Şimdi Ara

3.643 TL Bütçeye Oyun Bilgisayarı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

380 TL'ye Asus varken Msi'ın o anakartı alınmaz,

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-z87-a-z87-a-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhz%28oc%29-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66062

Bizde biliyoruz heralde adam 3600 lira bütçem var dedi dahada masrafa girmek istemedim.

Zaten bütçeyi aşmışsın.

GTX770 yerine HD7970 yazarsın olur biter aradaki fiyat farkı kadar performans farkı yok, anakart daha uzun süre kullanılır ekran kartına göre, G43 ile o.c vs. yapmak zordur ve kapasitesi bellidir o anakartın, üst modellere bakmak lazım, özetle çarpanı açık cpu alınan bir sistem de anakartı düşürüp ekran kartına para yatırılmaz, 1.300 TL tek başına bir parçaya verilmez.

Ayrıca cpu cooler'da yok, bu kadar verilen sistem stok fanla kullanılmaz.

SSD şart değildir sonradan alınabilir, bu para anakart ve cpu cooler'a yatırılır, bunlar da sürekli alınıp değiştirilen parçalar değildir.

Kısacası bir şey bilmiyorsun.

• quote:

quote:

quote:

380 TL'ye Asus varken Msi'ın o anakartı alınmaz,

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-z87-a-z87-a-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhz%28oc%29-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66062

Bizde biliyoruz heralde adam 3600 lira bütçem var dedi dahada masrafa girmek istemedim.

Zaten bütçeyi aşmışsın.

GTX770 yerine HD7970 yazarsın olur biter aradaki fiyat farkı kadar performans farkı yok, anakart daha uzun süre kullanılır ekran kartına göre, G43 ile o.c vs. yapmak zordur ve kapasitesi bellidir o anakartın, üst modellere bakmak lazım, özetle çarpanı açık cpu alınan bir sistem de anakartı düşürüp ekran kartına para yatırılmaz, 1.300 TL tek başına bir parçaya verilmez.

Ayrıca cpu cooler'da yok, bu kadar verilen sistem stok fanla kullanılmaz.

SSD şart değildir sonradan alınabilir, bu para anakart ve cpu cooler'a yatırılır, bunlar da sürekli alınıp değiştirilen parçalar değildir.

Kısacası bir şey bilmiyorsun.

Benim bilgim hakkında hiç bir fikrin yok asıl bu arkadaşla aramızda geçen konuşmalardan senin yok.

Arkadaşın donanım bilgisi sıfır.Arkadaş amd fx 8350 yi 4 ghz de çalıştıgı için i5 4770k dan bile daha iyi sanıyor.O Sebeple o.c yapmayı bilmediği ve sadece oyunları yükleyip oynayacagını varsayarsak bu senin saydıgın özellikler bu arkadaş için hiç bir şey ifade etmiyor.Bu arkadaş 3600 liralık sistem istemiş ben 3770 liralık önerdim dahada aşmasın diye o anakartı önermedim.

Bu arkadaş şimdi 3700 lirayı bu kasaya vericek ondan sonra bi sorunu çıkmadıkçada ne bu foruma girer nede uzun bir süre bilgisayar için masraf yapar.

Umarım anlamışsındır anlatmak istediğimi.

Kısaca senin bu arkadaş hakkında hiç bir bilgin yok.Yoksa o senin anlattıgın herşeyi bende biliyorum merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Special

Gene dediğim gibi hepsi süper bide belki bütçen yeterse GTX780 almayi düşünürmüsün ?

çok zor GTX 770 bile almayı zar zor düşünüyorum.Beran yardımların için teşekkür ederim ancak 3.600 TL aşıyor verdiğin sistem tavırların da çok hoşuma gitmedi
    "Arkadaşın donanım bilgisi sıfır.Arkadaş amd fx 8350 yi 4 ghz de çalıştıgı için i5 4770k dan bile daha iyi sanıyor.Bu arkadaş şimdi 3700 lirayı bu kasaya vericek ondan sonra bi sorunu çıkmadıkçada ne bu foruma girer nede uzun bir süre bilgisayar için masraf yapar. " Tamam bu işlerde yeni olabilirim senin kadar iyi bilemeyebilirim ama aşağılamana ne gerek vardı ? yazık..
  • CreminitoR kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreminitoR

quote:

Gene dediğim gibi hepsi süper bide belki bütçen yeterse GTX780 almayi düşünürmüsün ?

çok zor GTX 770 bile almayı zar zor düşünüyorum.Beran yardımların için teşekkür ederim ancak 3.600 TL aşıyor verdiğin sistem tavırların da çok hoşuma gitmedi
    "Arkadaşın donanım bilgisi sıfır.Arkadaş amd fx 8350 yi 4 ghz de çalıştıgı için i5 4770k dan bile daha iyi sanıyor.Bu arkadaş şimdi 3700 lirayı bu kasaya vericek ondan sonra bi sorunu çıkmadıkçada ne bu foruma girer nede uzun bir süre bilgisayar için masraf yapar. " Tamam bu işlerde yeni olabilirim senin kadar iyi bilemeyebilirim ama aşağılamana ne gerek vardı ? yazık..

