Şimdi Ara

3.18 ci ile rx-8 arasında kaldım yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genel olarak düşünülünce bmw daha mantıklı bir seçim
  • Rakam kafadan atma değildir. Bu forumdan birisi aracının satma nedeninin şehir trafiğinde 18-20 litre arası yakmasının olduğunu, yine forumdan birisi (Muğladan) geçenlerde sıfır RX8 aldı ve tüketiminin şehir içi 18 litre civarlarında olduğunu belirtti (konu açtı). Son olarakta 1 ay evvel bu aracı auto show test etti ve test rakamı 16 litre. Normal 1.6 araçlar bu testte 7-8 litre arası tüketiyor. Şüphesi olan araştırabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: razumuhin

yuh artıkkk..
    bu bıraz abartılı geldı bana
    quote:

Orjinalden alıntı: trojana

RX8 şehir içi 18-20 lt arası yakıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Sakin kullanımda zaten 11 12 litre yakıyor. O arabayı alan adam sanıyo musun ki sağ şeritten sakin gidecek. Ben hiç sanmıyorum. Allah ne verdiyse basacaktır.

Bugun bas yarın bas her gun bas sonunda sıkılırsın ayrıca basıcak yol mu war artık
  • Ankara'da çok yol var. Can sıkıntısından bile çevre yoluna çıkar basarım 111 KM yol boyunca.
  • Çok performans farkları da var ayrıca. RX-8 kalkarken 3.30 u bile alabiliyo.

• Rx-8 in fiyatı 60 bine düştü bu arada bu fiyata alınabilicek bu performansta başka bi araba yok 18-20lt yakıyor denilmiş şimdi bu tamamen kullanımla alakalı bişey normalde bu araç sehiriçinde 14-15lt civarında yakıyor. Ama tabi kullanıma göre değişir şimdi benim corollam var onunla da 18-20lt arası yakman mümkün ne kadar ekmek o kadar köfte deli gibi basarsan yakar tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoW_Rider

Rx-8 in fiyatı 60 bine düştü bu arada bu fiyata alınabilicek bu performansta başka bi araba yok 18-20lt yakıyor denilmiş şimdi bu tamamen kullanımla alakalı bişey normalde bu araç sehiriçinde 14-15lt civarında yakıyor. Ama tabi kullanıma göre değişir şimdi benim corollam var onunla da 18-20lt arası yakman mümkün ne kadar ekmek o kadar köfte deli gibi basarsan yakar tabi.

zaten 231 beygirlik arabadan da 9 litre yakmasini beklememek lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Lpg taktır

• bmw den sasma ne de olsa alman ... rx 8 TR sartlarına uygun bı araba degil....
  • Bmw 3.18 öneririm her zaman adı ve piyasası var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

Çok performans farkları da var ayrıca. RX-8 kalkarken 3.30 u bile alabiliyo.

Alamıyor. s2000 bile zorlanıyor kaldı ki rx8 alsın

2 tercih arasından rx8 demek isterim ama motoru beni düşündüren etken. Biraz narin ustası yok ülke şartları malum yağ yakması dert değil ama ciddi anlamda yakıt tüketiyor. Aman boşversenize Yine de rx8
  • bmw bi kere araç marka imajı olarak üstün keyf için bineceksen bmw al havan olur
  • rx-8 ile 3.18 ci farklı amaçlı otomobiller, performans olarak da araşarında uçurum var.

rx-8 i son ötv indirimi ile 50 bin civarına 0 km olarak bile alabilirsin.
  • hepinize teşekür ederim ilginize vw eos alıyorum :) birde mazda almaya gittiğimizde otomotaik olmadıgı söylendi takılamıyomuşta o yuzden gözlerim yaşlı bir şekilde bi test sürüşü yaptım :) gercektende sesi mükemmel 18-20 deilde 11-13 arası yakıyo dedi bana ordaki adam belki satmak için ayrıca seçimlerden sonra ötv geri gelebilirmiş alan hemen alsın (buda satmak için sölenmiş olabilir:D )
  • rx çok yakıyor ama vergisi ucuz. bu karşılaştırılan arabaların vergisi ne kadar?
  • eos ne alaka hocam ya kaç beygir o aletbunların yanında çok hantal duruyor bence eos.
  • eos tercihin hayırlı olsun ama bir e46 bambaşka olurdu kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

quote:

Orjinalden alıntı: SabitSalınım

Çok performans farkları da var ayrıca. RX-8 kalkarken 3.30 u bile alabiliyo.

Alamıyor. s2000 bile zorlanıyor kaldı ki rx8 alsın

2 tercih arasından rx8 demek isterim ama motoru beni düşündüren etken. Biraz narin ustası yok ülke şartları malum yağ yakması dert değil ama ciddi anlamda yakıt tüketiyor. Aman boşversenize Yine de rx8

araya illa bi s2000 sıkıştırıcan dimi

ben kesinlikle rx8 almanı öneririm..çok yakın bi arkadaşımda var hemen hergün görüp binme şansım oluyor..içi dışı gerçekten kaliteli ve zevkli..alıcaksın içinide kırmızı paketli olanları var kesinlikle ondan almalısın..3000 km de bir yağ koymak gerekiyor birde debriyajı çabuk bitiyor aracın

• adam eos alacam demiş hala herkes rx-e de :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.