Şimdi Ara

3.kattan asagi dustum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
9
Favori
6.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dostum geçmiş olsun, kusura bakma gülüyorum da bu nasıl iş ya başlığı tekrar tekrar okuyup gülüyorum hala ya biri seni görse şok falan geçirirdi herhalde çok şanslısın gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

quote:

Orijinalden alıntı: FeRMaNNN21844

3:55 e gelin

akşam akşam iyi güldüm yeminle allahta seni güldürsün kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: neverdays

Çok geçmiş olsun hocam dikkat edin kendinize

sagolun eksik olmayin iyi ani oldu iste :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane olmuş yorumlara durumdan daha çok güldüm yerimizi alalım sslerle desteklenirse harika olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma bu geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: company94

ya dostum geçmiş olsun, kusura bakma gülüyorum da bu nasıl iş ya başlığı tekrar tekrar okuyup gülüyorum hala ya biri seni görse şok falan geçirirdi herhalde çok şanslısın gerçekten

sagolun hocam komik bir olay yani :D

• Gecmis olsun hocam benim su hayatta korktugum bi kac seyden biridir yuksek bir yerden dusmek

• quote:

Orijinalden alıntı: merttiradim

beyler aynen 3 kattan asagi dustum simdi lan hic bir sey olmadi kirik cikik olsa anlardim kesin evimdeyim 3 kata ciktim mangal izgara aletlerim yukardaydi sigara iciyim dedim yaktim sigarayi pencereyi actim sarkmisim asagi dustum lan gece gece bildigin bir iki dakka yerde kaldim sonra kalktim saskinim tabi ciktim geri yukari anahtar yanimdaydi 3.katin kapisini acmak icin almistim olmedim lan bildigin 3.kat yuksekte baya apartmanlardaki 3.kat gibi sirtimin ustune dustum

Hocam kusura bakma ama başlığı okuyunca bende güldüm geçmiş olsun ilginç bi anı olmuş da okuyunca yazdıklarını düşünemedim zahmet olmazsa sabah bi fotoğrafını ceksene aşağıdan yukarıdan kafamda canlandırayım

• geçen bi konu vardı kedim 3.kattan düştü diye o geldi aklıma :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Compacterzurum

ben olsam hastanede müsait bir yerde oturup dururdum.ne olur ne olmaz.

hocam eve geldim bile sorun yok saglamim ya doktor dedi simdi mutfaga gecip her yerin camini acip sigara mi rahat rahat icebilirim artik 3 kata cikmam artik bir iki ay :D , mutfak iyi dussemde iki ayagimin ustunde dik bir sekilde dururum :D

çevrende kimse varmı?evde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lisbon

Gecmis olsun hocam benim su hayatta korktugum bi kac seyden biridir yuksek bir yerden dusmek

pek hos bir sey degil hocam dikkat edin sagolun :D

• amx_godmode merttiradim "0"

Hadi şimdi düş bakalım yerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

quote:

beyler aynen 3 kattan asagi dustum simdi lan hic bir sey olmadi kirik cikik olsa anlardim kesin evimdeyim 3 kata ciktim mangal izgara aletlerim yukardaydi sigara iciyim dedim yaktim sigarayi pencereyi actim sarkmisim asagi dustum lan gece gece bildigin bir iki dakka yerde kaldim sonra kalktim saskinim tabi ciktim geri yukari anahtar yanimdaydi 3.katin kapisini acmak icin almistim olmedim lan bildigin 3.kat yuksekte baya apartmanlardaki 3.kat gibi sirtimin ustune dustum

Hocam kusura bakma ama başlığı okuyunca bende güldüm geçmiş olsun ilginç bi anı olmuş da okuyunca yazdıklarını düşünemedim zahmet olmazsa sabah bi fotoğrafını ceksene aşağıdan yukarıdan kafamda canlandırayım

koyucam hocam sagolun :D

• Konu csb resmen 3.kattan dustum acile gideyim mi diye soran bir insan
    Yok bekle helvani yicez

• Joe...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ben olsam hastanede müsait bir yerde oturup dururdum.ne olur ne olmaz.

hocam eve geldim bile sorun yok saglamim ya doktor dedi simdi mutfaga gecip her yerin camini acip sigara mi rahat rahat icebilirim artik 3 kata cikmam artik bir iki ay :D , mutfak iyi dussemde iki ayagimin ustunde dik bir sekilde dururum :D

çevrende kimse varmı?evde?

yok suan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: fordcuyufordlayanfordcu

amx_godmode merttiradim "0"

Hadi şimdi düş bakalım yerse

haha :D

• Yerinde olsam por basardım

• Benim aklıma Cem Yılmaz'ın eliyle sigaraya siper yaptırma sahnesi geldi nedense :D

• Ben de sırtımı dışarı döndüm camın kenarında oturuyordum. Beyinsiz arkadaşın teki ehuhehe diye geldi "Tutmasaydım ... " demeye kalmadan 2. kattan düştüm toprağa. Galiba toprakta birşey olmuyor . Hatırlayınca yine sövdüm.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.