Allahım kimlerle ugraşıyoruz ya.

Ben seni küçümsemiyorum , donanım bilgin olmadıgı için o.c yapmayıda bilmiyosun anakart + işlemci sogutucusunuda ondan önermedim dedim.Ne bu alınganlık tavırları.

Tavırlarım hoşuna gitmemiş bak sen.2 Gündür sana anlatmaya çalışıyorum sen inatla kendi bildiğini yapıyorsun.Kendi bildiğini yapıcaksan neden bizden yardım istiyorsun ozaman kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

Ben seni küçümsemiyorum , donanım bilgin olmadıgı için o.c yapmayıda bilmiyosun anakart + işlemci sogutucusunuda ondan önermedim dedim.Ne bu alınganlık tavırları.

Tavırlarım hoşuna gitmemiş bak sen.2 Gündür sana anlatmaya çalışıyorum sen inatla kendi bildiğini yapıyorsun.Kendi bildiğini yapıcaksan neden bizden yardım istiyorsun ozaman kardeşim.

Eyvallah bütçem 3.600 TL diyorum 3.700 TL sistem gönderiyorsun.İnatla kendi bildiğimi yapmıyorum , Amd'den İntel dedin İntel yaptık sistemi , Ekran kartında GTX 760 ile GTX 770 arasında tartıştık sadece onda da dediğim gibi 770 ekleyince bütçemi aşıyor yoksa 760 daha iyi bunu almam lazım diye bir inatlaşma çabam yok.Asıl sen inatlaştın GTX 770 ile neyse konuyu kapatalım.neden "bizden" yardım istiyorsun deme "benden" de diğer arkadaşlarla senin gibi bir problemimiz olmadı.Neredeyse tüm sistemi dediğin gibi yaptım bir ekran kartı kaldı onda da bütçemi aştığı için ekleyemiyorum inatlaşma değil beran

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah bütçem 3.600 TL diyorum 3.700 TL sistem gönderiyorsun.İnatla kendi bildiğimi yapmıyorum , Amd'den İntel dedin İntel yaptık sistemi , Ekran kartında GTX 760 ile GTX 770 arasında tartıştık sadece onda da dediğim gibi 770 ekleyince bütçemi aşıyor yoksa 760 daha iyi bunu almam lazım diye bir inatlaşma çabam yok.Asıl sen inatlaştın GTX 770 ile neyse konuyu kapatalım.neden "bizden" yardım istiyorsun deme "benden" de diğer arkadaşlarla senin gibi bir problemimiz olmadı.Neredeyse tüm sistemi dediğin gibi yaptım bir ekran kartı kaldı onda da bütçemi aştığı için ekleyemiyorum inatlaşma değil beran

Sende bi karar ver konulara bakıyorum bi konuda 4000 tl bütçem var demişsin ben ona dayanarak yaptım.Yoksa hd7970 de alıp keyfine bakabilirsin gtx 760 almaktansa.

Ama sanada bi tavsiye gtx 760 parasını haketmeyen bir kart.Gtx 660 Ti ile aralarında en fazla 3 - 5 fps var ve 5 fps fazla almak için 225 lira fark ödemeye rağzıysan sen bilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sende bi karar ver konulara bakıyorum bi konuda 4000 tl bütçem var demişsin ben ona dayanarak yaptım.Yoksa hd7970 de alıp keyfine bakabilirsin gtx 760 almaktansa.

Ama sanada bi tavsiye gtx 760 parasını haketmeyen bir kart.Gtx 660 Ti ile aralarında en fazla 3 - 5 fps var ve 5 fps fazla almak için 225 lira fark ödemeye rağzıysan sen bilirsin.

Tamam basit bir yanlış anlaşılma olmuş ozaman.Yardımların için saol

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bütçeniz GTX770 i aşsa bile GTX760 almak kusura bakmayın ama ahmaklıktır.

660ti ve 7870xt ye çok yakın performans gösteren bu karta fazladan 300 lira vermek çok saçma.

HD7970 veya GTX660ti almanı tavsiye ederim.

Hatta GTX670 HD7950 vb ama şu karttan uzak durun Allah aşkına bu nedir.

Yoksa cidden çok saçma bir sistem olmuş.Bırakın GTX760 kazığı yemeyi.

