Şimdi Ara

3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chmstsvs , _Oğuzhan_ Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
724
Cevap
71
Favori
60.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi tekrar sordum. Bu cevabı verdiler:

Alıntı

metni:
    Herhangi bir sorun olmaması için 24 saat kalmasını önermekteyiz. 1 takvim günü olarak 24 saatlik süreç baz alınmaktadır.

Öneri fiili ilginç geldi. 13 Ocak 16:48’de para gönderirsem 14 Ocak 16:48’den sonra çekmem gerekiyormuş. Kendileri de emin değil. Her temsilci başka konuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt

hocam benim ilk ay gönderdiğim para 24 saatten az durdur, ama 1 geceyi tamamladım. para geldi.

• ING net pişmanlıktır bir kampanya bile düzgün yapamıyorlar 2 hesapla katıldım ben ve eşim ikiside yatmadı. Sadece kampanya banka olarakta çok gerideler yeni hesap açıp kart aldık int şube şifre almak istiyorum kart bilgileri ile "teknik bir hata oldu diyor" sürekli denedim olmadı kart şifresini güncelleyeyim belki olur diye atm aradım uzaktada olsa gittim öğle arası şube önünde 2 atm de çalışmıyordu bir sürü emekli sırada bekliyordu.

• sertay_a kullanıcısına yanıt

Şartlara göre öyle olması gerekiyor ama temsilciler emin değil diye en az 24 saat diyor. Üstteki bir üyeye para yatırılan gün ve ertesi gün tamamen kalmalı diyen temsilci bile olmuş. Üçüncü gün çekmesini istemiş. Para yatmazsa bahane bulmasınlar ve şikayetlerle çok uğraştırmasınlar diye 24 saat tutmakta fayda var. Hakkımızı ararsak yatar ama bahane uydurabildiklerinde çok vakit alıyor.

• SevenA kullanıcısına yanıt

Çok genel bir cevap yazmışlar. Üstte 24 saatten az tutup ödül alan da var. Yaptıkları cidden rezillik. Kayıt açıp sonuçla BDDK’ye başvurmak son seçenek gibi. Diğer hesaplardan da para çekilmediyse zaten her maddeye uymuş oluyorsunuz. Aynı gün 12500 TL çekilip başka bankaya gönderildiyse ve o bankadan aynı gün geri geldiyse net para girişi 0 TL diye birini saymayabilir ama 24 saat olayı saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 13 Ocak 2025; 11:11:39 >
  • Benim anlamadığım,kampanya şartlarında 1 iş günü durması gerektiği açık açık yazıyordu zaten..24 saat hesapta tutmayıp ödül istemenizin gerekçesi nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Tam bunu yazmakiçin geldim. Bir takvim günü deyince neden 24 saat durması gerektiğini düşünüp öyle yapmaz ki insan? Ben hatta garanti olsun diye 2 gün tuttum. Yani gece 23:59'da yatırıp, 00:01'de çekerim takvim günü saymış olur diye düşünmeye ne gerek var? Kalsın işte 1 tam gün boyunca, sonra sıkıntı yaşama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü bir tek kendilerini akıllı sanıyor bu arkadaşlar.

• Bu bir takvim günü bir iş günü mü acaba yoksa hafta sonu günlerinde bir takvim gününe dahil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: fkoc38

Bu bir takvim günü bir iş günü mü acaba yoksa hafta sonu günlerinde bir takvim gününe dahil mi
    1 Takvim günü: 24 saat
    1 İş günü: İş günleri Pazartesiden Cumaya kadar olan günler tabii hafta sonu ve resmi tatiller iş gününe girmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Kampanya şartlarında 1 takvim günü diyor hafta sonu bu işlemi yapıp parayı çekenlere 1 iş günü diye ödülü vermezse banka ne yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: fkoc38

Kampanya şartlarında 1 takvim günü diyor hafta sonu bu işlemi yapıp parayı çekenlere 1 iş günü diye ödülü vermezse banka ne yapacak

Tamam işte 1 takvim günü diyor şartlarda yani 24 saat iş günü ayrıdır takvim günü ayrıdır takvim günü hafta içi hafta sonu resmi tatiller dahil düz bildiğimiz 1 gün ama iş günü sadece pazartesiden cumaya kadar olan günleri kapsar adı üstüne iş günü

• 2000 TL yatmış, yaptığım şuydu her ay 12500 fast yaptım 24 saat geçti geri fastle başka bankaya gönderdim

• SevenA kullanıcısına yanıt

sonuçta yaptığın şey yanlış ve para yatmaması normal. yok benim için ing bitmiştir falan komik laflar.

• oecd raporlarının, pisa testi sonuçlarının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördük.

neden okuduğunu anlamada sonuncu sıralarda olmamıza hiç şaşırmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can851

Tamam işte 1 takvim günü diyor şartlarda yani 24 saat iş günü ayrıdır takvim günü ayrıdır takvim günü hafta içi hafta sonu resmi tatiller dahil düz bildiğimiz 1 gün ama iş günü sadece pazartesiden cumaya kadar olan günleri kapsar adı üstüne iş günü

Alıntıları Göster
    Bankayı arayıp sorduğumda yazmıştım. Bana dedi ki parayı saat 22.00'da atmışsınız. 21.59'da bile çekseniz kampanya dışı kalırsınız. Kampanyanın paylaşıldığı ilk günlerde belirttim bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Bankayı arayıp sorduğumda yazmıştım. Bana dedi ki parayı saat 22.00'da atmışsınız. 21.59'da bile çekseniz kampanya dışı kalırsınız. Kampanyanın paylaşıldığı ilk günlerde belirttim bunu.

Alıntıları Göster
    Ben gerçi katılmadım kampanyaya ama sizin o mesajınızı görmüştüm yazmıştınız

• Kampanya içeriğine uygun şekilde 3 ay boyunca 12500 TL gönderip en az 25 saat tutup geri çektim ödülüm erkenden yattı. Bankayı kötüleyenler ne kafası yaşıyor ?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.