan üye sayısı baya azaldı bu bölümde anlayacağınız

Hayır bide bunun 3-4 tane bunun gibi troll arkadaşları var onlarda buna arka çıkıyor. Çocukla çocuk olunmaz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 2 Eylül 2017; 4:58:13 >

• Süslü bir golf ile premium bir aracı karşılaştırmak çok doğru değil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.