Arkadaşlar konu açmıştım 2006 haziran üretim ntscj asia pre pack kosolum 3 k verdi diye.4-5 gündür öyleydi makina...az önce bi havlu yöntemi deniyim dedim sardım havluya çalıştırdım...bi süre beklettim çalışır vaziyette havluya sarılıyken sonra kapattım havludan çıkartıp açtım bu seferde 3k deil de tek kırmızı e74 hatası verdi.Geçenlerde yine vermişti tek kırmızı e74 yaptırmıştım 3. defa tamir görcek makinam yine gidersem...Arkadaşlar ne yapıyım bundan umudu keip yeni makina mı alıyım bu kaç oldu artık yoksa yine tamire götüreyim mi masraf yapıyım mı? 3kırmızı verirken tek kırmızı falan verdi anladıysanız banada anlatın:D
Durdukça iyileşiyor gibi. Şaka bi yana eğer aşırı bir masrafı omayacaksa son bir şans daha ver derim. Ülkemize resmen gelince de alabilirsen bir Arcade alırsın. HDD, kollar, kablolar herşey hazır olur
2. havlu denememde çalıştı makina...Bkalım ne kadar gitcek daha...İnamıyodum ben de valla havluya sardım çalıştı şaka gibi ya
ürünün artık tek tek parçalarını sat bence ve türkiyeye gelicek olan yeni xboxlardan al hem garantili olur....
kardes orijinal oynucam diyyosan sat bunu turkiyeye gelince alırsın paşa paşa garantili
havlu yönteminden sonra oynadım 40 dakka falan hiç problemsiz gidiyo şu anda dmc4 ve geow oynadım
havlu yöntemi geçici bir çözümdür. hatta bazıları , tamir edilebilecek 3k'yı bile daha kötü hale getirdiğini düşünüyor.
Hocam bence fazla kurcalamadan tamir ettir yada parça parça sat daha karlı çıkarsın
arkadaşlar xbox türkiyeye gelince al diosunuz ama fiyatı bence baya pahalı olacak PS3 ülkemizde satılıyor mesela ama bu fourmda kaç kişi dünya para verip garrantili alıyorki....
ps3 te çıktığı zaman 299 dolaradan satılacak deniyordu ama bizim uyanık satıcılarımız durumu yanlış algılamış küsüratı 299 olacak sanmış herhalde. xbox ta da değişen bişi olacağını sanmıyorum hiç bişi olmasa da vergileri fiyatını ikiye katlar.
ya öyle diyolar ama şimdi makinayı çalışır durumda şu anda buş ekilde bile olsa satıyım mı yoksa gittiği yere kadar gidiyim böyle sonra çıkarıtıym elimden diyorum...MEsela dvd rom la bi arakadaş ilgileniyo benim makinanın ama havlu yöntemiyle şu anda çalışıyo makina yani dvd rom u yarın alıyorum derse ben çalışan makinanın dvd romunu söküp veriyim mi adama mantıklı mı? ya da kesin bozulur kısa süre sonra zaten diyip çalışır durumda olsa bile çıkartıyım mı parçaları kafam karışık...Zamanında 800 lira verdim bu makinaya da boru deil yani şimdi millet 700 e elite alıyo bozulunca ağlıyo...Durumu anlatabildim mi?
quote:
Orjinalden alıntı: siyahbalik
havlu yöntemi geçici bir çözümdür. hatta bazıları , tamir edilebilecek 3k'yı bile daha kötü hale getirdiğini düşünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11
ya öyle diyolar ama şimdi makinayı çalışır durumda şu anda buş ekilde bile olsa satıyım mı yoksa gittiği yere kadar gidiyim böyle sonra çıkarıtıym elimden diyorum...MEsela dvd rom la bi arakadaş ilgileniyo benim makinanın ama havlu yöntemiyle şu anda çalışıyo makina yani dvd rom u yarın alıyorum derse ben çalışan makinanın dvd romunu söküp veriyim mi adama mantıklı mı? ya da kesin bozulur kısa süre sonra zaten diyip çalışır durumda olsa bile çıkartıyım mı parçaları kafam karışık...Zamanında 800 lira verdim bu makinaya da boru deil yani şimdi millet 700 e elite alıyo bozulunca ağlıyo...Durumu anlatabildim mi?
quote:
Orjinalden alıntı: siyahbalik
sende haklısın tabi ben senin yerinde olsam gittiği yere kadar kullanırım. eğer makina yine bozulursa satmadan ziyade boardı değiştirmenin yollarını ararım çünkü satmaya kalksan en fazla 200 250 lytl eder.
board 4 ay önce değişti hocam zaten e74 hatasından dolayı...
yok eski boadları kastemiyorum falcon elite boarlar hem hdmi çıkışlı hemde 3k riski daha az. yanış hatırlamıyrosam erdem.net te vardı bir araştır istersen.
bence yeni modellerin kırılmasını bekle. ne tamiriyle uğraş ne uçuk fiyata (600-650 ikinci el) satılan arcade lerden al.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme