Şimdi Ara

3.500 Tl'ye alabilecegim en iyi gamer laptop (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maimelek

quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

Msi gs70 stealth de dusunebilirsin eger tasinabilirlik istiyorsan.

dediğin model güzel bişey.ama pcdepo dan başka bi yerde bulamadım.onda da fiyatı yazmıyordu.

ek olarak msi gx70 modeline de bak.ekran kartı hepsinden daha iyi.ama işlemcisi amd.oyun için üretilmiş belliki.

Henuz turkiye'ye gelmedi zaten hocam. Dh yapmisti incelemesini fakat ne zaman gelir bilmiyorum, gelirse alinabilecek eniyi laptoplardan birisi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://m.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x70-pspltu-04l01x-notebook-fiyati,69495.html

bu toshibada hdd hizi 5400rpm. hdd degisimi yapabiliyor muyuz veya ssd takabiliyor muyuz ? eger yapabiliyosak hemen veriyim siparisi

• Msi in tek dezavantaji plastik kasa olmasi ama turbofani oldugu icin pek sorun olmaz.

• darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Bayramda vatandan düşünüyorum. Bunların pili ve soğutması nasıl hocam mazeme kalitesi okula gidip gelicek hergün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neomtn1903

http://m.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x70-pspltu-04l01x-notebook-fiyati,69495.html

bu toshibada hdd hizi 5400rpm. hdd degisimi yapabiliyor muyuz veya ssd takabiliyor muyuz ? eger yapabiliyosak hemen veriyim siparisi

benim bildiğim kadarıyla takılıyor.ama bişeyden vazgeçmen gerekiyor.ya hdd yi çıkarıp ssd takıcan yada bluray sürücüyü çıkartıp ssd takıcaksın.ama emin değilim.garantisi bozulmadan takarlarmı onu da bilemeyeceğim.gerçekten zor bi karar.o kadar para verip içine sinen bişey olması gerekiyor.ama o kadar paraya değecek bi laptopta yok kahretsin.mutlaka bişeyden kısıyolar.bişeyleri bozuk çıkıyor.herşeyi iyi olan da zaten 5000 tl den başlıyo msi gt serisi gibi.eğerki illa acil alacaksan dediğimiz modeller dışında zaten bi alternatifin yok.
    msi ge60/yada ge70 kasa kalitesi ve oyunda donmalar.
    asus n550jv ssd yok.
    toshiba x70 ssd yok.
    msi gx70 işlemcisi amd.
    monster tedarik sıkıntısı ve pahalı oluşu.

bunlardan birini alacaksın acilse.bu sıkıntılardan hangisi senin için gözardı edilebilir ona bakacaksın.

• Toshiba x70 siparis ettim kardes. ssd yi ihtiyac oldugunda alip takabilirim orasini su an dusunmuyorum. laptop geldiginde bi inceleme yazarim artik :D

• quote:

Toshiba x70 siparis ettim kardes. ssd yi ihtiyac oldugunda alip takabilirim orasini su an dusunmuyorum. laptop geldiginde bi inceleme yazarim artik :D

en iyisini tercih etmişsin.hayırlı olsun.nerden aldın hangi siteden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maimelek -- 10 Ekim 2013; 16:42:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesis

Bayramda vatandan düşünüyorum. Bunların pili ve soğutması nasıl hocam mazeme kalitesi okula gidip gelicek hergün.

Hocam sitesinde gx70 icin 3 saat yaziyor
  • quote:

soğutma konusunu hiç düşünmeyin
    pil ömrü olarak ortalama bir laptop kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkboyy -- 10 Ekim 2013; 18:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

quote:

soğutma konusunu hiç düşünmeyin
    pil ömrü olarak ortalama bir laptop kadar

Anlaşıldı. Ebay den yedek batarya alıyoruz.
  • quote:

quote:

Toshiba x70 siparis ettim kardes. ssd yi ihtiyac oldugunda alip takabilirim orasini su an dusunmuyorum. laptop geldiginde bi inceleme yazarim artik :D

cok tesekkur ederim kardes Allah razi olsun. istanbulbilisimden aldim nakit 3588 tl verdim. 2 gun icinde sana gelir dediler ankara cubuktayim. laptop hakkinda hicbir kullanici yorumu bulamadim herkes sitede yazan ozelliklere gore birseyler soylemeye calisti deneyim paylasan birini bulamadim ama yapacak birsey yok yolda geliyo artik.
    Tek canimi sıkan noktasi ssd yok ve hdd 5400rpm hizinda. bu beni kisitlayacak mi veya zorlayacak mi tereddutteyim.

