Şimdi Ara

3 Adımda Orjinal Vista Sidebar Turkish For Xp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ayhankara

ben denedim açılışı yavaşlatmaktan başka bir işe yaradığı yok saatse saat zaten var ne biliyim o gadgetlerde bulupta bizim ulamadığımz zaten bir şey yok diye düşünüyorum.ben şahsen pc nin çabuk açılması taraftarıyım bu uygulamalar bayağı geciktiriyor.tabii zevk meselesi

Olay zevk meselesi...
    İnternette 4000-5000 veya daha fazla gagget var ve pc de bulunmayan güzel olanlar mevcut...
  • musadilek20 arkadasım konuya sahıp cıktıgın ıcın tesekkurler
    ayhankara arkadasım microsoftun ısletım sıstemıne koydugu orjınal bırseyden bahsedıyoruz basıt bırsey degıl
    arge ıcın ne kadar para harcadıkları malum...
    benım scrren shot'ıma bakarsan cpu ve ram kullanımının ne kadar dusuk oldugunu gorursün
    quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

quote:

Orjinalden alıntı: ayhankara

ben denedim açılışı yavaşlatmaktan başka bir işe yaradığı yok saatse saat zaten var ne biliyim o gadgetlerde bulupta bizim ulamadığımz zaten bir şey yok diye düşünüyorum.ben şahsen pc nin çabuk açılması taraftarıyım bu uygulamalar bayağı geciktiriyor.tabii zevk meselesi

Olay zevk meselesi...
    İnternette 4000-5000 veya daha fazla gagget var ve pc de bulunmayan güzel olanlar mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radonk -- 5 Mayıs 2008; 4:17:02 >

• arkadaşlar bilgisyarı açıp kapadıktan sonra kendiliğinden çıkmıyor sidebar bunu nasıl yapıcam direk otomatik bilgisyarı açtıktan sonra başlasın istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanjk

arkadaşlar bilgisyarı açıp kapadıktan sonra kendiliğinden çıkmıyor sidebar bunu nasıl yapıcam direk otomatik bilgisyarı açtıktan sonra başlasın istiyorum

Ayarlarında Windows başlangıcında başlat diye seçenek var......
  • necator americanus

bana sadece siyah görev çubuğu gerekli yani onun dosyasını bulup birdde gerekli klasöre attıkmı sanırımolur. ama nasıl olur. bu dosyanın adı nedir nerde bulunur uzantısı nedir. vista görev çubuğuna ait görünüm dosyasını nerde buluruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musadilek20

quote:

Orjinalden alıntı: serkanjk

arkadaşlar bilgisyarı açıp kapadıktan sonra kendiliğinden çıkmıyor sidebar bunu nasıl yapıcam direk otomatik bilgisyarı açtıktan sonra başlasın istiyorum

Ayarlarında Windows başlangıcında başlat diye seçenek var......

dostum ben bulamadım nerde bu ya
  • 64bitte calısırmı bu acep?
  • bendede kurulmadı. söylenenleri aynen yaptım. ama olmadı ?
  • Bende service pack 3 var ama olmadı, hata veriyor service pack ile ilgili
  • sonunda buldum bu konuyu :) indirmeye başlıyorum teşekkürler...

sorun çıkarsa yazarımmm
  • kurdum teeşkkür ederimmmm

bi de yurttan sesler diye gadget ekledim radyo dinliyorummm

bi gadget sorucam: to do list gibi birşey var mı bildiginiz..

bir de bu sidebarın genel görüntüsü nasıl değiştirebilirim acaba ya da bunların bulundugu bi site falan var mı..

arayüz deniyor sanırım onu işte
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.