Şimdi Ara

3.2 MP.KAMERALI SAMSUNG P850 SATIŞA ÇIKTI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
13.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Revolver40

Z700 de vardı win işletim sistemi pardon
    bunun 3G lisi aklımda o kalmış

onda da win. işletim sistemi yok ki!
  • Evet onda symbian var bakalım inşallah gelir TR ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

Evet onda symbian var bakalım inşallah gelir TR ye

ne symbianı yaw? bu telefonda işletim sistemi yok,sabit sistem bu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: blue_night

Evet onda symbian var bakalım inşallah gelir TR ye

ne symbianı yaw? bu telefonda işletim sistemi yok,sabit sistem bu!

Ya ben z710 sandımda bir an ,gerçi baktım ondada yokmuş ben var diye biliyodum bunamayı başlıyom ne oldu
  • En iyisi çok yormayalım kafamızı
  • p850 hiçbir sistemı desteklemıyor beyler
    z710 ve z700 de ise sybıan yok 3g var
  • d500 den sonra samsung bir ilki daha gerçekleştirdi böylece.Türkiye'de ilk 1.3 mp d500 tü Türkiyede'ki ilk 3.2 mp p850...Kamerası dışında etkileyici bi telefon değil.Göze çarpan ilk eksikleri radyo olmayışı ve bluetooth v 1.2 olması.Herşeye rağmen milletimize hayırlı olsun
  • ve ilk 5 pixellıyı de samsung getirecek beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nazgUL_vB

ve ilk 5 pixellıyı de samsung getirecek beyler

Bu samsung un bende antipatik bir izi var ya,mesela ben bu telefonu almıycam ancak çıktığı zaman k800 ü alıcam bi acayip bişey bu
  • quote:

İsterse 30 pikselliyi getirsin. İşletim sistemi olmadıktan sonra beş para etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharpSnip

quote:

Bu samsung un bende antipatik bir izi var ya,mesela ben bu telefonu almıycam ancak çıktığı zaman k800 ü alıcam bi acayip bişey bu

Halbuki aynı değil mi
    Hatta TV out ve mp4 çekmesi daha iyi bile

• kamera ve mp4 olayı p850 de müthiş güzel, ben d600 kullandığım için sadece yazılımının aynı olması hoşuma gitmedi, bir işletim sistemi olsaydı. üstüne rakip olmazdı. çıkınca sanırım taliplisi baya olacak.
  • pentax lens, autofocus, ccd sensör
    bunlar doğruysa havada karada alınabilitesi olan bi telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

pentax lens, autofocus, ccd sensör
    bunlar doğruysa havada karada alınabilitesi olan bi telefon

oy oy oy! Böyleyse gerçekten iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: centre

bence bu telde ccd sensör yok olsaydı tanıtımlarında muhakkak belirtirlerdi. ayrıca telpadan birebirdeetkili çıkıp açıklardı. gerçi oda kaçak dövüşüyor verdiği sözleri tutmuyorya neyse. biryerde ayrıntılı özelliklerini yazacağını söylemişti. ses seda yok.

bi de böyle bir durum var. bende ccd gördüm mobil mania da ama baya eski bir yazı.
  • arkadaşlar yoğunluktan yazamıyorum inanın..kaçak dövüşçü filan değilim...
    Samsung P850 hakkında yazılan ccd sensör yok ne yazık kı...
    Resimlerde telefon biraz anti duruyor fakat telefon gerçekten çok şık...
    yarı deri kaplı ve metalic görünüm oldukça hava katmış...
    Birde ses kalitesini anlatmak için küçük bir örnek sunayım...Bu telefon bendeyken ve incelerken müzik dinliyordum...ve Patron dedi ki ...kalkıp o bilgisayarı kapattırmayın ...yani ses kalitesi bence süper...normal track dosyalarını atıp dinliyebiliyoesunuz...

arkadaşlar artık piyasada şu rant geçerli..ister katılın ister katılmayın...
    Samsung artık böyle düşünüyor (diğer firmalar da öyle)

piyasada artık en ince telefonun birincisi (dizayn slayt kapaklı en ince tel d820)
    piyasada yüksek mp kaliteli foto çeken telin birincisi (p850)
    d600 ve dizayn da birinci olmak...belirli kotalar var artık...en iyi telefon değilde en iyi ........... tel olmak...anlatabildim mi?

artı arkadaşlar (duyduğuma göre samsung electronics i300 telin broşürlerini hazırlıyormuş...en son bizim ürün müdürü gelmeyecek demişti ama...ortada birşeyler dönüyor ama.... distribütör olarak çekmeyeceksek Samsung elec. neden tel için reklam çalışması yapsın ki....şiddetle bekliyorum en son haberleri..(bu arada dün tekrar 1 günlüğüne i300 elime geçti...süper ve süper yani...

• quote:

Orjinalden alıntı: birebirdeetkili

arkadaşlar yoğunluktan yazamıyorum inanın..kaçak dövüşçü filan değilim...
    Samsung P850 hakkında yazılan ccd sensör yok ne yazık kı...
    Resimlerde telefon biraz anti duruyor fakat telefon gerçekten çok şık...
    yarı deri kaplı ve metalic görünüm oldukça hava katmış...
    Birde ses kalitesini anlatmak için küçük bir örnek sunayım...Bu telefon bendeyken ve incelerken müzik dinliyordum...ve Patron dedi ki ...kalkıp o bilgisayarı kapattırmayın ...yani ses kalitesi bence süper...normal track dosyalarını atıp dinliyebiliyoesunuz...

arkadaşlar artık piyasada şu rant geçerli..ister katılın ister katılmayın...
    Samsung artık böyle düşünüyor (diğer firmalar da öyle)

piyasada artık en ince telefonun birincisi (dizayn slayt kapaklı en ince tel d820)
    piyasada yüksek mp kaliteli foto çeken telin birincisi (p850)
    d600 ve dizayn da birinci olmak...belirli kotalar var artık...en iyi telefon değilde en iyi ........... tel olmak...anlatabildim mi?

artı arkadaşlar (duyduğuma göre samsung electronics i300 telin broşürlerini hazırlıyormuş...en son bizim ürün müdürü gelmeyecek demişti ama...ortada birşeyler dönüyor ama.... distribütör olarak çekmeyeceksek Samsung elec. neden tel için reklam çalışması yapsın ki....şiddetle bekliyorum en son haberleri..(bu arada dün tekrar 1 günlüğüne i300 elime geçti...süper ve süper yani...

ya birebirdeetkili alem adamsın, şimdi d720 almaya karar verdik, bu seferde çıktın ilginç bir açıklama daha yaptın. şimdi d720 mi alalım yoksa ses ve foto süper dediğin p850 mi alalım, yoksa bunları bırakalım,dediğine göre i300 büyük bir ihtimalle gelecek onun çıkmasınımı bekleyelim. ilk defa samsung tel alrken biraz araştıralım dedik, kafamız çorbaya döndü, bence sen bu üç telinde artı ve eksilerini ayrı ayrı açıkla bide öyle bakalım yoksa işimiz kötü. Ha şunu unuttum TELPA BU D720 İÇİN 128 mb HEDİYE HAFIZA KARTI VERMİYORMU. oda başka bir sorun d720 yi alsak hafıza kartı işini nasıl çözeceğiz dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 7 Mart 2006; 15:26:44 >

• samsung p850'in artısı 3.2 mp olması ve ses kalitesi eksisi dediğiniz gibi işletim sistemi olmaması bir win işlem ci olsaydı..yıkılırdı...
    samsund d720'in artısı symbian kullanması eksisi 6.0 kullanıyor biraz ağırlaştırıyor..(fakat araştırılmışki 6.0 dan yüksek symbian kullanna tellerde sorun çıkıyormuş.ve 6.0 sorunsuz çalıştığı için 6.0 tercih edilmiş)
    samsung d820'in artısı dizaynı en ince slayt kapaklı olması eksisi bu telefon dan fazla birşey beklemeyin (birşey beklemeyin derken 1.3 mp bluetooth 1 saat vide kayıt mp3 var.) yani anlayacağınız motorla v3 çıktıpında 1.400 ytl den sattığımı biliyorum...insanlar dizaynına aşık olacak bence...

i300 'e de nediyim dün tekrar aşık oldum tele...

turan oğuz inan benim de kafam karıştı artık...bir şey diyemiyorum..haklısın yani...
  • +1 işin ilginç tarafı inceleme sitelerinde Samsung ile ilgili bilgilere ulaşmak o kadar zor ki
    SE veya Nokia böyle değil
    Şimdiden GSMARENA da k800'ün önizlemesi yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 7 Mart 2006; 15:33:40 >
  • birebirdeetkili i300 çıkana kadar d720 alacağım sanırım, senden şunun cevabını istiyorum. bu telin hafızası 18 mb çok az. diğer modellerinizde ilk çıkışta küçükde olsa hafıza kartı hediye edilenler var.ör. e770 modelinde 128 mb hafıza kartı hediyesi var.512 lik mmc micro kartı gelene kadar geçici bir süre idare etmek için 128 mb lik bir hediye kart uygulamanız olacakmı. olmayacaksa da bu kartı nasıl temin edeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.