Şimdi Ara

3 bin TLlik şu sistem nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem resimde gördüğünüz gibidir. AMD kesinlikle düşünmüyorum Tavsiye ettiğiniz başka parçalar veya gördüğünüz eksik varsa bekliyorum

• 2. el alin sifir sistemden 2 kat iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif:
  • İşlemci fazla kaçmış. Zaten O.C. yapmaya çalışsan o anakartla yapamazsın. Bence şöyle bir şey olabilir.

Ya da;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2989B833C -- 24 Ağustos 2015; 21:55:59 >

• bir de şunu sorayım. Bu Ramlerde marka olayı pek var mı yani markadan markaya performans farkı oluyo mu ?
  • Benimki nasil? Her ay bir parça alcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirekareh P kullanıcısına yanıt
    hayır olmaz teknik olarak aynı ram hangi marka olursa olsun aynı performansı verir. 1600mhz cl 8 veya 9 ramler standart denebilir piyasada uygun bulunabilir
    yukarda krmkkr hocanın nin yazdığı sistem senin yazdığından çok daha iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Ağustos 2015; 0:56:08 >
  • Amd düşünmemeniz çok iyi olmuş kimseye önermiyorum bende uzak dursun aman. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmkkr

Alternatif:

Hocam siz r9 390 kullanıyorsunuz herhalde. Peki oyun performanslarınız nasıl NVIDIA destekli oyunlarda sıkıntı yaşadınız mı hiç ? ve bu sistemi topladığınız siteyi alabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pirekareh

Sistem resimde gördüğünüz gibidir. AMD kesinlikle düşünmüyorum Tavsiye ettiğiniz başka parçalar veya gördüğünüz eksik varsa bekliyorum

bu olabilir

• 3000 liralık sistemde SSD olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.