Şimdi Ara

3.500.YTL ' ye kadar bir dizüstü alacağım. öneriler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • !!toshiba qiosmo mudur nedir tr 5000$ ben isteyene 3500 $ getirebilirim !!

demis,

fiyatı 5000 deil 1.

2. abd satış fiyatı 1.800.-USD

sen bi sakinleştirici getir.

sana bi site önericem. referans olsun millete kazık atmaya calisirken.

www.ebay.com

hadi tarlaya şimdi

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

Wolf benzin örneği saçma. Amerika'da benzin ucuz çünkü arz çok fazla. Bir de benzin çok fazla parametreye göre değişen bir kalem. Diğer verdiğin örnekler de yanlış, senin aldığın ürüne binen dünya tane vergi var, sen bu ürünü vergisiz, harçsız satacaksın, sana kalan para temiz.. Devlet hergün bizi kazıklıyor mu? Cevap: evet

Sanırım Garanti'nin yurtdışından ürün getirtebildiğimiz bir hizmeti vardı, arkadaş ondan bahsediyor. Ama hiç oturup incelemedim, ne kadar fizible, ne kadar sağlıklı bir sistem, hala var mı bilemiyorum.

Ha satış fiyatına gelirsek.. İnsaf edin. Wolf'un koyduğu kar %30 bile değil (ordan buraya getirtme masraflarını hiç katmıyorum) Satılan malın muhtemel alış fiyatına göre makul bir fiyat belirlemiş bence. İyi de bir makine satıyor. Fiyatını da belirlemiş. Kalkıp sürekli kazıklıyorsun, oha bu nasıl fiyat falan demek bence ayıp. Şu anda görünen canavar bir makineyi güzel bir fiyata satıyor. Ha alım gücünüz vardır yoktur orası ayrı. Ama alım gücümüz yok diye de ürüne ölmüş eşek muamelesi yapıp fiyatını düşürmeye çalışmayalım, bence fiyat gayet uygun..

hocam yazının ilk kısmına katılmıyorum aam sonra olayı düzeltmişsin

bence benzin olayı hiçte saçma değil

ama şunuda verdim

toshiba qiosmo mudur nedir tr 5000$ ben isteyene 3500 $ getirebilirim

ee aynı mantık xps 2 içinde geçerli tr de yok olsa görürdünüz fiyatını

zate nalan alıyor herkesin almasına geek yok bende okadar getirtemem zaten

• quote:

bana site adresi versene

gittigidiyor dan bahsediyorsa nbenim orda satışlarım

sizle gereksiz yere konuşmak istemiyorum

ben antep e laptop yolladım

siz adamı enayimi sanıyorsunuz okadar parayı verecek

yada kendinizi aklıllı zannediyorsunuz

fiyat budur ben çok açık örneklerle açıkladım

benzin 1 $ tr 2 $ diye anlamıyorsunuz

devlet şimdi seni hergün kazaılıyomu olmuş oluyo

hayırlı kazaıklamalr diyip de gülecek bişey yok

Gitti gidiyoru örnek vermiş adam yaw ben ülke dışından ürün getiren siteler var diyorum adam bana gitti gidiyor diyor.Devletimizin kazık oranında vergi aldığını hepimiz biliyoruz zaten.Ayrıca arkadaşında dediği gibi arz talep meselesi bu isteyen alır isteyen almaz.Ayrıca bir ürün yeni çıktığında almak zaten mantıksız çünkü fiyatı astronomiktir.Ama yıl başından sonra 2000$'ın altına düşeceği kesin.Aynı hatta daha iyi özelliklerde makineler elbette çıkacak ve seve seve fiyat düşecek.Demek istediğim bekleyelim görelim...

• quote:

Orjinalden alıntı: 407hdi

!!toshiba qiosmo mudur nedir tr 5000$ ben isteyene 3500 $ getirebilirim !!

demis,

fiyatı 5000 deil 1.

2. abd satış fiyatı 1.800.-USD

sen bi sakinleştirici getir.

sana bi site önericem. referans olsun millete kazık atmaya calisirken.

www.ebay.com

hadi tarlaya şimdi

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: iasonion

Wolf benzin örneği saçma. Amerika'da benzin ucuz çünkü arz çok fazla. Bir de benzin çok fazla parametreye göre değişen bir kalem. Diğer verdiğin örnekler de yanlış, senin aldığın ürüne binen dünya tane vergi var, sen bu ürünü vergisiz, harçsız satacaksın, sana kalan para temiz.. Devlet hergün bizi kazıklıyor mu? Cevap: evet

Sanırım Garanti'nin yurtdışından ürün getirtebildiğimiz bir hizmeti vardı, arkadaş ondan bahsediyor. Ama hiç oturup incelemedim, ne kadar fizible, ne kadar sağlıklı bir sistem, hala var mı bilemiyorum.

