beyler kurubuz fabrikası buldum karbogaz fabrikası ancak gebze organize sanayi sitesin de araba ile geçiyorduk bi baktım karbo gaz inip alıcaktımda o durum yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: SebA_StiAn
beyler kurubuz fabrikası buldum karbogaz fabrikası ancak gebze organize sanayi sitesin de araba ile geçiyorduk bi baktım karbo gaz inip alıcaktımda o durum yoktu
ilk mesajımda yazmıştım.
peki bişey dikkatimi cekti videoların birinde ramlerin yanına sanırım bi kart takılmıs ve üzerine baska power supplylardan elektrik verilioyordu o nedir acaba merak ettim ama gercekten hakkını vermek lazım müthiş bir iş yapılmıs (video ismi garip olan)
o kartın adı ddr booster.
ramlere voltaj vermek için yapılmıştır.
gördüğüm kadarıyla siz sadece işlemciyi soğutuyordonuz yani ramler fazla ısıdan zarar görmedimi?????
abi çok iyi helal olsun walla ....da bi de amd için böyle bir denemeddee bulunursanız i olr..heö merakımızı gidermiş oluruz....
walla her halktı denyen bişri olarak kuru buz aklıma gelmemişti şimdi overbeceriksizleri oynuyorum neyse walla arkadaşlar elinize sağlık gaza geldim bende başlıom el yapımı malzemelerimle neyse umarım yeni projeleriniz gelir varsa yapabileceğim pm atsanız yeterli tekrar HELAL OLSUNNNNN
madoya gitsek kurubuz satarlarmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: goblin
madoya gitsek kurubuz satarlarmı ?
gerçekten ne diyim bravo abi size.helal olsun.hemen gidip amd 2.01 i amd 4,2 yapcam.ama gerçekten bravo.çok iyi bir iş.ama tasarım biraz bozuk ne abi o öle anakartın ortasından çıkıyo siyah bişi.
biz o siyah şeye blok diyoruz
blok olmadan bravo alamayız.
quote:
Orjinalden alıntı: !!AlOnEcOoLwOlF!!
gerçekten ne diyim bravo abi size.helal olsun.hemen gidip amd 2.01 i amd 4,2 yapcam.ama gerçekten bravo.çok iyi bir iş.ama tasarım biraz bozuk ne abi o öle anakartın ortasından çıkıyo siyah bişi.
internette Japonyada birtane çoğunu p4 3,6 yı hidrojenle soğutarak 6.000 mhz ye çıkardığının resimlerini görmüştüm ne kadargerçek bilmiyorum tabi