GTX770 uygun buldum gerekirse buradan alın daha önce 2 binliralık alışverişim oldu bu siteden güvenilir reserin bünyesinde.

http://www.bizdehesapli.com/gigabyte-gv-n770oc-2gd-gtx770-2gb-ddr5-256bit-vga-urun-GV-N770OC-2GD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 13 Eylül 2013; 17:35:00 >

• quote:

İşlemci: INTEL CORE I5 4670K SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM İŞLEMCI
    676 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/intel-bx80646i54670k-core-i5-4670k-soket-1150-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=66045

Anakart: ASUS Z87-A INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI 375 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-z87-a-z87-a-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhz(oc)-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66062

Ekran Kartı: ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI
    825 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=66600

Ram: GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM
    207 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959

HDD: SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
    172 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/seagate-st1000dm003-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=59053

SSD: KINGSTON 120GB HYPERX 3K SERISI SATA 3.0 CACHE SSD (OKUMA 555MB / YAZMA 510MB)
    296 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk/kingston-sh103s3120g-120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-(okuma-555mb--yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=60381

Kasa: COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA
    496 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/cooler-master-rc-912p-kka750-haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=55446

Monitör: AOC 23" E2343FS GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    408 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=51905

DvD: ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
    71 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/optik-suruculer/asus-drw-24b5st-drw-24b5st-24x-%C2%B1-double-layer-sata-dvd-yazici/productdetails.aspx?I_ID=60456

Klavye: EVEREST KB-961 MULTIMEDYA GAMING KLAVYE
    20 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/everest-kb-961-kb-961-multimedya-gaming-klavye/productdetails.aspx?I_ID=62677

Fare: LOGITECH M185 NANO WIRELESS OPTICAL NB MOUSE (SWIFT GREY)
    33 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/mouse/logitech-910-002235-m185-nano-wireless-optical-nb-mouse-(swift-grey)/productdetails.aspx?I_ID=55718
    Hoparlör: CREATIVE SBS A220 2+1 SPEAKER
    64 TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/hoparlor-(speaker)/creative-sbs-a220-sbs-a220-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=48535
    Toplam 3.643 TL İndirimler hariç
    Not:Ekran kartı Asus GTX770 ile değiştirilirse İndirimler yine hariç 4.085 TL

Evet arkadaşlar yorumlarınızı,görüşlerinizi,önerilerinizi bekliyorum.

1-Bu sistemle (özürlü oyunlar hariç) ultrada oyunları oynayabilirmiyim ?
    2-%25 indirimi de dahil edersek ne kadara denk gelir fiyat ?

işlemciyi 4570 yapıp anakartı da dandik model seç ama gtx770i mutlaka al o kadar para veripte 760 almak saçmalık olur

• aynı kasa bende var dwd yazıcıda var ancak takmıyorum.Görüntüsünü mahvediyor bnce dwdyi harici al o kasaya takınca aşırı abzürt duruyor
    http://www.vatanbilgisayar.com/Optik%20S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCler/asus-sdrw-08d2s-u-lite-b-sdrw-08d2s-u-lite-8x-harici-slim-dvd-yazici---siyah/productdetails.aspx?I_ID=61231 böyle bişey tercih edilmeli kasanın görüntüsü bozulmamalı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daghan1997 -- 13 Eylül 2013; 18:43:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: daghan1997

aynı kasa bende var dwd yazıcıda var ancak takmıyorum.Görüntüsünü mahvediyor bnce dwdyi harici al o kasaya takınca aşırı abzürt duruyor
    http://www.vatanbilgisayar.com/Optik%20S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCler/asus-sdrw-08d2s-u-lite-b-sdrw-08d2s-u-lite-8x-harici-slim-dvd-yazici---siyah/productdetails.aspx?I_ID=61231 böyle bişey tercih edilmeli kasanın görüntüsü bozulmamalı bence

Harici dvd ile formatı nasıl atıcak ?

• biostan boot sırasını değiştirecek
  • KaGaNSaN K kullanıcısına yanıt
    Anakartı ihtiyaçlarınıza göre seçin sitesinse girin özelliklerine bakın lüzumsuz özellikli anakart almayın, Sistem bir kere toplandımı en zor değişen parçalardan biri anakart, 6 ay sonra bir ses kartı eklemek gerekir belki HDD yetmez bir tane daha takmak istersiniz yer bulamazsınız . Ekran kartı oyun için önemli ama anakartta bilgisayarın fonksiyonelligi açısından önemlidir. Usb 3.0 sata 6gbit port sayısına dikkat edin
  • CreminitoR kullanıcısına yanıt
    ben sadece öneride bulundum pek çok kişinin belkide ismini bile duymadığı markalardan biridir sadece piyasada olarak türkiyede pek bilinmemesi daha önce cep telefonunu da kullandım eğer almayı düşünüyorsanız bu alacağınız monütör ise

size fikrimi söyleyim gözünüzle görmeden almayın kalan kasa olabilir klavye olabilir ekran kartı işlemci olabilir ama monütörse orda durun derim yanlış anlamayın ben ürünü özelliklerine göre size öneride bulundum ürünü görmedim incelemedim

sadece sizin diğer noc'a ek seçenek sundum yine alıp yada almamak son karar yine size kalmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.