Şimdi Ara

3 4 bin tl lik araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3-4 bine alınan araba öğrenci için yaramaz ama sanayide usta olma yolunda güzel bir başlangıç olur, derslerinden geri kalma okul bitince al.

bu paraya araba arayan da, telefon arayanda varortadirek bitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 131 le taunus arasında kaldım

• Tanus çok yakar 124 iğrenç küçük bişi karizma kalmaz sen Samara hatchback al Beyaz altıda spor tampon tak yine beyaz ön ızgarayı boya beyaza keyfine bak sıkıntıda çıkarmaz lada çok çok az yakar

• dowland33 D kullanıcısına yanıt
    131 ve serçe hakkında ne dersiniz hocam

• Serçelerin alt takımları dandik 131 de çok köy arabası tarzı kalır ünide

• cbf 150
  • Samara.

• Lada Samara alabilirsin.Yanlız tüplü ve muayeneli bulsan iyi olur.4 bine var ilanlarda.5 bin tl gözden çıkar.Alım satım,sigorta vs için.
  • Renault 12 tavsiye ederim

• O fiyata araç alınır ve okula ittire ittire gidersin
  • 4 bin liraya arabasını veren olmaz. Veriyorsa araba değildir derttir. Samara demiş arkadaşlar ben 3 sene önce 4 bin liraya aldim, 4 bin lira da harcadim. Her marşa basmaya calistigimda bi 4 bin daha yokmu demeye basladi. Muayeneden geçmedi trafikten cektim. 1000 liraya zor sattim. Trol konu olabilir ama yinede heveslenen varsa en az 15 bin liralık bütçe lazım araba işine o da Broadway için.

• ilk mesajda dediğim gibi serçe alman daha iyi olacaktır hem tipi hem parça fiyatları uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcabey

4 bin liraya arabasını veren olmaz. Veriyorsa araba değildir derttir. Samara demiş arkadaşlar ben 3 sene önce 4 bin liraya aldim, 4 bin lira da harcadim. Her marşa basmaya calistigimda bi 4 bin daha yokmu demeye basladi. Muayeneden geçmedi trafikten cektim. 1000 liraya zor sattim. Trol konu olabilir ama yinede heveslenen varsa en az 15 bin liralık bütçe lazım araba işine o da Broadway için.

en güzeli cek trafıkten koy gazı bas git

ne muayene ne sigorta. dert ve yükümlülük.
  • Haklısınız o paraya alınacak arabadan pek bir hayır gelmeyebilir . motor almak dahamı mantıklı olur acaba ?

• Güzelinden bir hacı murat.

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

quote:

Orijinalden alıntı: akcabey

4 bin liraya arabasını veren olmaz. Veriyorsa araba değildir derttir. Samara demiş arkadaşlar ben 3 sene önce 4 bin liraya aldim, 4 bin lira da harcadim. Her marşa basmaya calistigimda bi 4 bin daha yokmu demeye basladi. Muayeneden geçmedi trafikten cektim. 1000 liraya zor sattim. Trol konu olabilir ama yinede heveslenen varsa en az 15 bin liralık bütçe lazım araba işine o da Broadway için.

en güzeli cek trafıkten koy gazı bas git

ne muayene ne sigorta. dert ve yükümlülük.

O dediklerinizi yapacak kadar DELİ-kanlı değilim maalesef. Polis çevirse içeri alır, kaza yapsan birini öldürsen yedi sülalen borç ödemekle uğraşır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.