YORUMLARIN HEPSINI OKUMAMADIM OLAY COZULDUMU BILMIORUM AMA BI ÇÖZUMU VAR ASSAGIDA VERDIGIM LINKTEN UPDATE INDIR FLASHA AT ELLE KUR KENDIN,SIKINTI YASAMAZSIN DOSTUM.
Bir yerden link bulup internetten indir ve usb den güncelleme yapmayı dene. Belki işe yarar.
ben uk.playstation sitesinden indirdim çok rahat kuruluyo
Arkadaşlar bu recover menusunu defalarça seyrettim okudum denedim olmuyor çünkü sistem her seferinde yarım kalmış install işini baştan başlatmaya endekslenmiş
update yi cd ye yazdım PS3>UPDATE şeklinde onuda algılamadan hafızasındaki %99 firmware yüklemeye çalışıyor 99 da kalıyor
sonynin bu updateleri yüzünden ps3 den soğum valla neredeyse her updatesinde bir sorun harbiden çok sinir bozucu olmaya başladı bu iş
Bende sorunsuz yükledi restart yaptı şu an sorun yok ama bu güncelleme neye yaradı onuda bilmiyorum
Sorun yok dedik nazar degdirdik updateden sonra ps3 3 dk bir netten düşüyor bunların updatelerininde canı cehenneme bi işi dogru yapamıyorlar sonunda xbox dönecem
arkadaşlar aynı sorun bendede var sistem menüsüne girmiyor usb görmüyor ben pes 2013 ü aktığımda update istedi ve başlattm sonrasnda %99 da kaldı ve ilerlemiyor bi fikri olan varsa rica ediyorummm...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme