|
3,2 milyar kullanıcı verisi internete sızdı! Kabus başlıyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Al buyur buradan yak -
Sifreyi degistirsem bile gene 3.2 milyarin icinden biriyle ayni olur. En iyisi birak daginik kalsin.. -
Yazılım ve kripto teknolojisi için müjdeli haber geldi. -
Sordum benim ki yokmuş.. -
Bir e postam açığa çıkmış. Geçmiş olsun.
-
Zaten sorgulama yapanlarınki çalınıyor.. -
Normalde böyle şeylere inanmam ama geçenlerde eski mail adresimi bulmak için google arattım öyle bir şok yaşadım ki. Bir tane sitenin kullanıcı bilgileri çalınmış. Rusya da forum sitesinde paylaşmışlar binlerce kişinin mail ve şifresini. Benim mailim ve şifremde orada yazıyor kabak gibi. Size tavsiyem dandik sitelere ana mail adresinizle kayıt olmayın çöp sitelere dandik hotmail maili açın öyle kayıt olun.
-
Artık chrome un bana şu kadar şifreniz ifşa oldu gibi ileti göstermesinden bıktım sanki ben ifşa ettim. Yok hani bir işlerinede yaramaz. -
Netflix e yazıyorsun ana email i yine çalınıyor. Bence hiç bir yer yere e-mail yazmamalı
Alacaksın bomboş duracak öyle 😁😁 -
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ryNormalde böyle şeylere inanmam ama geçenlerde eski mail adresimi bulmak için google arattım öyle bir şok yaşadım ki. Bir tane sitenin kullanıcı bilgileri çalınmış. Rusya da forum sitesinde paylaşmışlar binlerce kişinin mail ve şifresini. Benim mailim ve şifremde orada yazıyor kabak gibi. Size tavsiyem dandik sitelere ana mail adresinizle kayıt olmayın çöp sitelere dandik hotmail maili açın öyle kayıt olun.
İlk e-mail servislerinden olan, yıllardır sadece Google'ın rakip olabildiği/olmaya çalıştığı Hotmail'e dandik mi diyorsunuz, yoksa kastettiğiniz başka bir şey miydi?
-
Hadi ya -
Alıştık artık -
Nasıl arattın? -
Çift doğrulama kullandıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum. -
çift doğrulama kullanın
-
Kesinlikle, ayrıca mail şifreleriniz her daim farklı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSrİlk e-mail servislerinden olan, yıllardır sadece Google'ın rakip olabildiği/olmaya çalıştığı Hotmail'e dandik mi diyorsunuz, yoksa kastettiğiniz başka bir şey miydi?
Alıntıları GösterHotmail duyarı. Daha neler görecez bakalım.
-
eyvah amazon dan aldıklarım deşifre olacak. :)
Sifreyi degistirsem bile gene 3.2 milyarin icinden biriyle ayni olur. En iyisi birak daginik kalsin..
|
Normalde böyle şeylere inanmam ama geçenlerde eski mail adresimi bulmak için google arattım öyle bir şok yaşadım ki. Bir tane sitenin kullanıcı bilgileri çalınmış. Rusya da forum sitesinde paylaşmışlar binlerce kişinin mail ve şifresini. Benim mailim ve şifremde orada yazıyor kabak gibi. Size tavsiyem dandik sitelere ana mail adresinizle kayıt olmayın çöp sitelere dandik hotmail maili açın öyle kayıt olun. |
İlk e-mail servislerinden olan, yıllardır sadece Google'ın rakip olabildiği/olmaya çalıştığı Hotmail'e dandik mi diyorsunuz, yoksa kastettiğiniz başka bir şey miydi? |
Hotmail duyarı. Daha neler görecez bakalım. |
Artık chrome un bana şu kadar şifreniz ifşa oldu gibi ileti göstermesinden bıktım sanki ben ifşa ettim. Yok hani bir işlerinede yaramaz.
|
İçerisinde büyük-küçük harf, rakam ve özel karakter bulunan 8 haneli bir şifrenin kaç katrilyon kombinasyonu var? Hadi özel karakter kullanmadın sadece büyük-küçük harf ve rakam ekledin. Örneğin; h32İ69po olsun şifremiz. 29*10*10*(29*2)*10*10*29*29=205 milyar olasılık eder. Bak sadece 8 haneli ve sadece harf ve rakam bulunan bir şifre bu. Ha benim şifrem 12345678 diyorsan orası başka. Edit: Hatta bu kombinasyon kaç büyük kaç küçük harf var, kaç rakam kullanıldı bilgisi ile elde ediliyor. Diğer türlü 36 haneli rakamlara ulaşıyor olasılık. |
Benzer içerikler
- telegram premium fiyat
- x grok
- facebook mavi tik nasıl alınır
- telegram çeviri
- yapay zeka uygulamaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X