Bildiğiniz üzere herkes UTC yamasını beklerken bir anda birleştirme yüzünden ertelendi ve yeni birleştirilecek serverlarında listesi geldi,bir çok kişi biliyor fakat herkesin yorumunu almak için açıyorum konuyu birleştirilecek server listesi :
serverları birleştirmek mi aresle bence herhangi bir serrer birleştirilmemeli yoksa o birleşmeden doğacak olan çocuk sakat olur
birde şu euro kodaki 2 serverı birleştirseler süper olacak
quote:
Orijinalden alıntı: sec88
serverları birleştirmek mi aresle bence herhangi bir serrer birleştirilmemeli yoksa o birleşmeden doğacak olan çocuk sakat olur
Ares ilk server sonuçta +30 bile var oyunda +8 itemi çöpe atıyorlar areste birleştirilmesi saçma oldu,euko zevklide aslında şu bind item olayı kötü
quote:
Orijinalden alıntı: Exclousionn
quote:
Orijinalden alıntı: sec88
Ares ilk server sonuçta +30 bile var oyunda +8 itemi çöpe atıyorlar areste birleştirilmesi saçma oldu,euko zevklide aslında şu bind item olayı kötü
he yaa unbind miş serverda doğru dürüst adam yok adam olmayınca item yok 11 gb lik itemi 1.5 ayda zor buldum (+8ib) onuda 13 gb aldım. 80 unbind istiyor unbind sc teki 15m 15x80 12gb !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme