Bildirim
3 Dalda İlk 100 Yapmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
neden?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konuya bekleniyorsunuz hocam
Hocam Ayt'yi riske sokarsın 3 alana da girersen. Hayli zor gibi benim tavsiyem bu olurdu.
En güvendiğin yerden gir ve istediğin bölümü oku.
Ümit Can hocam gaza getiriyon milleti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam konular falan belli değil. şu anki konulardan da pek fazla yanlışım çıkmıyor ayt sayısal kısmında, artık evde çok sıkılıyorum. limit türeve geçsem daha çok üzülücem adamlar sormuyoruz derse eski konulara çalışınca da bi salmışlık oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: savcınız
Hocam Ayt'yi riske sokarsın 3 alana da girersen. Hayli zor gibi benim tavsiyem bu olurdu.
En güvendiğin yerden gir ve istediğin bölümü oku.
bu arada forumu eğer o savcınız sizseniz sene içinde sizin pdf attığınız bir konudan tanımıştım. -
Benim hocam.
Eğer LTİ'de sıfırsan başla. Hiç belli olmaz ne olacağı bu hiç değişmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcınız -- 27 Ağustos 2020; 14:7:47 >
Ben o riske girmekten korkmuştum. 2 daldan ilerledim ben. Tabi bazen hocalar gaza getiriyordu sözeli de yaparsın diye ama fazla çalışmamıştım haberiniz olsun 😂
İstenirse yapılır. Ancak istemek yetmiyor. Herhangi bir alandan ilk 100 bile kimse için garanti değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konuya bekleniyorsunuz hocam
|
Ümit Can hocam gaza getiriyon milleti
|
Ben o riske girmekten korkmuştum. 2 daldan ilerledim ben. Tabi bazen hocalar gaza getiriyordu sözeli de yaparsın diye ama fazla çalışmamıştım haberiniz olsun 😂
İstenirse yapılır. Ancak istemek yetmiyor. Herhangi bir alandan ilk 100 bile kimse için garanti değil. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X