Şimdi Ara

3 ay steroid kullanmak vücuda kalıcı zarar verir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Abiler yazın 3 ay steroid kullansam ufakta olsa bir şekil kazanır mıyım?Tabi ki body'yede gideceğim;Sağlıksal olarak kalıcı hasar oluşturur mu?

Yaşın kaç dostum boy kilo?

Şuan kilo veriyorum sağlıklı bir şekilde;Ayda sağlıklı olarak 4-5 kilo veriyorum.belli bir programım var 114'ten 108'e düştüm.Hala daha düşüyorum ve azimle yaza kadar 75-80 kg'a kadar ineceğim;ardından sarkan kısımları toplayabilmek adına bodye gideceğim.

Kilo:108
    Boy:1.80

Detaylı ölçüm sonuçlarını ekleyebilirim anlarsanız?

Steroidin sağlıksız olduğunu biliyorum fakat mecburum yağların sarkmasını öngörüyor diyetisyen zira yaşıma ve boyuma göre gereğinden fazla şişmanım yaza kadar hedefime ulaşırsam hızlı bir şekilde toparlanmam gerekli

Saçmalama, steroid işi o kadar basit bir iş değil. Bunun pctsi var kür sırasında kullanılması gereken ilaçları var. Vücut yapacağım derken jinekomasti olursun ailede saç dökülmesi genetikse saç dökülmesi hızlanır daha da ilerisi doğru dürüst pct yapmazsan kısır bile kalabilirsin ki bunlar çok derin konular. Ki yaşın daha 15 çok büyük bela alırsın başına ileride de elbet çıkar zararı.

Sabır edip yapıcan böyle şeyleri daha o yaşta düşünmen bile saçmalık.

Adam gibi kilo veriyorum abilerim.Salona yazıldım,10 günde 2.5 kg civarı verdim.Çok iyi gidiyor şuan

sudur onlar birader.
    e be kardeşim 15 yaşındasın ya.yapıyorsanız bilinçli yapın şu sporu.s sini unut onun konuyuda sildir.

daha neler görecez kimbilir

Hocam bilinçliden kastın nedir?Hocanın verdiği programa uyuyorum işte daha ne yapacağım?

daha ilk aydan iğne vurmayı düşünüyorsan onu bırak daha o yaşta aklından geçiriyorsan bunu pek bilinçli değilsin.
    ki görünen oki ileride abartarak vuracaksın.şimdiden geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Abiler yazın 3 ay steroid kullansam ufakta olsa bir şekil kazanır mıyım?Tabi ki body'yede gideceğim;Sağlıksal olarak kalıcı hasar oluşturur mu?

Şuan kilo veriyorum sağlıklı bir şekilde;Ayda sağlıklı olarak 4-5 kilo veriyorum.belli bir programım var 114'ten 108'e düştüm.Hala daha düşüyorum ve azimle yaza kadar 75-80 kg'a kadar ineceğim;ardından sarkan kısımları toplayabilmek adına bodye gideceğim.

Steroidin sağlıksız olduğunu biliyorum fakat mecburum yağların sarkmasını öngörüyor diyetisyen zira yaşıma ve boyuma göre gereğinden fazla şişmanım yaza kadar hedefime ulaşırsam hızlı bir şekilde toparlanmam gerekli

Saçmalama, steroid işi o kadar basit bir iş değil. Bunun pctsi var kür sırasında kullanılması gereken ilaçları var. Vücut yapacağım derken jinekomasti olursun ailede saç dökülmesi genetikse saç dökülmesi hızlanır daha da ilerisi doğru dürüst pct yapmazsan kısır bile kalabilirsin ki bunlar çok derin konular. Ki yaşın daha 15 çok büyük bela alırsın başına ileride de elbet çıkar zararı.

Adam gibi kilo veriyorum abilerim.Salona yazıldım,10 günde 2.5 kg civarı verdim.Çok iyi gidiyor şuan

sudur onlar birader.
    e be kardeşim 15 yaşındasın ya.yapıyorsanız bilinçli yapın şu sporu.s sini unut onun konuyuda sildir.

Hocam bilinçliden kastın nedir?Hocanın verdiği programa uyuyorum işte daha ne yapacağım?

daha ilk aydan iğne vurmayı düşünüyorsan onu bırak daha o yaşta aklından geçiriyorsan bunu pek bilinçli değilsin.

Vurmayacağım,sakin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sudur onlar birader.

Vurmayacağım,sakin ol

he şöyle.
    herşeyin doğalı en iyisi

• 180 cm Boya 100 küsür kilosun yanlış okumadıysam? ve 15 yaşındasın , sanırım ciddi manada kilo sorunun var , yağ yakmak için cla- karnitin - clenbuterol kullanman daha iyi .
  • 15 yasında bır cocuksun...ve steroidden bahsediyorsun...ksuura bakma ama bu bana acı veriyor.yasın daha cok genc kalıcı hasar yapma ıhtımalı yuksek.bı 20 yasına gel ılla kullanacksan o zana kullanırsın.
    steroıd yerıne;
    Amıno asıt
    vitamın
    nitrik oksit
    kullanabilirsin. NO antremanlarında pump up yapar sana (daha cok kaldırırsın ) amıno asıtle daha hızlı gelısırsın vıtamınlede yorulmak nedır bılmezsın.vıtamın tavsıyesı olarka ANIMAL CUTS onerırım.Aminoyuda universal amino 3001 al.MAddi durumun iyiyse weider al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

15 yasında bır cocuksun...ve steroidden bahsediyorsun...ksuura bakma ama bu bana acı veriyor.yasın daha cok genc kalıcı hasar yapma ıhtımalı yuksek.bı 20 yasına gel ılla kullanacksan o zana kullanırsın.
    steroıd yerıne;
    Amıno asıt
    vitamın
    nitrik oksit
    kullanabilirsin. NO antremanlarında pump up yapar sana (daha cok kaldırırsın ) amıno asıtle daha hızlı gelısırsın vıtamınlede yorulmak nedır bılmezsın.vıtamın tavsıyesı olarka ANIMAL CUTS onerırım.Aminoyuda universal amino 3001 al.MAddi durumun iyiyse weider al.

15 yaşında biri için yazdıklarınız yanllış.
    18 yaşına kadar sadece normal yoldan beslenme,sonrasında ek besin düşünülebilnir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

15 yasında bır cocuksun...ve steroidden bahsediyorsun...ksuura bakma ama bu bana acı veriyor.yasın daha cok genc kalıcı hasar yapma ıhtımalı yuksek.bı 20 yasına gel ılla kullanacksan o zana kullanırsın.
    steroıd yerıne;
    Amıno asıt
    vitamın
    nitrik oksit
    kullanabilirsin. NO antremanlarında pump up yapar sana (daha cok kaldırırsın ) amıno asıtle daha hızlı gelısırsın vıtamınlede yorulmak nedır bılmezsın.vıtamın tavsıyesı olarka ANIMAL pak onerırım.Aminoyuda universal amino 3001 al.MAddi durumun iyiyse weider al.

15 yaşında biri için yazdıklarınız yanllış.
    18 yaşına kadar sadece normal yoldan beslenme,sonrasında ek besin düşünülebilnir.

ben zaten egıtmen degılım ogrencıyım...arkadas streoid kullanacagına ki bırsey ek bır takvıye kullanmak ıstıyor,bu urunlerı kullansın hıc yoktan streoıd kadar zararlı degıl.Ha ama adettendir bende not geçeyim,Herşeyinn doğalı makbul.Ki ben doğalmı yapıyorum ? hayır.

• şu an her yerinden hormon fışkırır zaten,ciddi bir problemin yoksa,20 yaşına kadar bilinçli beslenmen yeterli takviyeye bile gerek kalmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma uzattınız konuyu, sanki al desek hemen gidip bakkaldan alır gibi bulup alabilecek. Alsa bile daha supplement kullanmayı bilmeyen biri onların kombinesini, kür dozajını, kür sonrası tedavisini vs. ne bilecek. Kısaca eleman bi an aklına gelmiş yazmış, millet çene patlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Amma uzattınız konuyu, sanki al desek hemen gidip bakkaldan alır gibi bulup alabilecek. Alsa bile daha supplement kullanmayı bilmeyen biri onların kombinesini, kür dozajını, kür sonrası tedavisini vs. ne bilecek. Kısaca eleman bi an aklına gelmiş yazmış, millet çene patlatıyor

kullansam olarak yazmış bizde vazgeçirmeye çalışıyoruz,
    alıp alamaması önemli değil yanlış düşüncesini kafasından atmak için çene patlatıyoruz burada

• quote:

quote:

Amma uzattınız konuyu, sanki al desek hemen gidip bakkaldan alır gibi bulup alabilecek. Alsa bile daha supplement kullanmayı bilmeyen biri onların kombinesini, kür dozajını, kür sonrası tedavisini vs. ne bilecek. Kısaca eleman bi an aklına gelmiş yazmış, millet çene patlatıyor

alıp alamaması önemli değil yanlış düşüncesini kafasından atmak için çene patlatıyoruz burada

çok çok iyi olur desen de birşey değişmez inan bana

• quote:

quote:

quote:

çok çok iyi olur desen de birşey değişmez inan bana

kesinlikle +1

15 yasında bir ergenden bahsediyoruz.
    kaldı ki 3 ay kullanımın amacıını bile kimse cözememiştir.Sanki bu spor 3 ay yapınca 1 sene gidiyor gibi..
    Tamamen sacma sapan bir konu

• arkadaşım kusura bakma ama siz ergenleri bazen anlamıyroum.. yahu sen hiç düşünmüyor musun, o özendiğin sporcu adamlar bu işi senin yaşın kadardır yapıyorlar.. 2-3 ay streoid kullanarak ne yapmayı planlıyorsun, kasların mı şişecek

onu geçtim streoid spor hocası kontrolü olmadan asla kullanılmamalı, getirisinden çok götürüsü olan birşey..

ben bunların farkında olduğumda yaşım 17-18 idi, senden fazla değildir yani.. streoid felan hiç bir zaman düşünmedim, adam gibi sporumu yaptım.. yani diyecem yaşı genç, yaşınada veremiyorum..

konuyu açmadan önce azcık mantıklı düşünsen burda saçma sapan konuları açmana gerek kalmayacak
  • LAf olsun diye açılan bu konu ne kadar uzamış...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.