Şimdi Ara

3 Aydır 1 Milim Bile Gelişemedim. Yeni Başlamama Rağmen Büyümüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mötü de büyüttük 60 küsürden 80 küsürlere çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseisai

boy 177. ben 55 kiloyum ve sanırım 55 kilonun sınırlarına ulaştım. çünkü ne kadar ağır girsem de, kası yaksam da artık büyümüyor. 55 kilocuk bir adamın kolları en fazla 28 göğsü de 90 oluyor demek. 60 kilo olursam gelişim devam eder sonra 60 kilonun sınırlarına gelene kadar çalışırım. sonra 65 böyle böyle ideal kilom olan 70-75e kadar giderim. ama kilo almak çok sancılı bir iş. hem maddi hem manevi. keşke kilo alcak değil vercek olsaydım
    Hocam ben uzman değilim ama kendimden örnek vermek istiyorum.1 sene sürekli olarak salona gittim sonra 2 sene ara verdim.Şuan yeniden başladım 3 aydayım.

Bende ilk başladığımda senle aynı boyda olup 60 kiloydum.1 sene sonunda 75 kiloya çıkmıştım hiçte takviye kullanmamıştım.Senin sorunun beslenmede.Resmini felan koymadın ama nasıl göründüğünü tehmin ediyorum bende öyleydim.178 boyundaki birinin sağlıklı kilosu en az 70 tir.Bak sporla uğraşmayanlar içinde bu böyledir.

Sana tavsiyem gerçekten yiyip kilo alamıyorsan gainer kullanman.Çünkü o kiloda biri için amaç hacimlenmektir.Sakın vazgeçme bende senin gibiydim.Giydiğim kıyafetler yakışmazdı, kız arkadaşım bile bana çelimsizsin derdi.Ama şimdi 78 kiloyum ve göbeğimde yok.Hatta yine kendimi zayıf hissediyorum.Yemek yemekten korkma senin yağlanman imkansız iyi bir gainer al işe yaradığını görceksin.

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    en iyilerinden aldım bi tane. Optimum Serious Mass. Ama en fazla 1 kilo falan aldım. Yemeklerden sonra ara öğünlerde kullandım yemeklerin yerine değil. Ama alamadım işte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.