Comodo internet security kullan hem firewall hem antivirus olsun
avira
baya bir araştırdım bugün free olarak genelde benim başlık açtığım antivirüs programları kullanılıyor (çoğunluk olarak ) fakat bu avira baya bir üstün freelerde en çok avira tercih edilmiş ve özelliklede kullanıcılar çok memnun.....
not: tabiki tavsiyelerinizin hepsini dikkate alarak inceliyorum....yarıdmlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Kaspersky Internet Security iyidir. 30 günlük deneme süresini uzun uzadıya kullanabilirsiniz.
AVG-Avira ikilisinden birisini tercih et bence
quote:
Orijinalden alıntı: orki80
baya bir araştırdım bugün free olarak genelde benim başlık açtığım antivirüs programları kullanılıyor (çoğunluk olarak ) fakat bu avira baya bir üstün freelerde en çok avira tercih edilmiş ve özelliklede kullanıcılar çok memnun.....
not: tabiki tavsiyelerinizin hepsini dikkate alarak inceliyorum....yarıdmlarınız için teşekkürler arkadaşlar
Bu free incelemelirnde kesin bir karar alırsan mutlaka paylaş hocam. Free yazılım candır
ara sıra bim ya da migros un kampanyalarına göz at 9 liraya 1 yıllık bitdefender av veriyorlar. dünde görmüştüm migrosta
quote:
Orijinalden alıntı: Earcome
Comodo internet security kullan hem firewall hem antivirus olsun
Benim tavsiyemde budur program türkçedir ve gerçekten etkilidir friwall ından bahsetmeme bile gerek yok denemende fayda görüyorum
Comoda Firewall kullanmıştım.Ücretli firewall programları bile ipe dizer. Herkes MSE bilgisayarı kasmaz demiş.MSE kullanıyorum ram'in 1,2 gb'tan aşağı düştüğünü görmedim.Cpu'da kasıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme