LÜTFEN SÖYLEYECEKLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN BU HAFTA İÇİ KESİN Bİ GPS ALMAK İSTİYORUM DİGER ÖZELLİKLERİ İNAININ HİÇ UMRUMDA DEİL GPSİ İYİ OLSUN YETER
ÜRÜN ÖZELLİKLER, % 100 SIFIR, TÜRKİYE HARİTALARI, TÜRKÇE MENÜ, SESLENDİRME! EN SON 2008 YAZILIM !!! Ürün açıklaması
* Compact portable ALL IN ONE design * 3.5” TFT-LCD touch screen with 65K colors * 20 channel GPS module with high sensitivity * Intuitive and easy-to-use interface * Dual-Mode for Map viewing and interactive POIs * Dynamic route calculation and Voice guiding. * Support E-book, picture browser, audio & video play
Technical Specifications
System CPU CPU : Centrality AtlasⅢ400MHZ ROM 128MB NAND Flash ROM RAM 64MB SDRAM Real-time OS Microsoft WinCE 5.0 pro version Display 3.5” TFT 65K colors touch screen 320*240 GPS module Type High Sensitivity Receiver Accuracy Within 10 meters CEP without SA. Cold start <42 sec Warm start <35 sec Hot start <1 sec Channels Up to 20 Maximum Altitude 18000 meters Operating temperature -10℃ ~ +60℃ Storage temperature -20℃ ~ +80℃ Com port COM7 Baud rate 38400 Battery Type Li-ion 1100mAh Work time 5 hours Standard time 300 hours Charge time 3 hours Speaker Size Φ40 Volume 8Ω1W
Connector Mini USB USB2.0 for Active Sync Expansion slot 1 SD (Secure Digital) slot Audio jack MS6313 16-bit resolution Entertainment Video player AVI etc. Audio player WMA and MP3 etc. Photo Viewer JPG, GIF,BMP, PNG E-book reader TXT dimension 95mm*86mm*20mm Navigation software Igo, Route66, Polnav, Horizon etc. Certificates ROHS, CE , FCC
1. GPS CİHAZI 2. vakumlu tutacak 3. ARAÇ ŞARJ CİHAZI 4. İNGİLİZCE KULLANIM KLAVUZU 5. 1GB SD KART 6. KULAKLIK 7. USB KABLOSU
merhaba, önce şunu belirteyim almayı düşündüğün bu cihaz çin malıdır. bende Ebay den 4.3" ekranlı olanını getirttim. almadan önce aynısı gittigidiyorda 250 YTL- ve üstü fiyatlara satılıyordu. ben kargo dahil 140 YTL ye aldım. çin malıdır diye ilk başlarda şüphelenmiştim. enson igo 8 yazılımınıda başarıyla yükledim. GPS uydu yu bulma konusunda hiç bir sorun yok, sadece şarjı 40-50 dakika gidiyor. Çin malıdır diyoruz ama 2 yada 3 katı vererek daha pahalı markaları almakmı yada aynı özellikleri veren çin malı almakmı?, karar senin.
ben sakın diyorum
çin mallarında garanti yoktur
çabuk bozulur
motorsiklette bile %50 satıyolar ama parça bulunmuyo
arıza yaparsa işin zor.
GARMİN ler en iyisidir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme