Bildirim
3 Bin TL Civarında telefon tavsiyeleri
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun olmayacaksa o kadar para vermenin anlamı yok,9t yeterli olur,bana göre note 8 pro tercih etseniz daha mantıklı.9t'nin fiyatını hakettiğini düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 1 Aralık 2019; 20:41:33 > -
dikkatimi çekmişti oda ama almışken 3 4 sene degistirmeyeyim diyorum, onun için 3bin lere çıktım maalesef -
Note 8'de götürür yani götürmez değil ama tabi güncelleme desteği kesiliyor bir süre sonra.Aynısı 3binlik cihazlarda da olacak fark eden bir şey yok. -
Reno 2z -
Yurtdışı mi note 10. Şu an kullanıyorum mükemmel diyebilirim -
RENO 2Z -
Aga bı tarihe bakın yav, öneri isteyeli 4 ay olmuş, üzerine 2 telefon değiştirdim adam hala tavsiye veriyor. Hort -
Ne aldın arkadaşım memnun musunquote:
Orijinalden alıntı: crossingover35
Aga bı tarihe bakın yav, öneri isteyeli 4 ay olmuş, üzerine 2 telefon değiştirdim adam hala tavsiye veriyor. Hort -
Mi9t pro aldım, çok memnunum, Facebook tan bir satıcıdan aldım. -
hayırlı olsun hocam güle güle kullan -
hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: crossingover35
Mi9t pro aldım, çok memnunum, Facebook tan bir satıcıdan aldım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- spot telefon ne demek
- pwm dimming nedir
- pttavm telefon alınır mı
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- device health services nedir
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X