Beyler teşekkür ederim yardımlarınız için, şimdi hemen hemen bi fikir sahibi oldum ama aklıma bikaç bişey takıldı.
1) Gtx 6xx örneğin tüm markalarda aynı performansmı - nvidia, msi (aynı örnek RAM içinde geçerli) - (En performanslı gtx680 sanırım) 2) Ekran kartları çift oluyormu yine, yani bi intel bi amd gibi, sistem hangisi uygunsa onu seçiyor laptoplarda (aman öyle olmasın) 3) Bu sisteme ilave olarak başka bir parça eklenecekmi? Soğutucu, güç kaynağı, wireless("asus p8z77-v pro" serisinde üzerinde var sanırım) vs... 4) Birde son olarak hiçbir oyunda sorun çıkmaması ve son ayarda oynamak için i5 mi tercih etmeliyim i7 mi?
Arkadaşlar yardım bekliyorum.
i5 yetecektir fakat topladığın sistemin yanına ilk baştaki arkadaşın önerdiği ssdyi al bence. windows ve oyunları buraya kurarsan bekleme sürelerini kısaltırsın 1 tblik hddyide depolama olarak kullanırsın
Herşeyin daha ucuzu alınacak diye birşey yok. Kendi zevkime göre o kasayı seçtim. Parada yetiyor. İlla psulu olacak diye birşey yok, pahalı olması için.
Arkadaşlar nova'ya girdim sistem toplamaya ama şu anakart meselesine bir türlü çözüm bulamadım. Ivy Bridge 'i inceledim az önce bir siteden, şu an işlemcilerde en son teknolojiymiş sanırım. Neyse bi tane arkadaş forumda anakart tavsiyesi olarak şöyle birşey yazmış : Asrock Z77 PRO3 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) Şimdi bu özellik anakarttamı yani? Ben mesela Asus p8z77-v Pro tercih etsem onda Ivy Bridge olmayacakmı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme