Şimdi Ara

3,5 Alt Kaymağı! (GÜNCEL) 16 MART KUPONUDA TUTTU.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
7.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu taktik oldukça iyi dün barça handikap yanına ingiltere championship 3.5 altı bastım güzel para getirdi :)
    gs 02 çiftesıne de 1000 tl attım çuk diye oturdu hepsi. bu 3.5 altı tam benlik bir olay bunu 6 maçlı sistem 4 5 6 ya da 5 maçlı sistem 4 5 yapmak lazım. biraz mislini yükseltip. bugun için düşünceleriniz nelerdir.

bugunkü düşüncelerim
    malaga porto 3,5-
    blackburn milwall 3,5-
    corinthians club tijuana 3,5-
    bayern arsenal kg var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gambit666 -- 13 Mart 2013; 13:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

birkaç hafta sonra 1,10 orandan yatınca görürüm o kaymağı ben.
    lan daha ilk yaptığım kuponda, 3 saat maç analizi yaptığım maçta alt oranı 1,40 oran maç 4-2 bitti. kesinlikle orana bakarak oynamadım, dediğim gibi 3 saat en ince ayrıntısına kadar inceleyip koydum maçları. her şey, ama her şey şans da bitiyor başka bi açıklaması yok bunun.
    adamların oynadığı son 10 maçın 8'inin ilk yarısı 0-0, 2'si 1-0 bitmiş. banko olsun diye iy 1,5 alt dedim. adamlar ilk yarıda 2 tane attılar. nerede şimdi kaymak söyleyin bana? bir de daha ilk kuponumdu bu, bu sistemle.
    bir daha alt oynamamaya yemin ettim ben de. 2-3 gol dersin 3-1 biter, alt dersin 2-1 biter, iy alt dersin adamlar 2 tane atar. kupon daha 20 dakika dayanmadan yatıyor.
    yarın bi gün yine bu duyguyu yaşıycaksınız o yüzden yazdım. sakın yüklü girmeyin, son 200 maçı 0-0 biten takıma bile 3,5 altı oynamayın. çünkü siz oynadığınız bir gün patlama yapıcak o takım. ilahli bi olay bu, açıklaması yok.

hocam mesajını okuyunca aklıma şu geldi,Borsayla ilgilenenler bilir bir hisse artmaya başlar sen alırsın o hisseyi hisse durur ve düşmeye başlar.günlerce çıksın diye beklersin çıkmaz sen zararına satarsın hisseyi ondan sonra hisse çıkmaya başlar.dediğin buna benziyor ama çok haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

GÜNCEL

mesajlar sana değilmiş şimdi dikakt ettim " Crystal Castles " a yazmıştım o yüzden bi anlam kargaşası olmuş
  • 16 mart tutan kuponum eklenmiştir..

maçları önceden paylaşacağım bundan sonra..

sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 17 Mart 2013; 2:19:26 >
  • Hocam bugüne var mı 3.5 alt maçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

16 mart tutan kuponum eklenmiştir..

maçları önceden paylaşacağım bundan sonra..

sevgiler..

bu güne kupon varmı?
  • valla konuyu okuyunca bir deneyim dedim. 3 lira salladım ama yatıcaz gibi. iyi analiz yapmak gerekiyor demekki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan414 -- 1 Nisan 2014; 23:00:09 >
  • konuyla bayadır ilgilenmiyorum, pek oynamıyorum artık ondan olsa gerek.
  • 3,5 alt çoğu zaman aşılır gibi geliyor artık oynamıyorum 3 gol her maçta olabilir beni çok yatırdı bu sistem 2 gol ve üzerine oran vermiyor gol beklediğiniz maçlar 1-0 bitebiliyor o yüzden taraf bahside yapmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.