Şimdi Ara

3 İdiots (2009) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
32.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha dün izleyebildim,mükemmel bir film kesinlikle boş zamanınızda izlenecek bir film değil,boş zaman yaratılıp izlenecek bir film
  • Give me some sunshine
    Give me some rain
    Give me another chance
    I wanna grow up once again.
    Filmin müzikleride mükemmel. Bu gün bir kere daha izledik aklıma geli gelip bakayım dedim.
  • bu film neden müzikal gibi olmuş ki ya? sırf o yönüne uyuz olmamdan dolayı filmin tamamını izlemedim. he bir de vaktim yoktu.
  • Hic sıkılmadan izledim gercekten eğitici bir film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence başrol oyuncumuz yani amir khanın canlandırdığı karakter hiç de idiot değil. bilakis çok zeki ve de yürekli bir insanevladı. 2 idiots and 1 smart deselermiş daha iyiymiş.
  • Denildiği kadar varmış harbiden on numara film. Aamir khan neymiş öyle yahu, harika bir performans sergilemiş. Diğer oyuncularda öyle özellikle raju çok beğendim oyunculuğunu. Aamir khan 65 doğumluymuş hiç dermisin filmde bu adam o zaman 45 yaşnda diye.
  • Şuna eminim ki izledikten sonra IMDB'de direk 10 puan basacam. İnanılmaz bir beklenti var bende. Gerek forumda ki yorumlar gerekse bloglarda okuduğum yorumların hemen hemen hepsi 10 tam puan. Çok özel bir gece hazırlıyorum bu film için hele şu sınav geçsin.
  • al iz vel
  • 3 kere izledim.Hiçbir filmi 3 kere izlemedim. Fırsat olsa yine izlerim.

• Öğretici ve komik bir film.Tavsiye ederim.
  • Çok güzel bir film izledigim en iyisi olabilir fight club ile yarışıyor ve brave heart
  • All is Well
  • Yeni izleyenler ''all is well'' in etkisinde kalıyorlar.
  • Amma da beğeneni varmış... Bakın beni öyle doğu kültürlerine aşağılık gözüyle bakan, Avrupa yaltakçısı biri olarak görmeyin ama filmi izledikten sonra Hint kültüründen tiksindim arkadaş. O ne biçim danslar, espriler, diyaloglar( başroldeki kızı da unutmamak lazım) vb... Halbuki doğu kültürlerinin oryantalist havasını her zaman sevmişimdir ama bu dizi çok klişeydi be? Yani bakıyorum etrafıma, dünyadan haberi olmayan en boş adam bile "abi film on numara mesaj veriyor.. zart zurt.." diyor. Belki de ben yanlış düşünüyorumdur ama bir filmin bu kolay anlaşılır olması ve klişelerden bu kadar çok beslenerek film sanatından bu kadar uzaklaşması iyi değil sanki. Hayır sanatı s.ktir et, bu film komedi ağırlıklı desen, abi bu esprilere ancak ölü taklidi yapılır be.
    Her neyse, çok uzatmayayım. Ben pek beğenmedim ve elle tutulur bir film kültür olan arkadaşların da sıkılmadan izleyebileceklerini pek düşünmüyorum. Film izlemeye yeni başlamış kişilerin hoşuna gidebilir veya ne bileyim, filmi izlerken içinde bulunduğunuz ruh hali de filmin ne kadar beğeneceğinizi belirleyebilir.

• enteresan hala türkçe dublaj çıkmadı
  • İlk mesaja naptin oyle

• Türkçe dublajının çıkmaması şaşırtıcı ama 10 numara bir film zaten AAmir'in hangi film i kötü ki
  • Bizden de çıksa keşke. Gerçi baş rol de oynayacak oyuncuyu zor buluruz.
  • İzlenmesi gereken bir film.
  • Ha izledim ha izleyeceğim derken ancak izleyebildim. Mükemmel bir yapıt, son zamanların açık ara en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.