Şimdi Ara

3.5 k ip geldi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3200 vardı blitz aldım 2 el ranked girdim 2. elin sonunda 3736 ipm var sadece bende mi ?

• 3736-3200=536

3.5k wtf?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 30 Nisan 2012; 1:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: worstop1

3200 vardı blitz aldım 2 el ranked girdim 2. elin sonunda 3736 ipm var sadece bende mi ?

3736-3200=536
    Matematik 1.sınıf terk
  • Bilmiyorum fark ettiniz mi ama arkadaş blitz aldım demiş sizlerde Türkçe terksiniz sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liwe'ru

Bilmiyorum fark ettiniz mi ama arkadaş blitz aldım demiş sizlerde Türkçe terksiniz sanırım ?

Blitz ile ranked girmiş sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 30 Nisan 2012; 1:29:31 >
  • 3200-3150 = 50 ip. ( Blitz aldım bu kadar kaldı.)

2 el ranked = 200 ip desek eder 250 ip ( 200+50 )

3.5 ( 3500) ip + 250 ip = 3750 ip

Ben mi yanlış anlattım yoksa siz mi yanlıs okudunuz ?

Edit : Ufacık beyinlerle laf sokmak için biraz yazdığımı iyice okuyun derim :)

Neyse konuya dönelim sadece bana mı oldu bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worstop1 -- 30 Nisan 2012; 1:30:14 >
  • quote:

Bilmiyorum fark ettiniz mi ama arkadaş blitz aldım demiş sizlerde Türkçe terksiniz sanırım ?

Aynen aynen adam haklı.Kardeşim sen bir hero almaya çalış falan dicem yada gir market heroya buy yap sonra rpmi ip mi diye bir ekran geliyor orda hesaplamar falan var ordada 3k ip gösteriyorsa yaşadın :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    5 ay önce açıldı
    1+1 mi? 2+1 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CyberReaL_

quote:

Aynen aynen adam haklı.Kardeşim sen bir hero almaya çalış falan dicem yada gir market heroya buy yap sonra rpmi ip mi diye bir ekran geliyor orda hesaplamar falan var ordada 3k ip gösteriyorsa yaşadın :D

Yeni Referral 2.0 Sistemine geçildi acaba yapmış olduğun referrallardan dolayı 3.5k ip gelmiş olabilir mi ?

Kontrol Etmeni tavsiye ederim.
  • Eğer önceden refferal kastıysan onlardan geliyor. Bana da geldi 2000 ip kadar.
  • muhtemelen üstte görüntüsü kalmıştır sadece.bir şeyler almaya çalış.
  • Çık gir yaptım belki bugda kalmıstır diye hayır kalmamış.Herhangi bir karakterim gitmiş mi diye bakıyorum hayır gitmemiş runelarda duruyor.Supporta baktım herhangi bir ticketımda yok.Herneyse şikayetçi de değilim zaten
  • Yeni ref olayından gelmiş olamaz çünkü redeem yapmadan hesabına geçmiyor ipler. Bence sesini çıkarma support'a falan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 30 Nisan 2012; 1:48:10 >
  • Bende şimdi rune aldım 1 oyun atdım ip imi geri verdi alla alla :)
  • bugda kalmışdır orda 3k olarak gözükür fakat bişe almaya calışsan alaman yani bana oluyor arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Yeni ref olayından gelmiş olamaz çünkü redeem yapmadan hesabına geçmiyor ipler. Bence sesini çıkarma support'a falan :D

Her 5 Level yaptığın karakter için 250 IP geliyor. Yani eskiden 10 Referal kastıysa 2500 IP demek Bu IP ödülü REDEEM yapmadan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramualda -- 30 Nisan 2012; 2:53:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

quote:

Yeni ref olayından gelmiş olamaz çünkü redeem yapmadan hesabına geçmiyor ipler. Bence sesini çıkarma support'a falan :D

Her 5 Level yaptığın karakter için 250 IP geliyor. Yani eskiden 10 Referal kastıysa 2500 IP demek Bu IP ödülü REDEEM yapmadan geliyor

Çok yanlış biliyorsun be gülüm

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

quote:

Nerden geldiğini söyler misin bana o zaman? Yani 2000-2500 ip kadar bana da geldi ondan böyle bir şey söyledim. Hem yeni referal sistemine bakarsan orada da yazıyor.

• iyiki girmişim başlığa kafadan 5k ip geldi redem etmeyi bilmiyordum ama clientte görünmüyor gelir heralde kısa zaman sonra
  • blitz le ad carry ne kazandırdığın kill başına 1000 IP geliyor

HUE
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

quote:

Nerden geldiğini söyler misin bana o zaman? Yani 2000-2500 ip kadar bana da geldi ondan böyle bir şey söyledim. Hem yeni referal sistemine bakarsan orada da yazıyor.

Dostum, niye ısrarla inkâr ediyorsun, 36 K IP aldım ve bunu almak için 15 dakika aralıksız Redeem butonuna tıklamak zorunda kaldım, her refferal'ın IP'sini tek tek alıyorsun. Her ödül bu şekilde. Hadi iyi forumlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.