Çok detaya girmeden aktarayım : 2 Adet Harici Gbit ethernet kartım var ve takılı, ayrıca dahili olarak Onboard Ethernet kartım . Pfsense isimli güvenlik duvarı yazılımını bu cihazda çalıştırıyorum, standart toplanmış bir cihazdır donanımsal olarak. Tek fazlası, 2 adet ethernet kartı takılı olması. Bu iki ethernet kartını çalıştırabiliyorum ancak onboard ethernet kartı çalışmıyor, dahili ethernet takılı iken. Birtanesini çıkarsam da çalışmıyor ama hepsini çıkarırsam çalışıyor. Biliyorum, hariciler takıldığında dahili devre dışı kalır ama bunu çalıştırmanın yöntemi olmalı diye düşünüyorum.
BIOS üzerinde ONBOARD ETHERNET aktif durumda. İkinci - üçüncü yöntemleri sizlerden rica ediyorum.
İyi Günler..
aykuthavva22A
kullanıcısına yanıt
donanim cakismasi olacagi icin windows otomatik olarak devre disi birakir.kisacasi anakart chipseti desteklemedigi icin olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
anakart desteklemiyor olabilir veya bir yerde aktif etmek gibi bir seçeneği olabilir harici ethernet takılınca dahili devre dışı kalır diye bir şart yoktur ben çok bilgisyarda sorunsuz olarak kullandım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme