Şimdi Ara

3 Adet PS VITA OYUNU 210 TL (Amerika PSN Network)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar PSN Network kartlari ile oyunlari PSN den almak cok daha ucuz. Yapmis oldugum arastirmayi sizler ile paylasmak istiyorum:

FIFA FOOTBALL VITA 3GB FULL OYUN AMERIKA PSN : 40 $

UNCHARTED GOLDEN ABYSS VITA 3.2 GB FULL OYUN AMERIKA PSN : 45 $

ESCAPE PLAN 842 MB FULL VITA PSN AMERIKA (SADECE ONLINE SATILACAK BU OYUN - KUTULU SATIS YOK) : 15 $

Total 100 $ ediyor. Eger PSN Kart ile alirsaniz 50 Dolarlik Amerika PSN karti tanesi 60 Dolar civarinda. Yukarida ki oyunlari almak icin de iki adet almak gerekecek. (120 $ Bu da 210 TL ye tekabul ediyor)

Normalde Fifa ve Uncharted'i alsaniz (kutulu olarak) 230 TL eder. Belki daha fazlaya satilir ve ayrica 3. Oyun olan Escape Plan de almamis olursunuz.

http://www.maximuscards.com/itempage.php?cat=3 kartlar bu adreste satiliyor. Guvenli bir yer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 20 Şubat 2012; 18:46:26 >

• Fifa yi zaten pre order olarak satin aldim.Escape plan i alabilirim.Uncharted icin ise cihazin jailbreaklenmesini bekliyecegim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Fifa yi zaten pre order olarak satin aldim.Escape plan i alabilirim.Uncharted icin ise cihazin jailbreaklenmesini bekliyecegim

Cok beklersin.

Escape plan icin bu kartlari al,ama bence full kutulu oyunlari psn den alma,cunku daha sonra satarsin elinden cikarirsin.hafiza kartinda da yer isgal etmez.oyunlar obur turlu sonsuza dek sende kalacak .para geri donusumu olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Fifa yi zaten pre order olarak satin aldim.Escape plan i alabilirim.Uncharted icin ise cihazin jailbreaklenmesini bekliyecegim

Cok beklersin.

Escape plan icin bu kartlari al,ama bence full kutulu oyunlari psn den alma,cunku daha sonra satarsin elinden cikarirsin.hafiza kartinda da yer isgal etmez.oyunlar obur turlu sonsuza dek sende kalacak .para geri donusumu olmayacak.

Kirilamayacak alet yoktur hocam.Sadece birazsabir :).8 saatlik gameplay haricinde baska bir ozelligi olmayan oyuna 45 dolar veremem dogrusu
  • Uncharted kardeşlik ile yaklaşık 20 dolara getirttirebilinir. Escape plan gibi harika bir oyun da 7$ kardeşlikle. Harika fiyatlar aslında, kardeşlik tamamıyla kesinleşince yapmak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Cok beklersin.

Kirilamayacak alet yoktur hocam.Sadece birazsabir :).8 saatlik gameplay haricinde baska bir ozelligi olmayan oyuna 45 dolar veremem dogrusu

Online platformların son zamanlarda kabul görmeye başlamasıyla birlikte, korsan oyunculuk önemini kaybediyor. Açıkçası online modu olmayan bir oyunu bana bedava verseniz almam. Kaldı ki konsolun kırılmasını bekleyecem.

• Hakeden oyuna,emek verilmiş oyuna online olmasa da para verilir.Her türlü...

Sizin bu mantığınıza göre mario ve zelda türevi oyunları kimsenin almaması gerekir ama satışlar ortada.Kısaca online hikaye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risque

Hakeden oyuna,emek verilmiş oyuna online olmasa da para verilir.Her türlü...

Sizin bu mantığınıza göre mario ve zelda türevi oyunları kimsenin almaması gerekir ama satışlar ortada.Kısaca online hikaye...

Herkes kendince haklı ama ben Ps2 den sonra bu kopya korsan olaylarını bıraktım.

Oyunun kutlu olarak bir köşede durması ve hiç bir kısıtlama olmadan o konsolu özgürce kullanmanın keyfi ve hiç uğraşmadan update etmek vs.

Çözümüm sadece beklemek ucuza 2.el almak ve korsan kullanmamak, korsan kullandığımda oyundan zevk alamıyorum az oynayıp öz oynuyorum orjinalde :)

Vita da artık kendisine has online oyunları çıkarmalı , kendisine has derken sadece vita için online oyunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.