Şimdi Ara

3 Dalda İlk 100 Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne derece mümkün arkadaşlar? Genel olarak 9. sınıftan beri ders çalışan birisiyim. 11 de biraz saldım. TYT netlerim 103 civarında. Önerebileceğiniz şeyler veya bu yola hiç girme tarzı tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

• neden?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya bekleniyorsunuz hocam

• Hocam Ayt'yi riske sokarsın 3 alana da girersen. Hayli zor gibi benim tavsiyem bu olurdu.

En güvendiğin yerden gir ve istediğin bölümü oku.

• Ümit Can hocam gaza getiriyon milleti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcınız

Hocam Ayt'yi riske sokarsın 3 alana da girersen. Hayli zor gibi benim tavsiyem bu olurdu.

En güvendiğin yerden gir ve istediğin bölümü oku.
    hocam konular falan belli değil. şu anki konulardan da pek fazla yanlışım çıkmıyor ayt sayısal kısmında, artık evde çok sıkılıyorum. limit türeve geçsem daha çok üzülücem adamlar sormuyoruz derse eski konulara çalışınca da bi salmışlık oluyor.

bu arada forumu eğer o savcınız sizseniz sene içinde sizin pdf attığınız bir konudan tanımıştım.
  • Benim hocam.

Eğer LTİ'de sıfırsan başla. Hiç belli olmaz ne olacağı bu hiç değişmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 27 Ağustos 2020; 14:7:47 >
  • Ben o riske girmekten korkmuştum. 2 daldan ilerledim ben. Tabi bazen hocalar gaza getiriyordu sözeli de yaparsın diye ama fazla çalışmamıştım haberiniz olsun 😂
    İstenirse yapılır. Ancak istemek yetmiyor. Herhangi bir alandan ilk 100 bile kimse için garanti değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.