Şimdi Ara

3.5 Yıldır Türknet Kullanıyorum Soruları Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3 mbps'e düşer, bir hata olmaz sistemde. Mayıs'tan sonra hızlar değişecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Bunu bana türk telekom çalışanı demişti vazgeçirtmek için, o benim sorunum dedim 8-9 aydır kullanıyorum hiçte kolay dolmuyor. Kolay doluyor dedikleri nokta akn/akk sayımına uploadında dahil ediliyor olması. Aylık zaten 10gb civarı uploadım olduğu için 140gb civarı download bana yetiyor.

Dahil değil deniliyor ama emin misiniz upload konusunda?
  • Pingim ilk internet bağlandığında 56 sabitti ama şimdi 70 80 90 100 110 oynuyor. Sorunu müşteri hizmetlerine söylesem çözerler mi?
  • MDsLorien kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom direk 100 alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güzel yanı taahhüt olmaması.İstedigim zaman başka firmaya geçerim,kapattırırım.Akn ve hız diger firmalara göre yüksek.Üzerine birde ödediginiz fiyata bakınca taahhüt vermeden f/p oranı gayet güzel.

Akn çabuk dolması konusunda hız çok yüksek oldugundanmıdır bilinmez biraz öyle bir durum var.Önceden 16 Mbit vardır bundan en fazla 5 gün fazla giderdi sorun yok yani.

50 Mbit paket var 36/40 MB civarı hız alıyorum.Dolayısıyla video 16 Mbite göre hızlı doluyor az izleyip kapatsamda zaten indirdigini indiriyor oda kotayı etkiliyor.
  • Ya birşey sorucam ben süper online da sorgulattım adreste fiber var diyor. Turknete sorgulattım vdsl var diyor ,, Vodafone a sorgulattım sadece adsl var diyor şimdi kime güveneyim ?

• Arkadaşlar 4 aydır Turknet kullanıyorum.

Sorunlar:

1-Hic bir zaman hattın desteklediği hızı kullanamıyorsunuz, Turknet in size verdiği hızı kullanabiliyorsunuz. Hattıma 50/4 Dsl sinyali geliyor 40/2 yazılımsal bandwidth kısıtlaması yapıyorlar.

2. Ping değerleri oldukça yüksek.

3. Kafalarına gore fazladan faturaya ücret bildiriyorlar.

4. Facebook youtube gibi sitelere erişim tamamen sorunlu.

5.Download ve upload kotaları %10 fazla hesaplanıyor.

6. Ariza kaydı açtığınızda geri dönüş yok.

7.Müşteri hizmetleri bilgisiz.

8. Müşteri hizmetleri sizi .... yerine koyuyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

En kısa sürede iptal ettireceğim.

Tavsiyem uzak durun

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Bende yeni başvurdum bakalım; evrakların ulaşmasını bekliyorum..

Merak ettiğim, ekstra ücret vererek kota alabiliyor muyuz? Gerçi uygulama içerisinden canlı desteğe bağlandım mümkün olmadığını söylediler ama sanki forumda bir yerlerde okumuştum.

200e kadar alabiliyorsunuz +10tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLaMMiS

Pingim ilk internet bağlandığında 56 sabitti ama şimdi 70 80 90 100 110 oynuyor. Sorunu müşteri hizmetlerine söylesem çözerler mi?

ping ile ilgili MH herhangi bir işlem yapamıyor ama arar istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hit85

Arkadaşlar 4 aydır Turknet kullanıyorum.

Sorunlar:

1-Hic bir zaman hattın desteklediği hızı kullanamıyorsunuz, Turknet in size verdiği hızı kullanabiliyorsunuz. Hattıma 50/4 Dsl sinyali geliyor 40/2 yazılımsal bandwidth kısıtlaması yapıyorlar.

2. Ping değerleri oldukça yüksek.

3. Kafalarına gore fazladan faturaya ücret bildiriyorlar.

4. Facebook youtube gibi sitelere erişim tamamen sorunlu.

5.Download ve upload kotaları %10 fazla hesaplanıyor.

6. Ariza kaydı açtığınızda geri dönüş yok.

7.Müşteri hizmetleri bilgisiz.

8. Müşteri hizmetleri sizi .... yerine koyuyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

En kısa sürede iptal ettireceğim.

Tavsiyem uzak durun

1- belki haklı olabilirsin bende 50 mb paket var 41 geliyor(ama beni bu konu hiç rahatsız etmedi 60tl verıorum tahhahutu yok )
    2-ping değerleri %100 ISS firma kaynaklı değildir sizin bina içi kablo vss bunlarında etkisi var
    3-hiç bir firma size kafasına göre faturaya fiyat ekleyemez varsa öyle bişey mahkemeye başvur
    4-buna katılmıyorum milette youtube engeli varken oto dns ile ben çatır çatır 4k video izlıodum
    5-aylık çok fazla dow-up oranım var böyle bişey hiç farketmedim
    6- o konuda haklısın geri dönüşü yasal iş süresi geçerse yapıolar
    7-3.5 yıldır Türknetin bu konuda bi sıkıntısı var her önüne geleni temsilci yapıolar galiba bilgisi MH oranı onda bir
    8-buna katılmıyorum

son olarak memnun değilsen tabiki iptal ettir zorlayan yok sonuçta tahhatsüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Ya birşey sorucam ben süper online da sorgulattım adreste fiber var diyor. Turknete sorgulattım vdsl var diyor ,, Vodafone a sorgulattım sadece adsl var diyor şimdi kime güveneyim ?

fiber altyapı her firmanın kendine özeldir
    VDSL ve ADSL TT ait Türknet TT altyapısını kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schumii

Hocam benim sorum ise kota ile ilgili olacak. 150 GB'tan sonra hızı ne oranda düşürüyorlar. Aylık kullanımım 300-400 arası. Şu an uydunet kullanıyorum ve ping olayından bıktım usandım.
    Eğer Akn'yi uygulamıyorlarsa geçmeyi düşünüyorum.

standart 3 mb
    2.50 felan geliyor ama mayıstan sorna mı ne hıza göre düşecekmiş galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDsLorien

quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Bende yeni başvurdum bakalım; evrakların ulaşmasını bekliyorum..

Merak ettiğim, ekstra ücret vererek kota alabiliyor muyuz? Gerçi uygulama içerisinden canlı desteğe bağlandım mümkün olmadığını söylediler ama sanki forumda bir yerlerde okumuştum.

200e kadar alabiliyorsunuz +10tl

Teşekkürler.. Online işlem merkezinden alabiliyor muyuz?

Canlı destekten bağlandığım müşteri hizmetlerinden biri olumsuz yanıt vermişti ekstra kotaya biri de çalışmalarımız devam ediyor şeklinde...
  • Şimdi bunlar ilk 1 ay ücretsiz diyor ya, taahhüt de yok, 1 ay kullanıp baksam, eğer memnun kalmazsam iptal ettirsem bana herhangi bir ücret çıkartırlar mı?

• mstfygc kullanıcısına yanıt
    herhangi bir ücret çıkmaz ama başka ıss kullanamazsın kapattırdığın zaman 90 gün süre geçmesi gerekiyordu sanırım onu bir araştırman lazım ortada kalma sonra :)
  • tanriseven T kullanıcısına yanıt
    bi temsilci bana bazı müşterilere 200 gb çıkıyor bazılarına çıkmıyor sistemde demişti onu arayıp sorgulatman lazım sanırım
  • MDsLorien kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum teşekkürler. Ailecek leecher olduğumuzdan 150'yi bir haftada yer bitiririz sanırım
    Mecbur Fixnet paketlerinden birini seçeceğim artık.
  • hit85 H kullanıcısına yanıt
    1- e katılıyorum akşamları 10 megabit bile olmuyor . speed teste 80 ama download yaparken 40 . Adamlara lafta edemiyorum tam omurga Türk telekom :D
    Marmaristeyim avrupadaki cs go suncusuna pingim 49
    Youtube da otomatik 8K video açabiliyorum
    Kotanın fazla hesaplanması gibi bir durum yaşamdım
    Arıza kaydı oluşturduğunuzda dönüş var ama diğer telekom firmaları gibi boş yani
    Müşteri hizmetleri hepsinde aynı halt ama bunda en azından network çalışanına ulaştım :D buda bir olumlu gelişme sayılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.