Şimdi Ara

3 Araç Kıyaslaması (Volkswagen Passat - Mercedes E 200 - Land Rover Freelander (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Le Diable Blanc Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
15.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle araçların fiyatlarına göre değil kendi ihtiyaçlarına göre seçim yapman gerekir. Bu araçların üçüde birbirinden farkı sınıflarda.
  • Riske bakılırsa garantisi bitmiş her araba risklidir.Birisi 5 yaşında diğeri 10 yaşında.Büyük olanın artıları da fazla.Kaldı ki W210 serisi E-Class tarihinin en dayanıklı sorunsuz serilerindendir..Tabi bu dediklerim insan faktörü dışında somut veriler araçları görüp göstermek lazım illa ki..
  • KeSinlikle mercedes onun verdigi konforu hic bir araba veremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightGuardian -- 16 Temmuz 2010; 21:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Riske bakılırsa garantisi bitmiş her araba risklidir.Birisi 5 yaşında diğeri 10 yaşında.Büyük olanın artıları da fazla.Kaldı ki W210 serisi E-Class tarihinin en dayanıklı sorunsuz serilerindendir..Tabi bu dediklerim insan faktörü dışında somut veriler araçları görüp göstermek lazım illa ki..

sizin de anlayabileceğiniz üzere 10 yaşındaki araçta riskin daha fazla olması beklenir. ben 5 yaşında olanda asla sorun olmaz demedim.

tekrar şöyle ifade edeyim, ben beş yaşında araç alırken üç kere düşünüyorsam, on yaşında araç alırken beş kere düşünürüm.

bahsettiğimiz araç mercedes bile olsa on sene içinde çeşitli aksamlardaki yıpranma, yorgunluk, aşınma görmezden gelinemez fikrimce.

• Yataghan
    quote:

Öncelikle araçların fiyatlarına göre değil kendi ihtiyaçlarına göre seçim yapman gerekir. Bu araçların üçüde birbirinden farkı sınıflarda.

Bu üç araçta ihtiyaçlarımı karşılayacak cinsten. Yinede cevabına teşekkürler....
  • Mercedes W210 E200 Kompressörler 2000 yılına kadar 186 HP, 2001 sonrasında 163 HP idi diye biliyorum. Bilmiyorum yanlışmıyım?
  • Mercedes-Benz Gerisi Yalan
  • Kesinlikle w210, diğer iki seçeneğe göre hem daha sorunsuz hem daha konforlu.

• çok iyi bir karşılaştırma olmuş öncelikle bende halen 00 e200 komp avangarde gümüş gri mevcut satmayıda hiç düşünmem temizliği konusundada üstüne tanımam
    passatta çok güzel bir araç bir dönem daha öncedede vw grubu yorumlarında yazmıştım bazen talihsizliktir arama işi yani şans işi aldığım sıfır araç 10k dan sonra devamlı doğuşotoya mahkum olmuştum
    diğer jip konusunda herhangi bir yorum yapamayacağım ama sadece yuksek onun dışında fiestayla olduğu görüşündeyim
    tabi şu durumlarıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiim eğer bundan önceki aracınız arkadan itişli ve yüksek motorlu bir araç ise mercedese yönelmeniz doğru bir seçim olacaktır.fakat şuda var ben garajımda yatırıyorum resmen hiç binmiyorum tüp takılmadığı sürece binilebilcek gibi değil bir çalışanım tüpte kullanıyor 4 ileri şanzumanlı aracı gayet sorunsuz hoşuma gitti yani bence problem ama ben hiç takmayı düşünmedim
    eğer passat bakmak yerine audi 02-04 a4 t s line olarak baksanız bence sizin çok daha keyifli hale gelebilir onada tüp taktığınızda passattan daha verimli bir araç olacaktır

• Mercedes derim. Mercedes zaten ayrı bir dünya.

• Temizliği konusunda o kadar emin olma..Bende tanımam üstüne 99 w210 e200 K üstüne..

2001 model hariç Kompressörler 186 beygirdir, 2001'de 163 beygire düşürülmüştür beygiri..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.