Ha satış fiyatına gelirsek.. İnsaf edin. Wolf'un koyduğu kar %30 bile değil (ordan buraya getirtme masraflarını hiç katmıyorum) Satılan malın muhtemel alış fiyatına göre makul bir fiyat belirlemiş bence. İyi de bir makine satıyor. Fiyatını da belirlemiş. Kalkıp sürekli kazıklıyorsun, oha bu nasıl fiyat falan demek bence ayıp. Şu anda görünen canavar bir makineyi güzel bir fiyata satıyor. Ha alım gücünüz vardır yoktur orası ayrı. Ama alım gücümüz yok diye de ürüne ölmüş eşek muamelesi yapıp fiyatını düşürmeye çalışmayalım, bence fiyat gayet uygun..

hocam yazının ilk kısmına katılmıyorum aam sonra olayı düzeltmişsin

bence benzin olayı hiçte saçma değil

ama şunuda verdim

toshiba qiosmo mudur nedir tr 5000$ ben isteyene 3500 $ getirebilirim

ee aynı mantık xps 2 içinde geçerli tr de yok olsa görürdünüz fiyatını

zate nalan alıyor herkesin almasına geek yok bende okadar getirtemem zaten

senin akli dengen de bi bozuklukmu var

toshiba nın fiyatı işte bu linkte dir bakta gör

http://www.domino.com.tr/stok.php?MARKA_ID=1&KAT_ID=3&ALT_KAT_ID=3&STK_GR_ID=40&STK_ID=1676

fiyata iyi bak belki biseferde anlayamazsın

laptop un fiyatı 1800 $ değildir link ver salak salak yorum yapma link ver link

ben sakinleştiriciye filan ihtiyacım yok kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim

burada kimseyi kazıkladığım yok fiyat budur işine geliyorsa alırsın almıyorsa susarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

bana site adresi versene

Gitti gidiyoru örnek vermiş adam yaw ben ülke dışından ürün getiren siteler var diyorum adam bana gitti gidiyor diyor.Devletimizin kazık oranında vergi aldığını hepimiz biliyoruz zaten.Ayrıca arkadaşında dediği gibi arz talep meselesi bu isteyen alır isteyen almaz.Ayrıca bir ürün yeni çıktığında almak zaten mantıksız çünkü fiyatı astronomiktir.Ama yıl başından sonra 2000$'ın altına düşeceği kesin.Aynı hatta daha iyi özelliklerde makineler elbette çıkacak ve seve seve fiyat düşecek.Demek istediğim bekleyelim görelim...

sen bekle alırsın yılbaşından sonra oldumu

memnun oldunmu çok merak ediyorum

çok zeki sin ya millet enayi

• quote:

quote:

quote:

bana site adresi versene

sen bekle alırsın yılbaşından sonra oldumu

memnun oldunmu çok merak ediyorum

çok zeki sin ya millet enayi

Çok entersan bir cevap.Yılbaşından sonra satıştan kalkacakmış gibi konuştun yani bu alet sadece bu senemi satılacak.Allahım yaw paramız var ve zamanı geldiğinde alıcaz.Niye şimdi zıplayımki alet yeni çıkmışken.Aynı telefon hesabı ilk çıkışta kazık gibi fiyatı olur ama birkaç ay sonra ölür gider.Zoruna giden nedir anlayamadım yani birtek senmi getiriyorsun oradan makine?Artık boş boş konuşmak istemiyorum.Sen satışına bak bende kendi işime bakayım herşey için doğru bir zaman vardır ve o zaman şuan değil...

• herşey için doğru zaman vardır tabi bu laptop ilk çıktığında getirseyim 4000$ aşağı satamazdım

zate nfiyatı düştü laptop çıkalı 5 ay mı ne oluyor

bakın bilip bilmeden ahkam kesiyorsunuz öce bir araştırın ondan sonra gelin araştırmak istemiyorsanız ki ben söylediklerime itimat etmeniz gerekir

insanlık bunu gerektiri

bu arada yıl başımı tam olarak bilmemde yenisi çıkınca bunun satışını durduruyorlar anca refus olanları filan alabiliyorsun

telefon hesabı dedin ya işte o hesaba göre zaten laptop şuan için fiyat olarak uygun

boşboş konuşmaya gelince ben boş boş konuşmadım konuşanlar belli

bu arada bu laptop u benden başkasıda getirip satmıyor istersen araştır

Orjinalden alıntı: wolf1907Çok entersan bir cevap.Yılbaşından sonra satıştan kalkacakmış gibi konuştun yani bu alet sadece bu senemi satılacak.Allahım yaw paramız var ve zamanı geldiğinde alıcaz.Niye şimdi zıplayımki alet yeni çıkmışken.Aynı telefon hesabı ilk çıkışta kazık gibi fiyatı olur ama birkaç ay sonra ölür gider.Zoruna giden nedir anlayamadım yani birtek senmi getiriyorsun oradan makine?Artık boş boş konuşmak istemiyorum.Sen satışına bak bende kendi işime bakayım herşey için doğru bir zaman vardır ve o zaman şuan değil...

• Orjinalden alıntı: wolf1907

herşey için doğru zaman vardır tabi bu laptop ilk çıktığında getirseyim 4000$ aşağı satamazdım

zate nfiyatı düştü laptop çıkalı 5 ay mı ne oluyor

bakın bilip bilmeden ahkam kesiyorsunuz öce bir araştırın ondan sonra gelin araştırmak istemiyorsanız ki ben söylediklerime itimat etmeniz gerekir

insanlık bunu gerektiri

bu arada yıl başımı tam olarak bilmemde yenisi çıkınca bunun satışını durduruyorlar anca refus olanları filan alabiliyorsun

telefon hesabı dedin ya işte o hesaba göre zaten laptop şuan için fiyat olarak uygun

boşboş konuşmaya gelince ben boş boş konuşmadım konuşanlar belli

bu arada bu laptop u benden başkasıda getirip satmıyor istersen araştır

Orjinalden alıntı: wolf1907Çok entersan bir cevap.Yılbaşından sonra satıştan kalkacakmış gibi konuştun yani bu alet sadece bu senemi satılacak.Allahım yaw paramız var ve zamanı geldiğinde alıcaz.Niye şimdi zıplayımki alet yeni çıkmışken.Aynı telefon hesabı ilk çıkışta kazık gibi fiyatı olur ama birkaç ay sonra ölür gider.Zoruna giden nedir anlayamadım yani birtek senmi getiriyorsun oradan makine?Artık boş boş konuşmak istemiyorum.Sen satışına bak bende kendi işime bakayım herşey için doğru bir zaman vardır ve o zaman şuan değil..

Tamam dostum madem senden başkası getirmiyor ve araştır diyorsun ben nasıl oluyorda kimsenin getirmediği aletleri alıp kullanıyorum.Ayrıca sana linkte vereyim madem getiren yok.www.etradecenter.com.us. bu site gördüğn gibi amerikada lakin türkçe ve her istediğin ürünün siparişini veriyorsun ve iki hafta sonra elinde.Üstelik oradaki fiyatlarla neredeyse aynı.Yıl başından sonra bu makine bana gelicek ve 2000$ dan daha az bir fiyata.Şimdi sen satışına bak bende işime bakayım.Sana hayırlı satışlar...
    Not:Hiçkimse tek değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont_andre -- 12 Eylül 2005, 11:20:33 >

• arkadaşlar

ben böyle bir tartışmaya girmek istemiyordum

ama malasef oldu

herkesten özür ama gereksiz mesajları ben başlatmadım keşke herkes birbirine saygılı olsa
  • Doğru keşke herkes saygılı olsaydı...
  • Kardeş bana sorarsan yukarıdakinin garanti durumunu bilmiyorum ama, adam akıllı garantili bir şey al. Yurt dışından gelen - getirtilen bilgisayarların ÇĞİÖÜŞ türkçe karakter tuşları büyük ihtimal yok. Yani klavyede 6 tane tuş yok ona göre. Bu harfleri çeşitli yöntemlerle basabilisin ama anan ağlar. verdiğin paraya değmez. Kesinlikle TOSHİBA - SONY - DELL - HP alma. Çünkü çok pahalı. Benim DATRON um var. aUcuz diye aldık, Klavye ısıdan yassıldı. www.mavibilgisayar.com daki ACER bana cazipgeliyor. hemde 64 bit.
  • ulan bana 3500 dolar yazmadın mı sen 4 saat önce deseydin 3000 diye bana da niye bana daha pahalı
  • YA arkadaşalr neden kavga ediyosunuz yawww bencede fiyat yurtdışından getirilmiş bi alet içi çok uygun çünkü ben yaklaık 2 aydır falan bakıyorum wolf1907 nin verdiği configler yaklaşık olarak 2000 ila 2300 arası değişiyo tabe rakamlar yüksek ama bi arkadaşımızında dediği gibi getirmesi etmesi zahmeti Tr'de olmayışı 3000 dolar olan rakamı azda olsa cazip kılıyo... saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: amoleuciscus

ulan bana 3500 dolar yazmadın mı sen 4 saat önce deseydin 3000 diye bana da niye bana daha pahalı

arkadaş sana belirttim ben bu yazdığım model satıldı elimde sadece

işlemcisi 2.13

ram i 2 gb olan diğer özellikleri aynı laptop u mevcut bunun fiyatı 3500 $ belirtmiştim yazıyı görünce şok oldum
  • wolf1907, hic bosu bosuna ugrasma 2006 model sifir 3.20 bmw satılık 10 milyar sahibinden desen, koltuklari yoktur onun derler, yani burda bu site üzerinden satis yapman imkansiz, istedigin kadar ucuz söyle, benden sana söylemesi, sen 1000 dolar dersin adam der o amerika da 500 dolar, ama kendinin getirme imkani var midir? HAYIR... sadece iddiani cürütmek amaci vardir, yani sen pahali satiyosun su kadar kar koyuyosun milleti kazikliyosn demeye calisir herkes bu sitede, zaten yazilan mesajlarin cogu da bu yönde.

Sevgili herseyi tüm Amerikan piyasa fiyatlarini bilen donanimhaber kullanicilari

1)Yurtdisindan getirilen laptoplarda yurtdisi garanti olur, bazilarinda uluslararasi garanti mevcuttur, gelmis gecmis en kolay bozulan en cok sorun cikaran alet olan cep telefonlarini yurtdisi alip, bunlarda garanti aramak son derece sacma, söyle düsünün her zaman yurtdisi cep telefonunu neden aliyoruz yada aliyorduk? Fiyati ucuz arada belirgin bi fark var ama garanti yok... bu aradaki fark garantiyi 2. plana atmamiza sebep oluyordu, bu is laptoptada tamamen AYNI. zaten ülkemizde verilen garanti hizmetleri belli, bi zamanlar kitlenen sx1, sorun yazilim güncelleyip format atilinca cözüldügü halde, teknik servis uydurma bi raporla sivi temasi oldugunu söyledigi icin tüm masraflar bana ödetilmistir, bunun gibi yüzlerce binlerce hikaye vardir.

2)Size bi ürün icin bi fiyat verildiginde lütfen Türkiye piyasasiyla karsilastirma yapin, yurtdisindan getirme olanaginiz yok bi cogunuzun o halde her satis icin önerilen üründe Amerika fiyatini örnek göstermeyin, bu üründe oldugu gibi TÜRKİYE'de satisa cikmayan modeller icin ise bak iste Amerika fiyati su kadar sen bu kadara satiyosun kazikliyosun milleti gibi sacma ve cahilce laflardan kacinin, bircogunuz lise,ünv. talebesisiniz, ticaretin T sinden anlamazsiniz dogal olarak o yüzden bu konulara fazla girmeyin, o kadar bilginiz varsa ve Amerika'dan yada baska bi yerden ürün getirtmek bu kadar kolaysa - hele de tanidiginz yoksa- LÜTFEN BİR KEZ DENEYİN... INTERNET sitelerinden siparis edin bir laptop ve gümrüge gidin, sadece bunu yapin...

3)Satisi yapan arkadas tabii ki size Amerika fiyatindan satmayacak ürünü, tabii ki kar koyacak üstüne, Amerika'da 1500 dolarsa örnegin size 3000 dolar diyorsa ve de Türkiye fiyati bunun cok cok üstünde olacagi tahmin ediliyorsa o zaman sizin aradaki o kar farkini sorgulamaya hakkiniz yok, siz Türkiye piyasasina bakmalisiniz, Türkiye fiyatindan kar edip etmediginize, garanti hizmetinin olmamasina degip degmeyecek bi fiyat olup olmadigini incelemelisiniz...

Umarim tavsiyemi dinler, tanidiginiz olmadan (laptop icin olsa da farketmez gerci) yurtdisindan bi LAPTOP getirirsiniz, bakin bakalim siteye Amerika fiyatini yazmak kadar kolay mi bu isler...

