Şimdi Ara

3.6 @ 5.1 GHz - TR's First Dice (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
1
Favori
19.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tabeee ilk deney buzla olucak

üstadlara bi kaç soru
    1-terleme sorun çıkartırmı? dışına izalosyon yapıp önlesem sorun çözülürmü
    2-siz cpu soketini bi izalosyon için birseyler sürdünüzmü (yabancı sitelerde cpu ayaklarının girdiği yere dielektirik bi pasta, cpu soketinin yanına da silikon sürüyorlardı)

terlemeden dolayı cpuyu elime almam inş

• hocam eğer kurubuz kullanıcaksan tahminim terleme olmacak buzlanma olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: X-GeN

iyi güzel diyorsunuz da, çağırmaya kalksak 50 kişi gelir en az. eeee 50 kişi bir araya gelince de işin cacığı çıkar

video coming soon

sanırım

Birdaha ki sefere boks ringi gibi bir şey yapıp,etrafına da sıralar koyup,adambaşı da 10ytl ücret aldık mı,,,oooh yeni donanımlara kaynak bulmuş oluruz,o zaman 100 kişi de gelebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

quote:

iyi güzel diyorsunuz da, çağırmaya kalksak 50 kişi gelir en az. eeee 50 kişi bir araya gelince de işin cacığı çıkar

video coming soon

sanırım

Birdaha ki sefere boks ringi gibi bir şey yapıp,etrafına da sıralar koyup,adambaşı da 10ytl ücret aldık mı,,,oooh yeni donanımlara kaynak bulmuş oluruz,o zaman 100 kişi de gelebilir.

Çaylar şirketten de olabilir ozaman

• quote:

Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

quote:

video coming soon

sanırım

çay fabrikası mı açıcaksınız ?

• quote:

Orjinalden alıntı: SebA_StiAn

hocam eğer kurubuz kullanıcaksan tahminim terleme olmacak buzlanma olacak

kurubuz bulamayacağım ilk deneme buzla olacak
  • Abi aşmışsınız ya olayı sırf bu forum değil ben başka hiçbir forumda bu hızlara çıkan gormedim
  • tebrikler güzel iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pain

Abi aşmışsınız ya olayı sırf bu forum değil ben başka hiçbir forumda bu hızlara çıkan gormedim

zaten tr rekoru bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: meo@pro

Normal buzla suyu karıştırıp bloğa koyacaksan biraz zorlanırsın.

cpu'nun nereye gittiğini göremezsin, sadece hızla ısınan bir soğutucun olur.

Kova kullansan ve kovaya buz doldurup motor ile cpu bloğundan devir daim yaptırsan bir nebze ancak böyle statik bloklar içinde 1 lt suya buz katarsan pek bir sonuç elde edemezsin.

sen gel o bloğu buzla yorma, kafadan kurubuz olayına gir. (aman dikkat et, normal buz gibi değil, -78C ile uğraşacaksın)

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: meo@pro

Normal buzla suyu karıştırıp bloğa koyacaksan biraz zorlanırsın.

cpu'nun nereye gittiğini göremezsin, sadece hızla ısınan bir soğutucun olur.

Kova kullansan ve kovaya buz doldurup motor ile cpu bloğundan devir daim yaptırsan bir nebze ancak böyle statik bloklar içinde 1 lt suya buz katarsan pek bir sonuç elde edemezsin.

sen gel o bloğu buzla yorma, kafadan kurubuz olayına gir. (aman dikkat et, normal buz gibi değil, -78C ile uğraşacaksın)

bloğu derin dondurcuya attım 1 gün sonra komple buz olarak çıkacak ilk deneme böyle olcak.korkum terlemeden dolayı cpu veya mobo patlaması

• patlamaz ama çok ciddi akıntı olacak.

çünkü o buz havadaki nemi ancak yoğuşturacak ve damla yapacak.
    daha fazlasına gücü yetmeyeceğinden o damlalar aşağıya akacak ve anakart batacak.

çok uğraşman lazım çoookk.

hala kurubuz dene önerimi tekrarlıyorum.
  • videolar ne zaman geliyor?
  • ekran kartı ve ram lerinde kurubuz macerasını bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

quote:

video coming soon

sanırım

Voltajlar da benden

• Tebrikler arkadaşlar 5.1GHz çok güzel. Bunun devamı gelir gibi me geliyor
  • siz bu voltaj işine bu kadar taktıysanız ufak bi nükleer reaktör kurun psu yerine kesin çözüm
  • hakkıymışsın meke anakarttı elime almadım ama buz işime yaramadı sanki hiç yokmuş gibi 40derecelere falan çıktı alet mhz hayelleri suya düştü tabiki şimdilik kurubuz bulunca ekşın başlayacak
  • Tebrikler o/c denilen şey bu olsa gerek

bazilari halen 338 mhz olayiyla ugraşiyor

gerçekten bu türkler için büyük bir gurur verici olay.devamini bekleriz ..

ne demişler bu işin sonu yok
  • Sn. Brandybuck'ı merak etmeye başlamıştım zaten. Hangi foruma gitsem karşılaşıyordum. Top sakallı olan değil mi?

O yer neresi öyle. İnşaat halinde bir yer.

Videoları bekliyoruz.

Kısacası; Takdir-e Şayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 24 Şubat 2005, 2:36:40 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.