• quote:

quote:

quote:

cok tesekkur ederim kardes Allah razi olsun. istanbulbilisimden aldim nakit 3588 tl verdim. 2 gun icinde sana gelir dediler ankara cubuktayim. laptop hakkinda hicbir kullanici yorumu bulamadim herkes sitede yazan ozelliklere gore birseyler soylemeye calisti deneyim paylasan birini bulamadim ama yapacak birsey yok yolda geliyo artik.
    Tek canimi sıkan noktasi ssd yok ve hdd 5400rpm hizinda. bu beni kisitlayacak mi veya zorlayacak mi tereddutteyim.

Hocam yukarıda istanbulbilişimin garantisinden bahsetmiştim.sadece kendi firma garantisi var.yani toshiba garantisi yoktur bildiğim kadarıyla.garantisi yoksa hemen bi ssd takabilirsiniz.5400 hız sizi çok etkilemez merak etmeyin.windows açılışı ve oyunlarda looding kısmı dışında zaten bi artısı yok.tabi olsa iyi olurdu.tekrar hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yukarıda istanbulbilişimin garantisinden bahsetmiştim.sadece kendi firma garantisi var.yani toshiba garantisi yoktur bildiğim kadarıyla.garantisi yoksa hemen bi ssd takabilirsiniz.5400 hız sizi çok etkilemez merak etmeyin.windows açılışı ve oyunlarda looding kısmı dışında zaten bi artısı yok.tabi olsa iyi olurdu.tekrar hayırlı olsun.

daha iyisi sizin olsun insallah. ssd takmak icin bir yuva var mi icini mi actirmam gerekiyo ve maliyeti nedir bu ssdnin. cokta onem vermiyorum aslinda. sizce laptop iyi mi oyun da oynancak program da kullanilcak verebilecegim maximum fiyati odedim. merak icindeyim acikcasi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

daha iyisi sizin olsun insallah. ssd takmak icin bir yuva var mi icini mi actirmam gerekiyo ve maliyeti nedir bu ssdnin. cokta onem vermiyorum aslinda. sizce laptop iyi mi oyun da oynancak program da kullanilcak verebilecegim maximum fiyati odedim. merak icindeyim acikcasi

Hocam özelliklere bakarak içiniz rahat olsun.ben kullanmadım bişey diyemem ama bir laptopta olabilecek en iyi ikinci ekran kartı var üzerinde (birincisi gtx780m).bu kaldıramazsa oyunları başka ne kaldıracak.diğer seçeneklerden başka şansım olmasaydı bende büyük ihtimal aynı tercihi yapardım.ssd konusuna gelince laptopu illaki açmak gerek.bu konuda daha bilgili arkadaşlardan tavsiye almanı öneririm.ben bildiği kadarıyla söyliyim.bazı laptoplarda hdd nin yanında extra bi yuva vardır.oraya ssd takılır.ama çoğunda yoktur.bu yüzden ssd takmak için ya mevcut hdd yi sökeceksin yada optik sürücüyü söküp takacaksın.ancak şunu tekrar söyliyim.ssd nin tek avantajı windows açılış hızı ve oyunlarda looding kısmını kısaltması.onun dışında bi artısı yok.daha önce ssd kullanmamışsan bu çok önemli değil.ama şöyle açıklayayım.ilk arabanız fiat olsun.daha sonra bi mercedes almışsınız ve o konfordan sonra tekrar fiata binmek zor olur.ama siz hiç mercedes almamışsanız fiat hala sizin ihtiyacınızı karşılar.

• hocam hic mercedesim olmadi bu ilk insallah :D geldiginde anlatacagim iyi bisey mi kotu mu
  • quote:

hocam hic mercedesim olmadi bu ilk insallah :D geldiginde anlatacagim iyi bisey mi kotu mu

Hocam mercedes ve fiat örneği ssd ve hdd içindi.
    Ssd-mercedes
    Hdd-fiat
    Siz hiç mercedes konforunu yaşamamışsanız fiat sizin için gayet yeterlidir.
    Başka bi örnek veriyim.
    Evinizdeki full hd tv nin çözünürlüğüne alışmışsınızdır.kalkıpta 4k bir tv yada retina ekran bi imaci sizin televizyonunuzun yanına koymadıkça aradaki farkı anlamazsınız.yani siz 4k tv kullanmadıkça full hd tv niz sizin için gayet yeterlidir.
    Teşbihte hata olmaz.doğru örneklermi verdim bilmiyorum :)
  • Anladim hocam ben cok saolun hdd yeter diye dusunuyorum simdilik bakalim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.