• quote:

Orjinalden alıntı: dig

amerika'dan urun getirtmek isteyenlerin izleyebilecegi yolu bi ornekle verim:

http://www.mailforwarding.biz/ bu adrese uye oldugunuzda size bi amerikan adresi veriyorlar. amerikada yapilan siparislerinizi bu adrese yollatiyorsunuz. bu yontemin kullanilmasinin sebebi, bircok firmanin amerika disina paket gondermememesi. bu adamlar da size gonderiyor. adamlar posta olarak DHL'yi kullaniyorlar. ve DHL'nin fiyati uzerinden %40 indirim yapiyorlar. mesela 10 kiloluk bi laptop paketini turkiyeye gonderme maliyeti dhl'de 223 dolara cikiyor. adamlar bunu 130 dolara gonderiyorlar. ve bu express olarak gonderiliyor. hizli eve teslim.

toplam odenilen fiyata gelince. kayit oldugunuzda aylik 10 dolarlik bi odeme yapmak gerektigi yaziyor. 3 aylik odeme 30 dolar. 15 dolar da hesabin acilmasi icin aliyorlar. 130 dolar da gonderme ucreti dusunurseniz, size gelmesi 175 dolar. laptopun fiyatina bunu ekleyip hesaplayin kalanini.

bu verdigim sadece bir ornektir. (Sorumluluk kabul edilmez ) bunun gibi baska siteler de mevcut.

Bu soylediğin ihtimalde gümrüğe takılma riski var mıdır?
    Yani takılırsa ucuza alacaz diye bi daha iki katı para vermeyelim.

• ulan ben farkı gormemişim sattın ha vay be işler tıkırın da galiba ozamn pardon
  • quote:

laptop budur elimde son 1 adet kaldı

bi kaç özelliğinden bahsedeyim

17 ınc 1920*1200 ultra sharp truelife ekran
    sonoma 2.0 533 mhz işlemci
    GEFORCE 6800 ULTRA GO 256 MB EKRAN KARTI
    60 GB 7200 RPM HARDİSK

ilgilenirseniz msn wolf1907@homtail.com

laptop usa den gelmiş olup sıfır dır kutusu yoktur 1 adet kalmıştır

fiyat 3000 $ dır 2999 olmaz

çüüüüüüüşşşşşşşşşş

• ulan yine dengesizin biri çıkmış be
  • DOSTUM BENIM SU ARALAR COK BEGENDIGIM PACKARD BELL'İN W7510 MODELİNİ BİR İNCELE.TOSHIBA QOSMİO MODELLERİNDEKİ ÖZELLİKLER VAR

özellikleri;

80 GB (4200 Rpm)
    Optik Sürücü: DVD+-RW +R9 Dual Layer (9.5 GB Kadar Veri Yazabilme)
    Ekran: 17 WXGA+ (1440x900) TFT LCD
    Ekran Özelliği: Diamond View Glare Ultra Parlak Ekran
    Grafik Hafıza: 128 MB(Paylaşımsız) Nvidia Ge Force Go6600 Turbo Cache
    USB 2.0: 6 adet
    FireWire(IEEE 1394): Var
    UZAKTAN KUMANDA ALICISI: Var+ Uzaktan Kumanda
    Platform: Intel Sonoma
    İşlemci: Intel Pentium M 750(Dothan) (2 MB L2 Cache, 533 Mhz FSB, 1.86 Ghz)
    Kablosuz Erişim: Entegre 802.11 b-g Intel Pro Wireless 2200BG
    Chipset: Intel 915 PM Chipset
    İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home İşletim Sistemi
    Bellek: 512MB DDR 400 Mhz (Max: 2GB)
    Uzaktan Kumanda: Var
    TV Kartı: Var
    PCMCIA Girişi: Var
    TV OUT: Var
    VGA Out: Var
    Ses: Realtek ALC260 HD Audio System
    Kart Okuyucu: 4-1 Kart Okuyucu (SD, MMC, MS, MS Pro)
    Fax-Modem: 56K V92 (Billionton)
    Ethernet: 10-100 Realtek RTL8100CL Ethernet Kartı
    Ağırlık: 3.5 Kg
    Pil: 9 Cell Li-İon (2.5-3 Saat Stand-By)
    Garanti: 2 Yıl
    fiyat 2359 usd.

• Tavsiyem Fujitsu Siemens M3438G
    Ne ararsan var
    Ben 2200$+KDV'ye aldım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.