Şimdi Ara

3.20ied mi aldim:) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
11.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rico34

quote:

Orijinalden alıntı: racai

Güle güle ve kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

320 Ed comfort + tekno paket mi?

Önümüzdeki günlere ve haftalarda,:
    1. Ses sisteminin kalitesi ile
    2. Özellikle 100-120 km hızlarda rüzgar sesi (mümkünse başka araçlara göre karşılaştırma yaparak) konularında görüşlerinizi verebilir misiniz?

Bir sorum da hız sabitleme (cruse kontrol) ile ilgili. Bmw sayfasında yanlış hatırlamıyorsam 700 EURO civarı frenlemeli crouse kontrol opsiyonu sunulmuş.
    Bunun dışında (daha ucuza klasik tip) crouse kontrol var mı?

Benim araba cok sessiz geldi bana 130 bastim dayanamadim ses sistemide guzel geldi daha once kia sorento vardi ona gore muthis hiz sabitleyici malesef yok limit diye bir sey var araba techno sportline falan var hersey ozellikle dusuk hizda 80 90 cok sessiz devamli kulladigim honda civic type s ve sorento onlara gore cok ii

Ben de bu aracın ses sistemini beğenen bir tek ben miyim diyordum kendi kendime :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gakhturr

Hayırlı olsun. Aynı motor benim araçta da var :) Hem tasarruflu hemde performanslı bir motor. Yanlız neden 140'ı geçmeyin dediler anlamadım size :)

Kullanım kılavuzunda da yazıyor ilk 2000 km 160 km/h hızı ve 4000 devri geçmeyin diye... 140 diyenler ise yanlış söylemiş kitabında 160 yazıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarsici

quote:

Orijinalden alıntı: docwien

Arkadaşlar bende 1 ay önce aldım 320i ED mi....araba 2500 km oldu...insan hep binmek istiyor çok keyifli bir araba yakıt tüketimide başarılı...tüm alanlara hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah...
    Bu arada Euro olarak sana kaça maloldu...bide kur neydi aldığında

Araç bakım için kaç km uyarısı veriyor acaba 8000 km bakımsa çok kötü :(

Şu anda benim 12.000 km diyor ama ben çok sakin kullanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: kkurt2002

quote:

quote:

Arkadaşlar bende 1 ay önce aldım 320i ED mi....araba 2500 km oldu...insan hep binmek istiyor çok keyifli bir araba yakıt tüketimide başarılı...tüm alanlara hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah...

Bu benzinlideki olayı anlamadim gitti 12000 km nedir ya... :(. Bu arada cok kararsız kaldim 320i yada az kassam 520i alsam of bu n çelişki boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu benzinlideki olayı anlamadim gitti 12000 km nedir ya... :(. Bu arada cok kararsız kaldim 320i yada az kassam 520i alsam of bu n çelişki boyle

5.20i ed b3nce alma cnku motor 1.6 gitmez gibi yorum yapmicam ama seri olmaz gorusundeyim ama 3.20 ied bence cok iyi yabi bunu 5.20i ed kullanan varsa o yorum yaparsa daha iyi olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç düşünmeden 320i ed sahibi olarak ben olsam 320i ed alın derdim... Performans ve yakıttan gerçekten çok memnun kalırsınız... 520i yi bilemiyorum kullanana sormak lazım ama sonuçta 320i ye göre gayet hantal kalacağı ve daha fazla yakacağı kesin... Hem hantal kalacak hem çok yakacak hem de üstüne daha fazla para vereceksiniz... Aslında ben olsam 520i ye verebilecek paranız varsa düşünmeden 320d alın derim...

• Araca verilecek paraya acımıyorum ama mtv ödemelerini sevmediğim icin 1600cc vazgeçmiyorum :( garip bir çelişki

• Bugun bi 200 km lik yol yaptim ve az yaksin istedim 5.8 yakti ortalama hix 100 120 arasi

• kkurt2002 abi senin meslek ney bu arada bmw ler hayırlı olsun
  • hayırlı olsun hocam kazasız belasız binin inşAllah
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Merhaba arkadslar. Bu aracin bagaj acma dugmesi nerde acaba??

• Cinali C kullanıcısına yanıt
    Bagajı açmak için 3 farklı yer mevcut. Biri anahtardan basılı tutarak, biri bagajın üzerinde biri de kaput açma kolunun orada bir tuş şeklinde. Ama eğer torpidodaki vale kilidi açıksa bagajı açamazsınız. Önce vale kilidini açmanız gerek.
  • hayırlı olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.