Şimdi Ara

3 ceza puanım var.5 olursa ne olacak.Kaç gün uzaklaştırılacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşa gereken lafı yedirdim diye ceza almışım.bu ceza 5 olunca kaç günlük ban alacağım.Sınırsız mı.Birde siz benim resmin altındaki cezası var şeklini görebiliyor musunuz

• 4
    görmüyoruz
  • göremiyoruz ceza puanını:D5 ceza puanı alırsan 4 gün uzaklaştırılıyosundiye biliyorum inş. yanlış bilmiyorumdur
  • 4 iyiymiş ya bende bişey sandım saolun cevaplar için
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

4 iyiymiş ya bende bişey sandım saolun cevaplar için

HADİ YİNE İYİSİN

BU ARADA BEN HİÇ HAYATIMDA CEZA PUANI ALMADIM..HEP DİREK BANLANDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LOUiE! -- 19 Temmuz 2008; 23:33:26 >
  • benimde 4 puanım var tatile girerken bi beş yapimde kurtilim yoksa stres oluyorum dicem yalan olcak gene aynı yorumlara devam

2 tanesini şikayetçi tarikat üyeleri yüzünden 2 tanesini de 7 yıllık konuyu hort ettirmekten
  • bana 2 değil toptan 3 verdiler lost posteri nerden bulurum dedi.Otogarda vardır dedim ceza almışım.Ben cidden gördüm ama otogarda resmini çekip versem acaba silerlermi puanları mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

bana 2 değil toptan 3 verdiler lost posteri nerden bulurum dedi.Otogarda vardır dedim ceza almışım.Ben cidden gördüm ama otogarda resmini çekip versem acaba silerlermi puanları mı

3 tane daha verirler

• ufak problemlere takılmayın bence

arkadaşınızı babası vefat etmiş en azından destek olabilirsiniz başlık açmış belki biraz iyi gelir ona ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.