olabilir..tarihi incelersek abd ekonomisinin bu durumu aslında savaş doğurabilir.malum silah uçak tank vs. satışları her zaman abd sermayesinin arkasındaki şahsiyetleri memnun etmiştir.
BOXO ne kadar saçma konuşuyorsun ya 1.si Pkk yı ülkemizin gücüyle eş değer tutuyorsun 30 yıldan beri bitmeme sebebi ordumuzun değil polititacıların ve bürokrasimizin güçsüzlüğünden bitmiyor.. Yoksa iş orduya kalsa tek...Taş taşın üstünde kalmaz...
Ayıp Pkk yı ülkeyle bir tutmak...
quote:
Orjinalden alıntı: Næccm
cikarsa oyununu activision firmasi yapsin optimizasyonu cok iyi oluyor baska firmalari vermesinler
call of duty 8=World War Three olsun
Acaba activision kalacakmı 3. dünya savaşından sonra
Bu arada Pkk değil emperyalistler arasında bloklaşma olur..Ve biz kimin tarafında yer alıcaz bilemiyorum.. Bir tarafda tezkereyi geçirmeyip Irakda yalnız bıraktığımız ve şimdi bu yüzden orda söz hakkı vermeyen ABD Diğer tarafda boğazları sözleşmeye rağmen ABD ye açtığımıza sinirlenen Rusya..Gerçi tonaj monaj ayarlı fln fiso yaptılar ama savaş muhimmatlıydı ABD gemileri... İran desen bizden destek bulsa çok şey yapar ama biz ABD uşaklığı yapıyoruz...İranda bizi sevmiyor.. İsraili hiç katmayayım bile tarafı bellii.. Çin,Hindistan gibi nüfus gücü olan 2 ülke Rusya ile yakın gözüküyor onlardanda hayır gelmez:) Almanya,Fransa,İtalya,İngiltere aynı başlıkdada toplanabilir süprizler çıkabilir..İtalya mesela Musullioni saf değiştirmiş Hitleri yalnız bırakmışdı..Almanya intikamını alabilir belki:)Onlara akıl sır ermez hepsi birbirininin ensesinde ne kadar yakın gözükselerde.. Japonya,Kore,Küba,gibi süpriz yapabilecek ülkelerde var.... Bu saydığım ülkelerden blok yapabilecek varmı? Mesela
----------------------- ----------------------------- - - - - - - - - Şeklinde unuttuğum ülke varsa ekleyin? -
japonya bişey yapamaz ordusu yok. amerika kontrolunde diye biliyorum.
çıksında iş bitsin
yaw niye çıksın savaş.ne güzel dünyanın 3 te 2 sini sömürüyorlar.sömürülenlerden de ses yok.eee.savaşta yok.
yaşım 18 Allah izin verirde yaşarsam 50-60 lara kadar o zaman çıksın güzel bir savaş çıksın izleriz
quote:
Orjinalden alıntı: calypsoo
yaşım 18 Allah izin verirde yaşarsam 50-60 lara kadar o zaman çıksın güzel bir savaş çıksın izleriz
Nedense bana çok fazla savaş oyunu oynayan 12 yaşında çocuk gibi geldin...
Türkiye savaş çiksa bu dönemde Millet birbirini yagmalar Millet birbirini tecavüz eder sagci solcu fetullahci Ataturk'cu Laik şeriat diye birbirlerini yerler Ha kürt Türk var bide
Zamaninda savaşlar da birlik beraberlikleri kimse şimdi bulamaz
Düşüncen haklı fakat bunu tank tüfek olarak düşünme. Siyasi ilişkiler hat safada tansiyonlu olacak. Savaş ne yüzünden çıkacak? kimler ittifak yapacak ?ilk nükleer bombayı kim atacak ? Türkiyenin gücü neymiş ? İsrail bizim güneydoğu anadoludaki kutsal topraklarını almak isteyecekmi gibi sorulara cevap bulacam
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
quote:
3. DÜNYA SAVAŞI BENCE ÇOOOK BÜYÜK OLUCAK ... Ya tamam ya devam olucak haritadan kesinlikle büyük güçlerden biri silinecek...Bunların içinde iran ve bizde varız...
olsun anasını satiyim ABD nin ve Türkiyedeki yardakçılarının (herkes neyin ne olduğunu bilir) suyu iyicene ısındı
quote:
Orjinalden alıntı: :::Banner:::
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme