Bende vardı sattım 69+ kdv idi şimdi 89+kdv yapmışlar.Geçen sene kullandım Microsoft fligt simulator 2004 le denemiştim.Mükemmel oluyo ama o kadar.Diğer oyunlarda sorun çıkarıyor hepsinde açmıyor çünkü Nvidia nın 44.71 miydi neydi sadece o eski sürücü ile çalışıyor.Güncel sürücülerde tırtlıyor.O eski sürücüde çok eski olduğu için NFS undergraund1 bile açmıyordu Rayman diye bir oyun var çizgi film gibi o iyi oluyordu bide.Her oyunda çalışsa gerçekten güzel ama çalışmıyo.Zaten kart Ati yse hiç denemeyin zaten Atide hiç olmuyo.Gözleride sulandırıyo uzunsüre kullanılmaz.Lcd de çalışmaz.Sadece CRT lerde çalışır.Eksik bilgiyle mal satıyorlar anlıyacağınız.Ben sadece Fligth Simulatörü zevkle oynadım o gözlükle hele helicopter kullanmak çok zevkliydi newyork gökdelenleri arasında.Tercih sizin
abi sinema olayı nasıl oluyo onu anlatırsanız bırascık belkı sınema ıcın alına bılır zaten ben oyun oynamıyom =))
quote:
abi sinema olayı nasıl oluyo onu anlatırsanız bırascık belkı sınema ıcın alına bılır zaten ben oyun oynamıyom =))
Sinemada çalışmıyor sadece oyunlarda çalışır bide içinde program geliyor.Fhotolarıda 3D yapabilirsin
ya hezaman merak etmişimdir oyunlara ne gibi bi etkisi oluyo almaya değermi acaba gerçi fiyatı baya yüksek yav bi ekran kartı değerinde fx5200 olanlar almasın gitsinler o paraya ekran kartı alırlar
guru3d de var 7184 driverı modlayıp 3d gözlükle çalışır hale getirmişler
quote:
Orjinalden alıntı: Keşiş
Bende baslıgı uc boyutlu öküzlük okuyorum olaya bak ehueh
Yuh artik.Bu resimden mi acaba
quote:
Orjinalden alıntı: olc
quote:
Sinemada çalışmıyor sadece oyunlarda çalışır bide içinde program geliyor.Fhotolarıda 3D yapabilirsin
Helal olsun kardes. Imza resmini begendim.
quote:
Orjinalden alıntı: Keşiş
Bende baslıgı uc boyutlu öküzlük okuyorum olaya bak ehueh
helal beaaa harbi güldürdün haaa
quote:
ya hezaman merak etmişimdir oyunlara ne gibi bi etkisi oluyo almaya değermi acaba gerçi fiyatı baya yüksek yav bi ekran kartı değerinde fx5200 olanlar almasın gitsinler o paraya ekran kartı alırlar
bende de fx5200 var bencede o parayı ona vermektense ekran kartımı yenilerim daha ii
hastayım diye yutturdum bizimkilere gerçi pek yutmadılar ya okulu asdık bugün bakalım ups efendiyi bekliyorus gözlük için
evet beyler gözlüğü aldım kurdum önce monitör titremeye falan başladı dedim ne oluyor neyse hertz ayarlarını yükselttim sonra nfs underground 2 yi açtım ananı dedim resmen arabanın içindesiniz görüntüler çok akıcı ama en güzeli bu arabaya modifikasyon falan yapıyoruz ya 3 boyutlu hâle gelince bi işe yaraıyorlar işte inanılmaz zevkli, film olayını da öğrendim 30 dolara mı ne convert edici program varmış fire ball da tüm normal vcd ve dvd leri 3 boyutluya çeviriyor ama oyun böyleyse film nasıl olur onu bilemem..Benim ekran kartı 6600 GT bu arada gerçekten de bir gamer olarak öneririm ama tek sorunu var bu gözlükle oyun oynayınca birdaha asla monitörden bakamıyorsunuz çok basit geliyor gözlükle nefis bir olaytavsiye edilir screenshot yapılmıyor maalesef çünkü görüntü sadece gözlkten geldiğinden dolayı resimde çekemedimama müthiş bir olay
oyun desteği şart değilmiydi bu gözlük olayında. yoksa bütün oyunlarda oluyomu.
son 4 senedir çıkan tüm oyunlarda oluyor her oyunda oluyor yani oyunu convert eden program heralde tam bilmiyorumda oyunlara bakış açım değişti görülmeyen bir dünya sanki cidden tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme