Şimdi Ara

3.52 M33 ---->> 3.71 m33 e geçmiyor kahroldum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3.40 oe ydi. biraz aptallık ettim 1.5 e indirip 3.52 m33 e çıkarttım. hatta system settingsten system ingormation a gelince 3.52.m33 yazıyor.

SORULARIM.

1.VİDEO kalsörü yok oldu gitti.
    2.İSO klasörü yok oldu gitti.
    3. BURASI ÖNEMLİ : ne yaptıysam 3.52 m33 -3 (versiyon3 yani ) ten 3.71 m33 e geçiremeedim. it is not 3.52 m33 -3 yazıyor. sonra res atıyor alete. şu güzelim aleti kırmama az kaldı. yardımlarınızı esirgemeyin.

• hafıza kartına format attın mı?
  • evet attım.
  • system settingste 3,52 m33 yazıyorsa 3. updatei yapmamışsın demektir. eğer yapsaydın system settingste 3.52m33-3 yazardı. 3.updatei yükledikten sonra dene
  • nukem haklısın. orda yanlış yazmışım.
    şuan 3.52 m33 - 3 yazıyor. ama olmuyor.

BU ARADA ŞUNU ÖĞRENDİM. PSPTURKEY FIS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekken_683 -- 11 Ekim 2007; 19:11:36 >
  • hmm o zaman 1,50 ye tekrar düşür ve 3,52 m33-4 ü yükle. yabancı forumlarda birçok kişi birkaç dakikada 3,52m33-4 ten 3,71m33 e geçti.

edit: hala olmuyorsa ve ingilizcen varsa bir site vereyim orda sor. eğer yoksa da bana sorununu pm at ben orda başlık açarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nukem -- 11 Ekim 2007; 19:15:39 >
  • NUKEM SAOL..

ya işlem 2 dk da oluyorda neden se hep alretin içinde iso ve video kalsoru eksik çıkıyor. bu 3.52 m33 3 te film izleyenler oyun oynayanlar nasıl beceriyor anlamıyorum.

ingilizcem sağlam. sorarım olmadı.
  • ohh be yaptım galiba. nukem ve dier arkadaş ilginiziçin saolun.
    eskiden bende bu sitede kıdemli üyeydim. herkese yardım ederdim ama yardıma muhtaç olunca ilgilenenlerin kıymetini anladım valla.
  • önemli değil. sendeki sorunu bilmiyorum ben karta pspden format atınca hep iso ve video klasörleri çıkıyor ama çıkmaması da sorun değil kendin oluşturursun klasörleri.
  • 3.52 m33-3 ve 3.52 m33-4 den 3.71 m33 e geçerken kernel ayarınız 3.52 olması lazım ardakaşlar yoksa hata alırsınız bu detayıda atlamayın.
  • arkadaşlar selamlar aranıza yeni katıldım bende... benim version 3.10 kopya oyun oynayacağım bir versiyon yüklemek istiyorum ama kafam allak bullak oldu! bazıları pilin yanar diyor bazıları brick olur diyolar pekte anlamıyorum 3.40 oe yi indirdim atmaya korkuyorum işlem olarak ne yapmam gerekn forumdada açıklamış bazı arkadaşlar ama net olarak söliyebilecek eet bunu yaparsan tammdır diyebilecek birisi warmı acaba?
  • 3.40 yap ardından 3.52 yap yavaş yavaş tadını çıkara çıkara sonra 3.53m33-3 yap en son 3.71 ve bu işkence bitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

3.40 yap ardından 3.52 yap yavaş yavaş tadını çıkara çıkara sonra 3.53m33-3 yap en son 3.71 ve bu işkence bitsin

nasıl yapıcam peki 3.40 oe -a installer die bişi indirdim onu psp e at çalıştır iflan dio bunu nasıl yapcam açıklayabilcek bi arkadaş warmı? aldığım gibi bozmak istemiyorumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.